Најголеми пи*ки се оние што немаат храброст да кажат во лице што им смета кај некого, туку ќутат ко кукавици и постепено одбегнуваат Со разговор се се решава...ако не ти е гајле за некого тогаш кажи така... Ако те боли ку*от за некого тогаш кажи така.... А не да ќутиш и да се претвораш во некој непознат Биди човек и помогни кога на некој му треба помош, лесно е да завртиш грб.
Како ми го направи ова? Зарем мораше со најлесната да бидеш после мене? Зошто не можеше да почекаш да бидам спремна туку замина кај првата која ти го пружа тоа, а ми велеше дека со неа не би ни на сон.. И што е најлошо сега си ја земал и за девојка. Браво мајсторе! Само продолжи така..но ќе се сврти тркалото еден ден ќе дојдеш пак кај мене, но тогаш ќе биде премногу доцна. И да се знае дека тоа што се случило два пати нема да се случи и трет пат!
Добро бе, ќе се свестите ли некогаш дека со вашата себичност уништивте многу луѓе околу вас. Што родители ќе бевте бе еј, ни еб** денар да немате да му дадете на вашите деца. Паразити едни, цел живот со трауми ли ќе го минувам поради вас? За вашите потреби ништо да не остане покусо, а за останатите koga briga? Во најтешки маки да цркате, Господ нека ве казни !
Лелеее до кога вака? Живееме на 600 километри далечина, се гледаме само во лето и во зима и сега ми кажува дека во март оди во војска и се враќа во септември?? Како јас ќе издржам нареден пат дури наредната зима да го видам??? Аххх ќе си умрам...Па уште татко ми ми досадува ајде ладно е, враќај се во Македонија...Значи како да му објаснам дека сакам максимално да си го искористам и ова малку време што го има со него?? Не ми досадувај аман !!!!!
О ти, брадоња глуп. Ти што со твоите 30 и кусур години единствена преокупација ти е татко ти да ти купи поголем мотор оти синко уана би сан оф анархи. Ти кој секој ден ти почнува со ленчарење и пиење кафиња по сите кафичи по градов, дали дојде време ти да ми солиш памет дека најголемото каење во животот ке ми било што никогаш не сум те прифатила поблиску од френд зоун? Толку негативен набој има измеѓу мене и тебе така да одјеб само ке добиеш, и сега и заувек. Мажи кои што уште не пораснале, е тој тип на мажи најмногу ги мразам.
Не, не е книга за секого. При крај е со студиите по македонски јазик, а не знае соодветно да се изрази во пишана форма без да и' излета штипскиот (или од каде и да беше, who cares). Одеш, работеш, правеш... а да се скриеш и да исчезнеш од пред моите очи? Уште ќе дебатира таа со некого ставајќи се во улога на некаков филозоф и уметник. Зошто, Боже вакви глупачки завршуваат факултет? Утре можно е да учествува во процесот на онеписменување на новите генерации (оти нели многу сакала деца таа). Just... kill it before it lays eggs.
Zosto jas sekogas moram necii zelbi da ispolnuvam? Zosto sekogas se ceka od mene da udovoluvam na nekogo? Samo sakam da me ostavat na mir,da si ziveam kako sakam,da pravam sto sakam. Veke ne sum dete,vozrasna sum,zena sum po gjavolite !!!!
Го мрзам ебаниов факултет, а во моментов предметот што го положив преку колоквиуми, ама сепак не го положив зашто сум немала присуство и активност, и сега пак треба да одам на испит УТРЕ за да направам минимум 51 бод што е 25/26 бода од двата колоквиума соодветно, кога имам уште еден испит, и да научам 300 страни во еден ден, што е практично невозможно. Што е до мене, би го оставила испитот за во јуни, август, или никогаш по можност, ама тоа што ќе ми се качат на глава е друга работа, па ајде. И благодарна сум до небо на тие што не ме примиле на психологија, зошто тоа што ми изгледаше толку забавно не ми е воопшто забавно сега кога учам Развојна, од која тоа што го има во презентациите нема врска со тоа од учебникот... и така. А на 25ти имам предмет од прва година, одлично. И јас ќе го заебам и тој и сите наредни што следат после него, заради овој утре. Три пати одлично. Најголема желба во моментов ми е да се најдам на денот на дипломирање, макар со сите 6ки, и да запишам постдипломски по тоа што го сакам, НЕ МО ЖАМ ВЕ ЌЕ!!!
Како сакате сфатете луѓе, ама ќе си кажам затоа што ми смета, жално е што знаете повеќе англиски и српски од македонски јазик... едно е сваќа-роднина, друго е сфаќа-разбира, не е чуство, туку е чувство, едно е бес-нервоза, друго е без-немаш нешто, не е снеК-туку е снег, не е миК-туку е миг(момент) МИК Свети Николе е нешто друго несакам, незнам, неможам, одвоено се пишуваат, коЈ се употребува за еднина, коИ-за множина... Има уште мал милион грешки на кои не ми текнува во моментов... исто ми сметаат реченици без точка-запирка кога треба, компаратив и суперлатив се пишува слеано со зборот. Овие работи ги учевме и од Бушава Азбука на времето Можеби претерав со постов и сево ова на некој ќе му се чини смешно и ќе прокоментира како се правам паметна, сеедно! Ми смета непознавање на основни правила на нашиот јазик, ми смета неписменост! Убав ден
Кoгa читaм тукa вaкви грешки мoжaм дa зaмижaм некaкo, aмa вaкви грешки кoгa приметивaм нa телевизии мислaм декa е oчaј. И дa, мнoгу честo јa среќaвaм и oвaa грешкa - ѓи, нaместo ги.
Немам коментар, неписменоста е секаде присутна, жално уште една честа грешка ми текна - еФтино, наместо еВтино
Траги-комично морам да признаам. Ама ние сме си криви, никој ништо што е напишано јавно не проверува. Мислите на ТВ некој проверува па пишува?? Еден лектор не ставаат да си зема плата, да не ни бодат очи мајке му.....
Или зборот ГРИПОЗНИ! Како како?? Не постои таков збор. Какви грипозни бре! Заболени од грип. Точка. Неписмена работа. Ми иди да го претепам тој од тв
Доста изморен ден имав денеска. Ми треба еден убав одмор од све не можам више. Гасам све и неколку дена да ме нема.
Ваков ден одамна немам доживеано, ми се плаче, ми се рика на глас од нервоза. Како може да постојат толку неодговорни, незаинтересирани, глупи личности? Не ми е јасно. А изгледа јас сум магнет за таквите, пошто немам друго објаснување за тоа како сите будали мене ме наоѓаат.