Спојлер: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нема да бирам средства и начини додека ве уништувам, евтини мивки! Воопшто не ми е грижа што, кој и како ќе помисли. Дали сум злобна, олош или не знам што! Кога веќе Господ не ги казнува таквите некој друг мора! Ќе го исплукам целиот отов што го носам во душава поради вас и ќе ве оцрнам за целиот свој живот! Додека не ве видам како плачете и се лигавите не се помирувам! Курви глупави, ве мразам никогаш на ништо да не се израдувате!
Кое одделение си? Слаба си,ќе припадниш негде. Бледа си,сигурно си арна? Ниска,не јајш а треба да растиш-јади!!! Мамето ваше... Да ви одговорам: 1.Бруцош сум.Фала на неразбирањето,знам дека сум младолика и шо сега стално то ќе ми го плескате в лице то прашање?!Пред вас велам нема врска навикната сум.Жими таквото!!!Се навредувам моќковци едни секој чоек на планетата коќе ме праша кое одделение сум и коќе ја смени фацата како да пропаднал свето коќе им кажам дека студирам... 2.Ало,јадам бре!Ништо не си јадела...абе јадам како да ви нацртам?!Сакате на Биг Мама да личам бе будали едни ропаци,а??!?!А?:А?АА??Аа/аа/А?А?АА?аА!?! 3.Јас сум крива шо од таткова страна имам таков тен?Јас сум нездрава сега според вас? 4.Треба да јам 456465 јадења на денот за да пораснам како Шекил О'Нил?Има ниски луѓе шо не се слаби иначе...и секогаш мене ме споредувате со некои лепотици шо одат по третмани да изгледаат како цица маца а јас ниска сум била демек,некадра а?Таква сум?Епа зошто се родив јас воопшто и јас се прашвам... До кога ова прашање ќе ми го плескате в сурат да ве.... Никој не ме сфаќа мене...
Ме уништи животе .. уште една шанса ќе ти дадам .. Ако биде вака ќе ти ставам самата крај и у пичку матер. Барем во рајот ќе сум, сега сум во пеколот.
Спојлер Глупаво и разгалено девојчиште ! Мислиш мајкати ако е адвокатка и ти купила диплома Господ з ајајца го фати! Ти најде да збориш кој ќе земе лиценца од комора и дали цветаа ружи во адвокатура! Глупачко една! Ти најде да збориш дали некој сака да се пикне во државна институција! Ако е така што не извадиш ти гуско една! Туку трчаш по партиии за да влезеш баш во тие јасли за кои си пишала! Ама знаеш што твоето образование со на некои други личности е нула! Некои со мака и труд си го завршија факултетот не со парите на мама!Ако си толку способна што не ти извади мајкати лиценца? Што не те пушти да збориш во суд! Не те бива за ништо девојко ниту за државен службеник, чукај с епо гради тоа е реалноста! Кукаш невработена си била, пари з аодмор си немала некој од просечно семејство сигурно има повеќе од тебе! Глупердо една неспособна! Зошто с еводиш невработена ма, гуско глупа баш тоа се прашувам не знам кој ти бенефитот! Ти најде да солиш памет! Не даваат лиценца знаеш зошто ? Оти такви ко тебе и шуто и рогато што завршија факултет со парти на мама и тате, вујна без знаење ги упропастија вистинските квалитетни личности! Па ги ставаат во сити кош! Уште еднаш кој не ти пише на статус на фб? Зошто си невработена и лаеш ко кучка при мајка адвокатка Ангелче да не се викам! Мрш стоко неписмена!
Мислам дека и јас да бев машко немаше да го сфаќам ПМС како толку трагично нешто. Можеби некои од вас имаат одлично искуство справувајќи се со ПМС ама јас дефинитивно немам. Не е целиот период на ПМС таков ама имам денови кога буквално ниту јас самата не си се поднесувам а не па некој друг да го прави тоа. Се фаќам себеси како плачам за било што а најмалку што сакам е да се донесувам себеси во такви ситуации, да ме доживуваат како некоја плачка, со променливо расположение и без поим за тоа што прави и како се однесува. Буквално добивам коментари од типот "вчера беше срцка денеска што ти е". Навистина треба да си најдам некој лек за такви денови, вака веќе не оди. Гајле ми е за други што мислат ама кога себеси не можеш да си се поднесеш тогаш што?
