Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    е добро стварно го претера што мислиш ма ти цело внимание да биде насочено на тебе. го изеде брат ми ма го изеде ве слушам цели 2 саати ечи куќава од вас. па ние не сме те сакале а се што и да ми каже брат ми правам за тебе. знам колку ти е тешко колку е лошо да си сам на светов нешто слично имам доживеано и јас а и брат ми се разбира а ти го јадеш со баналности. стварно си кучка а сабајле му викав јас за ништо не се мешам важно е вас да ви е убаво. секогаш ти правам моабет гледам да те поздравам а кој врти со глава. море море е стварно го претера само ако се испокарам заради тебе со бато има на клоци да леташ. и таква за во фамилија не благодарам што е до мене, али не сум се мешала и нема да се мешам но кучка останува секогаш кучка

2. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Иш проклетство иш,иш!Оди си ти грд периоду веќе еднаш!Те мразам тебе,а се мразам и себе поради тебе!Сакам пак да бидам весела и насмеана како и секогаш и да дарувам љубов,а не ваква како камен! :@

3. gjavolceto

gjavolceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    15

не ми се верува дека и на мене истото ми се случува.. толку се мразам последниве 2 недели што не знам што да правам самата со себе повеќе.. не знам како ме издржуваат сите искрено! уууффф...!!! глуп период!!! :@ :@ :@

4. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Готово..готово е се..ги отворивме картите...се виде каква лажачка си...самата се фати во стапица...ако ти е..ке ме лажеш..а сега неговата потврда те замолча а...толку ти си завршила за мене..заедно комплет со него...

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ххахахаххахах. Нененененененне. Немој ни да помислиш на тоа. Јас и ти драга моја завршивме на 7ми (чинам беше) мај. Ариведерчи!

6. stefanijata

stefanijata Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    139
    Нека ти е со среќа....ам..жал ми е што си отиде од мене вака без збор... немам сили за пишување...Само знај јас никогаш нема да те заборавам.Чао.

7. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    ситееее ве мразам,ме нема на листа,мене ме нема е воа го нема ни у тунгизија.идиотиии....ме изеди те,ме изедите,сега што да правам и сестрами ја нема на список.....секогаш врски,врски,врски,ебати државата.ме избација за некоја наму шмизла од списокот,со висок просек,со доби документи аи плус примана веќе....ве мразам......шо е правам сега.......светки ми испаѓат од глава.да би можела би истепала некој......гнаси.......ве мразам......

8. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Е аман веќе!!!! Што сум јас крива??? Мене ми е совеста чиста ако не ми веруваш оди си од мојот живот и не враќај се!!! Колку само пати си правел работи што не треба, сега дали имаш лице да ми кажуваш закони за едни глупости што ни јас не знам како се случиле??? Оди, гони се у п....ку матер да не те гледам повеќе! Оток си!!! уфффффффффффффффффффффф........... :@ :@ :@ :@ :@

9. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сега...Сега само ќе чекам да се свртит кругот. Знам дека ќе молиш ама касно ќе е... Веќе сум навикната на тоа да ме повредуваш, иако знаев дека ќе најдеш некој изговор само да не се видиме. Ама ако нека ти биде... :fubar: :x

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ама ај, ќе ми се откачи некој ден жичката |( Кога ќе се откачи еден нема да се види овде. Само играјте со моето трпение. Немам осет јас кога нешто ми смета... Мојот двор не е пазар. 4 саати ми дрдорите пред врата на што личи ова? На панаѓур?
    Уште неколку капки фалат за чашата да се прелие... Никаква приватност да се нема во сопствената куќа!

11. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    237
    Лелеееее лето мое најсакано,мотори и друштво мое ;( од сега само петок и сабота заедно не е фер,нема веќе седенки до сабајле,секој ден само по 2-3 саати надвор колку да се видиме што како,ама пиенки само викенд` ;(

12. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Па да се плукнам во нетот смотан, џабе те плаќам секој месец по 700 денари, час те има, час те нема :@
    Ни фејсбук не можам да отворам, а и бавен е како трактор!
    Мислеш лесно ми е да одделувам секој месец од сопствените мачно заработени пари!? Срцето ми се кине :envy:

13. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Велат кучето што лае не каса :) А гледаш ли од мене ни збор ! ;)

На gentle.girl, Offspring и Lolipop23 им се допаѓа ова.
  14. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    73
    Мораше ли сабајле во 3 да се враќаш од Маврово? Сфаќаш дека ме уништи ова што од денес ќе те нема повеќе...

15. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.688
    Допаѓања:
    8.736
    Пињау,пињау,пињауууууу!!!

Ќе ве пукам сите бре!!! Добро,не баш сите туку тие што заслужуваат.Патетика е ова лајковите,сдк се претвори во хаос аман!!! И кажав убаво во едитираното во сдк што и како мислам за госпожата.Со најчист збор и срце со најдобра намера.
    И не пишувајте во сдк работи што би се пишувале во Што би му кажалае...Аман веќе до кога ќе се учиме.

Ајде и јас како некоја учителка.Ајде багуфче оди си по ѓаволите! Не објаснувај тука пошто сите ќе се свртат против тебе..

Поздрав :hai:

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Е добро дали баш сега најде да го исклучиш моб? Уф како сум напукана цел ден, сега само уште ова ми фалеше од тебе! :@
    Друго, не знаевте утре да почнуваме покасно на училиште? Од 10 и 30 ајде како за грев... :@ :@ :@

На gentle.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Не е во ред ова што ни го правиш. Но што ќе си жнееш, тоа ќе си ораш. Што да ти кажам друго.
    И фала ти за блокот на ем ес ен, ти имаш делит од мене. ;)

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Добро бе, што ти е проблемот?
    Зошто после секоја твоја пропадната врска ме бараш, ми даваш надежи, за на крај пак да започнеш врска со некоја си трета особа (која секако ќе биде пропадната како и другите за една недела)?
    И што потоа? Пак мене ќе ме бараш?
    Епа ќе видиме!

На gentle.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Не ми се верува што може љубомората да направи :x значи стварно тешка болест е. Се повредуваат луѓе бе еј! Што правите? Свесни ли сте? Колку злоба стои во вас :x Како можете толку лесно да повредувате луѓе :@

На katakomba24 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Те мрзам детиште едно недозреано!!!
    Па немаш 2 години да се срамиш ко последна пи*ка ( се извинувам за зборот)
    Леле како ме изнервира, и ти и сите други како тебе, 3 месеци не сум те видела а сега се срамиш? Или се исплаши? Уфффффффффффффффффффффффффффффффф. :@ :@ :@ :swear: