Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    абеееее единствен чоек кој стои помеѓу мене и среќата сум само јас самата. гррррр некогаш не ми текнува еј не ми текнува. глупа глупа глупааааа!!!!

2. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    490
    Допаѓања:
    18.918
    Ако стварно си поднесол тужба против мене со цел да ме уништиш, да изгубам работно место (значи го губам тлото под нозете,лебот за моите деца..) и сето тоа бидејќи ТИ СИ НЕНОРМАЛЕН САДИСТ,РОБОВЛАДЕТЕЛ ВО ОБИД,ПСИХОПАТ...
    Ако постои божја правдина тогаш ќе си плачиш со крвави солзи...
    Ако не постои ЈАС ќе ти ги искршам забите предни вештачки,мамето твое психопатско па тогаш тужи ме со основа.

На krofnicka27, iloveyou29, rose60 и 8 други им се допаѓа ова.
  3. JustBeautiful

JustBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    1.207
    Глупа сум многу! Секогаш си велам нема повеќе да верувам никому и така сите до сега што велеле дека ќе бидат до мене ги нема. И сега прашува што ти е, зошто се однесуваш така... Како се однесувам? Исто како тебе, така. Секогаш сум била до неа, дури и во 3 часот навечер имам одено кај неа, што и да и требало од мене не нема добиено, мислев дека конечно после толку лицемерни другарки, ја најдов вистинската, али иста е. Толку негативно гледа кон животот што и мене ме влечи надолу. А за останатите во она наше „друштво“ да не зборам, се гушам веќе. Не правиме ова ќе зборат луѓето, не правиме она глупо е, ќе оговараме секој што ќе помине, нема вистинско другарство, само за искачање во сабота. А можев да си заминам сега во друга држава на факултет, да не ги гледам толку често ама не глупа сум, тука ќе останам... Тука сум кога ќе затребам а мене кога ми треба нешто ги нема, а ако не пишам или се јавам јас нема воопшто со денови да се гледаме дека сега не им треба некој да ги слуша и советува... Најбитното е што самодовербата ми ја намаливте, значи ја нема повеќе, толку ниско ме спуштивте со вашите коментари и постапки и истакнувања на сите мои несовршености, со сите ваши жалења кои немаат врска само за јас да се почувствувам грдо. И после сменета си, епа да сум поради вашиот убав однос веќе изгубив чувства за било што, сеедно ми е за се` па и ако останам сама без вас...
    уффф и тоа се испукав, се` си кажав :Д

На shz и fallenangel им се допаѓа ова.
  4. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    На сета нервоза па и тебе те нема бебченце мое, ај иди си сакам да те гушнам :sweat:

5. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    7.475
    Божем ќе врнело:lol:
    Ако не е климата,ќе поцркаме(facepalm)

6. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.654
    Допаѓања:
    4.564
    Da ti ebam vremeto grdo , site planovi mi gi unisti :@:@:@:@:@:@

На kjukli и Jasminkabibibi им се допаѓа ова.
  7. Jasminkabibibi

Jasminkabibibi Активен член

Се зачлени на:
    13 јули 2016
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    124
    Mi go unisti isplaniraniot vikend ova dozdov:@

8. missgretta

missgretta Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2016
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    122
    Maler be maleeeeeer :@ kaj me najde dozhdov posle nekolku dena konechno izleguvam nadvor i zhiva vodaaaaaa kako od tush izlezena (facepalm) i novite baletanki mi se skinaa po pat, bosa doma si dojdov :( nemozham vishe, nemozham... :(:(

9. irina.007

irina.007 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    76
    Се згрозувам кога слушам до кој степен не донесе државата. Вчера се потресов од сторијата , да се остави дете така да живее без никакви услови и најголемата радост да му е кога јаде колбаси и јајца :worried: немам коментар само револт кон институциите ...

На rose60 и kjukli им се допаѓа ова.
  10. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.784
    Допаѓања:
    169.646
    Нека не ме верват дека дено ко ќе заминам од ова куќа нема ама она да ме боли и да се свртам назад.
    Не знам дали мене ми попуштат нервите или сите дома ми се за во институција.

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lilianna

Lilianna Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    3.725
    Би сакала да ти кажам "Те мразам", но не би ми ги изразило ни приближно чувствата. Сакам еден ден да застанам пред тебе, после непроспиена ноќ и да ти речам "Погледни ме во очи, погледни како ме уништи."
    Погледни ги тие подочници, види со колкава тежина ги држам очите отворени, зашто болат од толку излеани солзи. Сите ме прашуваат што ми е, а за тебе сум невидлива. Ти го уништи мојот живот, а јас ги упропастувам мајка ми и него. Заради тебе го оддалечувам од себе, зашто не сакам да гледа колку страдам, не сакам да ме тера со сила да јадам, не сакам постојано да го замарам со глупостите кои ти ги правиш. Не знам како си можел да ме создадеш за вака да ме упропастуваш, не знам како сметаш дека она што го правиш не влијае на мене.

Еден ден, кога ова повеќе нема да можам да го издржам, ќе ти кажам дека кога конечно ќе се засекираш за мене, ќе ме нема. И ќе се каеш, ќе посакаш да си престанел, ќе посакаш да си ја видел болката во моите очи порано.

Жално е само што ми се чини дека и да ме има и да ме нема, тебе исто ти е.