На кучето му реков кации тиии и то одма избега се прибра во некое ќоше во дворо хештаг:кучиња шо се плашат од срцлестата симона
ПРВ СЛУЧАЈ! ВИКААТ ОД ЛОШ ЧОВЕК НЕМАШ АРНО АМА ПА НЕМАШ И НЕКОЈ ЗИЈАН ПОШТО ЗНАЕШ НА ЧИСТО СИ СО НЕГО!!! СО ДОБАР ЧОВЕК МОЖЕШ СЕ НАЈДОБРО ДА ОЧЕКУВАШ!!! АМА ОД ПРОСТ ЧОВЕК БЕГААААЈ КАКО ОД ЃЃЃАВОООООЛ!!! ТОЛКУ ПРОСТА РАЈА БРЕЕЕ!!! АБЕ ДА СЕ ТУЃИ ОК АМА СВОЈ ЧОВЕК?! РОДНИНА?! ИДИ БРЕ МРШ У ПИЗДУ МАТЕРИНУ! КАКВИ ЛУЃЕ СЕ БЕ ОВИЕ?! АХ ЗЛАТЕН ХИТЛЕЕЕЕР ВРАТИ СЕ ПОТЕПАЈ ПРОСТА РАЈААА! ВТОР СЛУЧАЈ! ТИ СЕ ЖАЛИ ТИ КАЖУЕ КОЛКУ Е МИЗЕРЕН, СЕ СОЖАЉУЕШ, МУ НУДИШ ПОМОШ, ЈА ПРИФАЌА, МУ ПОМАГАШ, МАКСИМАЛНО СЕ ДАВАШ ЗА ДА МУ ПОМОГНЕШ, МУ ЗАВРШУЕШ РАБОТА И НА КРАЈ СЛУШАШ МУАБЕТИ ДЕКА КАЖУВАЛ ЕТЕ ТАКВИ ДОБРИ ОСОБИ НЕ УСПЕВАЛЕ У ЖИВОТОТ WHAAAAAT????!!!!! УМР'И МАЈМУНЧИНО ЕДНА ЗА ВОДА ДА УМИРАШ НЕМА СО ПРСТ ДА МРДНАМ ЦЦЦ СЕ' ДАВАШ ЗА НЕКОЈ ДА МУ ПОМОГНЕШ И ЗА ГЛУП ТЕ СМЕТА ЦРКНИ ДУШО ПРОКЛЕТА!!!
Добро бе, има барем еден градежен работник што не е манијачки настроен?! Ко да не виделе женско, Бог да чува.
Напето е све каде и да се свртиш сите се напнати,све нервозни неможеш со еден човек асален и смирен муабет да направиш.Епа од таа напетост ке умираат луѓе на 40-50 год,олабавете се малце и живејте смирени и размислувајте со ладни глави.
Најверојатно ти им изгледаш слободна и задоволна, а колешката изгледа слободна, но очајна. Има разлика од еден до друг слободен човек. И во наше друштво има повеќе слободни, ама сите го буцкаме само другарот што е очаен.
Кога одам по улица сите ми се океј, али читајќи низ темава сфаќам дека сите имаат маки големи што ги чуваат длабоко у себе, а мислев дека само јас сум тој што си ја тепа главата у себе. Епа вака: Зошто бе сите сакате да успеете у живот ? ШТо ви е потребно да успеете ? Сакате пари кола .. вила .. кога ќе ги видам простине луге се палат на јаки коли .. зборат како се мафијаши .. како имаат моќ .. офф леле проста маса .. у меѓувреме додека пишувам татко ми ме декоцентрира у пм само ме прашува нешто не ме остава да куцам .. знам дека сум вратен од УСА ама асефпоиј пеоијфпњеиј пИТЈ ПЕОИЈ ПЕФЈИПЕФЈИП ОЈИЕЈИ ... Кога се ме нервира почињам да се замарам за другите луге .. а кога се ме нервира тоа значи дека долго време не сум спиен доволно .. така да до 12 се мразам себе си а после цел свет. fact #1 Колку се мразам себе си што 2 пати сакав трајно да се казнам. .. сега полека го праам тоа .. ама колку сум мутав еј ... Јас сум единствениот што шансите, знаењето и вештините не ги користам за мое добро .. е тоа ме мачи највеќе ми иде да скокнам од 4ти кат .. Друго .,.. па кога ќе ми текне се ова погоре се дешава во нашите глави ... сеа толку ми дојде преку кур што уопште не мислам на ништо .. чекам да завршам со куцање и да се препуштам на нештото да ме вози .. колку повеќе негативни мисли стојат у глава толку повеќе се надоврзуваат нови без престан се додека не се деси нешто страшно ... чао ..
Не не не не не не не, загадувањето од chemtrails, contrails, возила, пушачи, железара, Окта, Нискоградба Битола и HAARP било.