Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.162
    Допаѓања:
    50.561
    Немој да си му давала надеж на мојот братучед ти таков човек не залужуваш само животот ќе му го уништиш и така сеуште му е свежа раната што прерано си отиде мојата вујна т.е неговата мајка. Знам ти каква личност си со секакви одиш, ти си к....а а тој таква не залужува, затоа подалеку од него :punch: ах да можам да спречам да не биде ништо и се надевам дека немало, нема сега и да нема понатаму.

2. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.800
    Одвај чекам да го завршам факултетов, да станам сосема независна и да си заминам одовде. Прва цел ми е диоломата а после и еден мој стан, мое катче. Не сакам да бидам покрај луѓе кои се како темни облаци над мене. Никој не верува во мене но јас верувам во себе.

На krofnicka27, Mr. Right, Doris123 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    2.728
    Јас не сум многу постара од тебе и можам да ти ја разберам состојбата. Знам како е кога знаеш дека сите врсници и сите другарки се забавуваат, а ти не можеш да го правиш тоа. Ама верувај ми дека еден ден кога ќе пораснеш и кога ќе имаш свои деца ќе го разбереш татко ти и ќе му простиш. На родителите не им е лесно. Тие сакаат да не заштитат, и верувај ми дека колку ти што се плашиш, тие се плашат пет пати повеќе за тебе и се трудат да имаш квалитетен живот. Не ти ја знам точно домашната состојба, ама според напишаното не мислам дека татко ти ти мисли лошо, само не сака да прифати дека ти растеш и сака да те заштити. Разбери го тоа, но не дозволувај да влијае врз твојот понатамошен живот како возрасна личност и не си набивај комплекси. Јас цело детство го поминав со мислата: САМО ДА ИЗДРЖАМ ДО 18 !!! Само тоа си го мислев, ама верувај ми дека кога станав полнолетна не се сменија многу нешта. Не сакам да те разочарам ама татко ти не можеш да го смениш, и да имаш 20 и 40 години, тој пак ќе ти е татко и секогаш ќе влијае на тебе. Не паѓај во депресии зошто не можеш постојано да се забавуваш и пробај да си ги средиш мислите. Сите сакаме забава, но има поважни работи кои треба да ги пронајдеш и да живееш за нив. :)

На LittleGirl626 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ЖитиСфе?

ЖитиСфе? Нов член

Се зачлени на:
    21 август 2016
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    13
    Да се грижиш сама за себе е сложена операција... ;)

На LittleGirl626 и MG3 им се допаѓа ова.
  5. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    2.728
    Се согласувам, и не е толку едноставно и слатко како што сега ти изгледа тоа "грижењето сама за себе". Кога ќе почнеш со тоа, нема ни да имаш време за толку забава...

На LittleGirl626 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Passionate23

Passionate23 Активен член

Се зачлени на:
    22 август 2016
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    154
    Кој си па ти не ми е јасно,зошто ти дадов толку значење во мојов живот? Иди бе лечи се,ама ти ти си прототип..Не сакам да те видам повеќе.Едно големо МРШШШШШ од мене.Ајде гитла.

На krofnicka27, mama31 и MG3 им се допаѓа ова.
  7. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    6.155
    За се има време бе. Буквално за се. Да отиде на крштевка не е уморен, да отиде на свадба не е уморен. Дури и слободен ден зима. Но кога треба да излезе со мене те нема време, не знам немал пари, изморен бил. Па не мора да излегуваме кој знае каде. Не мора да трошиме пари. За да излезеш со твоето дете си изморен, а ако те викне некој друг одма трчаш. Не знам што е проблемот. Веројатно е до мене.

На mama31 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    2.728
    И така јас си доаѓам на темава и не знам за шо да се испукам ... :drunk::drunk::drunk:

Зошто бе мораше цело детство во плачење да ми пројде, додека врсниците си играа надвор без никакви грижи? Зошто растев мислејќи дека е нормално, она што очигледно не е? И точно е дека јас немам никаков проблем. Проблемот ми е у главата мене. Знаеш зошто? Заради тебе!!!!! Ама тебе гајле ти е, секогаш ќе мислиш дека добро ми правиш, а уствари ништо добро не правиш ти.. Зошто бе јас ваква да сум, ваква поебана психа да имам? Заради тебе? Заради тоа што сакаш цел живот да имаш контрола над мене, за да се тешиш дека нешто си успеала во животот? Затоа ли не ме оставаш да живеам, затоа ли не е важно како ми е мене и што чувствувам јас?
    А што да ми биде важно ако не сум си самата важна? Може човек да се бори за некој друг без најпрво за себеси да се избори?? Како да се борам за тебе ајде кажи? Твоите соништа да ги исполнувам, егото да ти го хранам? А моите соништа? Што е со нив а? Кој ќе ми ги исполни? Или тие не се важни?
    Мислиш дека знаеш како се живее, се знаеш ти, кој што треба да прави, кој кај треба да оди, се само по твое да биде!!!!! Ти си најпаметната, најинтелигентата личност овде а?
    Сега ќе ти кажам што знаеш ти - ништо... И никој и ништо си...
    Ете, тоа си...
    :devil:

9. Lambada

Lambada Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2015
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    59
    еден ден ќе се разбудам и ќе имам 25 а ништо не сум сторила со животот... зошто?? дебилната држава не ми дава услови.... најпаметно е да се убијам... само проблемот е во тоа што ми се живее, незнам зошто....