На evangelina.ina му/ѝ се допаѓа ова.
  12. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.784
    Допаѓања:
    169.646
    Треба да си напрам натпис за никој да не ми влегва в соба барем потсетник да имат зошто никако да разберат. Абе ај и нека влезат дур не сум тука, ама шо мора да ми пофаќат работи, да ми земат, да ми ебават планој? Значи ако блузата на кревет ја остајв ко ќе се вратам таму ќе ја барам, не в плакар. Ако остајв уба пајнца добро наредени мафини со прелив на биро, значи таму треба да бидат и таму ќе ги барам и имам план за нив, а не да ми ги земиш и да ми ги изедиш. Ако на земја имам ставено храна за мачка и вода, немој да ми ги креваш горе, уште ми е мало мачето, ќе ми умри за јадење. И најбитно, не ми го туркај џамот, затвори го зошто ако го видам турнат ќе мислам е затворен и како шо дува денојве има да изнастинам. Толку е тешко бе, толку? :@
    И можда изгледа како да се лутам и нервирам за глупости, а и некој да ми ја види собата од страна е како бомба да има паднато АМА јас знам се кај ми е и се е онаму кај шо сум остајла и ужасно ме нервира и на нерв ми гази ако нешто не е онаму кај шо сум го остала зошто колку и лошо да изгледа собата на прв поглед јас знам се кај седи, кај е и зошто е таму - сем моливот преѓе шо си го скапав барање, имам такви испади да оставам моливи низ куќа, то не се рачуна.

И накратко многу работи ми се преместени и мафините изедени. Утре после пракса треба да купам готови мафини зошто фак ит, неможам гостинката да си ја послужам со домашни. Па утре поручек во план ми е да прам чизкејк, се надевам до следниот ден ќе има едно парче за другата гостинка која прв пат ми иди па нема се да ми оди наопаку.

Треба да престанам да се нервирам и да фатам пак се со лепливи хартии да лепам низ куќа со забрани.

На LittleGirl626 и Dust им се допаѓа ова.
  13. Пчела

Пчела Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.437
    Како само ја имаш таа моќ секој уваб ден да му го претвориш во пекол. Зарем не ти е жал да го гледаш сопственото дете како е тажно, ама не ти немаш душа и срце за своите деца, нив ги чуваш за други. Несакам ова да го кажам ама морам, мразам што имам родител како што е татко ми. Прости ми Боже и те молам дај ми сила да ги издрзам неговите ниски удари.

На rose60, joy1 и Capricorn96 им се допаѓа ова.
  14. Capricorn96

Capricorn96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    Од збор до збор, како јас да сум го напишала

15. ariel30

ariel30 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    300
    Кога самата на почетокот се поставив како храбра жена,како жена полна со разбирање и која се ке прости и се ке разбере,жена која може сама се,зошто тогаш се лутам кога и така ме доживуваат? Па сама сум си виновна.Јас никогаш гласно не побарав помош,иако телото ми врескаше од болка.Пет години ги собирав солзите во мене,сега кога пуштив две веднаш глумам и никој не им верува.Па нормално кога и на најтешкото стегав заби.Никој не е виновен кога за ништо не се жалам,кога кажам два збора нормално-измислувам.Ми фалат многу....двајцата мои херои кои животот ми ги зеде прерано.Копнеам по вас.Можеби да бевте живи ке бев помалку ранлива,помалку ке ме повредуваа лугето.Да бевте живи не ке дозволевте некој мајтап да си игра со мене.Немаше да се чувствувам толку осамено.Празнинава никој нема да ми ја пополни.Срцево мислев дека ке препукне ама издржа.Е сега кога се помина ми остана тагата и празнината по вас.И ке ме следат цел живот.Што е најлошото од се? Стравот во мојата душа да не изгубам уште некој битен човек.Стравот кој мене ме тероризира а јас ги тероризирам другите.Не сакам да сум ваква..Кога конечно собрв храброст да ми излезе болката по се што доживеав...Некои трауми си ги носиме вечно со нас,каде и да одиме.Нема да им се сокриеме...Ми требате...секој ден секој миг.....може ке се сретнеме,ама веројатно вие сте на поубаво место од мене.И имам утеха да знаете...тоа што сте заедно и тоа што ми го пративме најголемиот благослов од горе,...моето дете за кое ке се борам до крај.

На blackwave, rose60, fallenangel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Дечко ми е прекрасен. Го сакам, тој е мојот животен сопатник, мојот најдобар другар, моето се... Не би можела без него... Но, запознав една личност пред една година што ми го промени животот. Се чувствувам ко да немам каде... Не знам што сакам. А мислам дека ги сакам двајцата! Ќе се полудам!

На Џони Џип и Love...music им се допаѓа ова.
  17. KoZee

KoZee Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2015
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    318
    Uhh so ti zgresiv zivote? Barem malku ubavina da videv,barem eden den miren da imav....uhhh ne mozaaaaam

18. Doris123

Doris123 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2016
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    543
    Незнам уште колку и какви проблеми ќе ме снајдат,ми се смачи веќе,но знам дека на крајот се завршува добро,ако не е добро значи сеуште не е крај ( барем така се тешам )

19. Capricorn96

Capricorn96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    ;(:@;(:@;(:@;(:@;(;(;(
    Да бев барем лошо дете, ќе разберев, казна
    е...ама не сум бе, не сум заслужила :@

На presiosaP му/ѝ се допаѓа ова.