Ако сум ти простила досега милион пати не значи дека ќе ти простувам и секој нареден, со тоа само ти давам милион шанси да се поправиш и да ми докажеш дека си научил нешто, а не истата грешка пак да ми ја правиш! Простувам, но не заборавам!!! Ќе ми се соберат наеднаш сите тие милион пати кога сум ти простувала и тогаш веќе нема назад! Глупчо глупав
Што факултет ќе беше, што професор ќе беше. Да сме во некоја нормална држава ова нема да се случува, ама ... Мислам се дали да кукам или да идам да запалам и факултет и професор.
Да ти се плукнам во психијатарот, професионалност на ниво. Идеш и после со мајка ти на мобилен си објаснува што како. Би идела у фаца да му се исплукам. После толку време нешто маалце кажувам зашто сум премногу затворена и ете што се случува. Убаво си правев ја, да ти се плукнам во професионалноста твоја.
Тапчо ни заеден бе, ем крив ем ќе ми вика да не го замарам тапинар, нека се фрли низ мост. На секоја тапинарка како него лајкнува там и па ја крива тапчо, да ти се плукнам у дено смешен и у него и у теретаната негова и у се. Ненормален, после па ја сум била глупава епа сум
Смислиа закон за против пушење,што не измислат и закон за забрана на нездрава исхрана Реклами за месо,сувомеснати производи,паштети и се што не ми е дозволено да јадам Ќе пасеме треви за да сме здрави
Koga bi mozela bi si ispukala nekolku kirsumi na glava oti nemam pamet sama sum si izbrala beee i sama znam sto treba da napravam znam kako ne sama sebe si davam sovet ama ne se slusam so lopata da si turam pamet u glava koj gjavol me natera so tebe da se omazam be proklet da si so celo tvoe semejstvo posebno onaa pijavicana majka tvoja ne si nesto.podobar od nejze ni pa.od niv prokleti da ste mi go unisuvate sekoj moment od zivotot. AMa ako neka ke vi vratam jas samo da go dobijam ona sto.go.sakam pa ke vidite vie kucista seljci niedni sto nemaat pojma od zivot da vi se plukna vo.kulturata vasa
Не можам со анксиозноста, не можам со паниките, стравовите, солзите.... немам веќе сила, нити воља за било што
Два дена само една мандарина и едно јаболко јадена ( читај ништо не јадена), од дома не мрдната, вечерва си реков ке излезам и ништо. Пак се вратив во дупката во која си лежам цело време. Си реков ке пијам кафе и запалив цигара, а не пушам цигари, црева истајв од повраќање. Толку се навикнав на него, покрај сите црнила тој ми дојде како светлина која ми го врати живото и ме усреќи како никогаш до сега, и ете ти, мораше да заминит, а јас? Јас скршена сета што не можев и јас да одам со него ете вака си се уништувам од шо ми фалит, чиниш ме остај за на век... И неговите очи не можам да ги заборавам тој ден кога одеше, како ме гледаше....ме бакна на чело, и голтна кнедла. Ме бакна на образ и тргна. Оооохххх Господеееее... нека поминит побрзо времево оти не можам вака. Лошо е многу
Спојлер Вистинскиот другар не те остава да правиш глупости сам и пиша една ку*ва на друга и заминаа со бившиот и неговит другар да прават оргии. Па кад зна Бог нек зна и народ! Бедни, глупи, ку*ви од такви како вас многу врски и бракови се распаднаа ама ако има Господ ќе вид ојде и на вас редот па ќе ја осетите болката, како е да бидеш изневерен,што прави и каде е вашиот дечко или сопруг, ќе се јадете ама ќе трпите и никого нема да го болат вашите солзи затоа што сте си ги заслужиле! Мивки евтини покрај тоа што знам дека е со вас се срамам што ми е бивш, па макар и само е&бени оргии биле во прашање.