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
  11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Се беше убаво се беше супер, ама мораше се да зафркнеш.
    Ти си лажго и немаш свое јас. Не знаеш да кажеш што сакаш.
    Ти си глупав. Стварно треба да си го збогатиш речникот малку и да знаеш да правиш муабет.
    Ти не си сериозен. Не знаеш да се однесуваш како што треба.
    Ти си одвратен и антипатичен.
    Ти не знаеш да цениш.
    Ти не знаеш да сакаш, зошто те повредила некоја друга.
    Ти си мизерен.
    Ти си мртов за мене.

На mama31 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Можеби ќе е смешно...но морам да се испукам.
    На работа супер е се, се дружиме една група од 7 луѓе (машки и женски). Во групата само јас и една колешка сме сингл, сите други се бизи.
    Супер, се зезаме меѓу себе....но кога ќе дојде ред оној муабет “ да се бара дечко“, групата секогаш бара дечко за другата колешка, а сите знаат ме гледаат дека сум сингл.

Си поставувам прашање онака од време на време....зошто никогаш не реагираат, аааа треба да бараме 2 дечковци или веќе не знам.
    Дали можеби тоа што јас молчам на таа тема а другата колешка си кажува на глас дека е сама....
    Но јас имам и блиска колешка во таа група, која дефинитивно знае дека сум сингл, дека немам никој и таа кјути - пример да речи - абе ако го нејки тој типот колешкава А ке и го предложиме на колешката Б

Дали ме оговарале?? Дали ................

хммммм

На Priroden му/ѝ се допаѓа ова.
  13. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Премногу ми е лошо и не знам зошто живеам. Ова не е живот, ова е глупо измачување.
    Има ли Господ воопшто? Или само џабе си се надеваме кога ни е тешко? Ќе помине ли ова некогаш??
    НЕМА! НИШТО НЕМА.
    Ако не е форумов јас нема на кого да извадам од душа дека ми е лошо.
    Не смеам на никој да кажам, освен на психолог секако. Не дека на некој му е гајле ама ете барем пишувам некаде.
    Не знам побрзо што ќе биде..дали ќе ме снема, дали терминот кај психологот....

На krofnicka27 и kjukli им се допаѓа ова.
  14. I I

I I Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2016
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    627
    Ах, нека помини овај месец го молам Бога, што побрзо. Проклето нека е и лето и се кога не си со луѓето со кои треба да си, а посебно со таа што ти лежи на срце. Ми иди да легнам цел месец да го преспијам.

На Oscar Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Anamarija20

Anamarija20 Нов член

Се зачлени на:
    29 август 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    обично не пцујам ама вечерва би пцуела би пиштела на глас би пиела и би пушела цигари цела вечер.. се осеќам глупавоо мизерно.. не знам што сакам во животов и то ми е голем минуссс.. никогаш не можам да се одлучам со години се маткам де ваму де таму у курац не знам со кого сакам да сум не знам кај ме води животов не знам како да се поставам не знам како понатака не знам да си го средам животов во кратки црти!!!! shit shit shit shit!!!

На Sunnny му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
  17. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    :@Господе врати му го умов на човеков дома, вака не се живеее!:@

18. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Не ми се живее.. што не е јасно ШТО ? |(

19. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Не знам која е потребата кога сум нервозна да го стискам лицето или па да ја пеглам косата која патем не е испеглана ко што треба туку само за џабе ја изгорев. :headbang:Еве не знам зошто доцна во ноќта се насочувам кон самоуништување, нез нам и не сакам да знам зошто си го правам ова на себе? :headbang:Зошто за 15 минути се упропасувам.:headbang:

20. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Песна за ропаците и за луѓе шо ми е жал шо го делам воздухот

Четири години поминаа
    Симона корпа денес добива
    Четири години ви помагав
    Четири години полојна нерви со вас и си искинав
    Четири години се смеевме и плачевме
    Е тие пусти мочани четири годиништа
    да ви се плукнам шо така ги поминав
    за корпи да ми мавате
    за игнор да ми удирате
    епа дочи че дан када
    лагала вас мала
    прешла ко му дале
    ко будале де*

А вие останатите ропаци,дудуци,копуци какво и да сте племе скапано
    еднаш мајтап два пати мајтап
    еднаш потценвај ме два пати оговорај ме
    одете мочајте и џенем фатете
    идиоти сте невидени
    волој посрани
    петели недоквакани
    дрва недоделкани
    гнаси луѓе ооо
    гнаси луѓе на секој чекор оооо
    Мочлаци едни,со вас ли воздухот делам?
    Прдлаци едни,од ум абер да се немало....

Една година ќе помини
    и многу години ќе заминат
    спомени и зборој ќе останат
    на колена има еден ден да ме молите
    ма цело стадо комарци да ве излапа
    лама сурат убо да ве излижи
    требете се таму
    пукалата да не ви ги видам

Ме чеша носот патем...

На Aleksandar1212 и Kukla994 им се допаѓа ова.