Nema da mi oslesni ovde , zosto jas sakam na licnosta vo oci da i kazam sto mislam za nea ( mislam nekolku se , ne edna ) ali aj. Gospogjata bida trudna, ALOOOO TRUDNA ama sto znajme nie, ne se razbirame od taa rabota . I uste ima lice da bara, da se grizime za nea. ALOO PRINCEZOO maz ti te e*aval i te ostavil trudna , ne site nie, pa da se grizime za idniot PRINC, ti bese taa koja ne rece ni falla, nitu za prstenite sto jas ti gi prativ, niti za satot GUCCI, a pa za patikite me prasa dali se firma, posto ti bez firma raboti ne nosis. ABE ebi si majkata, tebe firmite ne te pravat poubava, koga majka ti te rodila grda ko grob, uste sakala SO FIRMA , ahh be duso cim ne si nasla sponzor , sega ne mi se filmaj mene. A pa toj maz ti tvoj, ne e ni maz, BUDALA E,so nedostatoci vo mozokot. Glup maz. prvo, ne ni sakase da me odbranis od tetka ti, za nejze i gaz davas, peder ke stanes, posle me napadna za drugarti i mi rece deka su za vo mentalna bolnica ( a sega eve zenati ve naluti, prosteno i e taa e trudna ne treba da se nervira), sega ti so tvojot kokoshji mozok, mi izgubi 1000 evra ALOOO, i sakas da molcam, EEE NEMA, samo da dojdam da se videme ima se vo oci da vi nabrojam i na dvajcata ako e malku ima i da ve nasamaram ubavo za da mi olesni na srce. Paraziti, pa uste imate lice da se zalite i barate pomos Stram treba da vi bide, ama vie go nemate toj poim Jas sum budalata sto si zabiva trn vo zdrava noga. AMA I LEBOT TE UDIRA PO GLAVA,, SO TOA STO VI POMAGAV VAM NAPRAVIV GOOOOLEEEEM GREV, a i ke zaboravev za tvojata mila zenicka, da bebeto e greota da se rodi invalid, ali omrazeno srce toa nosi, a mozebi pa i tetkati i napravila magija , ti neli znaese sto pravi tetkati pa me predupredi, sto ne si ja predupredi i zena ti. GOSPOD E GOLEM
Сите глупости мене ми се случуваат. Ко магнет сум за глупи луѓе и за глупи работи. Како може да плачеш од некој човек, да се жалиш на негово понашање и за некое време и ти ист таков да станеш? What the fuck? Толку ти е опсесија тој човек што се претвори ко него? Истите дела, истите зборови мене ми ги кажува ко тој тебе што ти викше... Ќе повратам ејјј... Како е ова можно? Ама како да ти кажам јако колку се заеба... Еве ти курац сега
Site golemi razocaruvanja doagaat od onoj od koj najmalku ocekuvas. Celo vreme vinata za naseto raskinuvanje na drug ja prepisuvav,a vsusnost kriv bio nekoj na koj mi veruvav,nekogo kogo mnogu zasakav. Sega placela zal i bilo. Ako,placi. Se nadevam Deka i toj ke proplace od maka. Placev i jas. Cetiri godini posle nas. Ama gledas,koga togas se se vraka. Vestive potpolno me sokiraa.
Kolku hrabar treba da bides da zastanes pomegju dvajca sto se sakaat? Kakvo srce treba da imas,da zemes na svoja dusa tolku noki neprospieni,utra i noki so solzi zalieni? Tie solzi sega sto gi ronis mojata bolka ni kolku edna ronka nema da ja namalat. Ne znam sto da kazam,gledam veke si go dobivas zasluzenoto. Samo edno sakam. Da se sretneme oci vo oci,jas da te poglednam,a ti od sram glava da navednes. Kako mozese bas ti da me razocaras?? Jas kaj tebe barav spas od taa bolka,a vsusnost ti si bila pricinata za toa. Se da vi se vrati !!!!
Добро бе мајката.. Што луѓе има!!! Ја нема 3 месеци и оп ете ја на viber..даст да ми помогнеш карти да резервирам бла бла бла.. Ејј оп стоп.. да пишеше, здраво, како си, жива си, што има ново?! Да прашаше каде сум, дали сум слободна...а не, вечер во 8 дојди кафе ќе пиеме и ќе резервираме Извини цуцо, ама не сум на располагање, оди во туристичка агенција! Помина времето кога не си го ценев трудот, сега поминувам преку тоа само за работи од задоволство ... а сигурно не ми е задоволство да ти изигравам резервационен агент
Ќе ми тргне ли бе еднаш и мене во животот како што треба?! Навистина,ќе ми тргне или само вака скини врзи ќе правиме?! Се чувстувам како да водам борба со животот,како да се натпреваруваме,кој на кој повеќе ќе го зафркне. Не можам повеќе,се изморив многу! Колку што се трудам да бидам позитивна однадвор,толку повеќе се кршам внатре. Не можам да се усогласам самата себе си. Умот и духот не ми се во хармонија. На моменти ми доаѓа да врескам,а следниот сакам да лежам и плачам. Не бе не..кога не оди, не оди!!!!!
Како јас да го пишував ова... потполно те разбирам, ако ти е некоја утеха, не си една на која ова и се случува, ама ќе помине се и еден ден ќе се смееме на се што сега ни се случува, поздрав!