Како имаат храброст мажени жени со деца да му се пуштаат на женет маж притоа кога знаат дека очекува дете во моментот .
Исто како што таквите мажи се залетуваат по туѓото или ги прифаќаат таквите што се наметнуваат, и после свршена работа за една вечер со истите дотични мажени/женети особи, со подвиткан опаш кај женчето/ мажето во кревет... ОЗБИЛНИ ЛИ сте? Денеска тоа е модерно,ин,во тренд, а ние Македонците секогаш гледаме да останеме во чекор со,, модата,,! Секоја чест на исклучоците доколку сеуште постојат и не изумреле заедно со диносаурусите!
Зошто сте толку злобни и се пикате во туѓи животи? Да, вас на форумов ве прашувам. Душкала. Анонимен форум е а тие на секој начин бараат да дознаат кој е кој. И што, ќе ви олесни ако дознаете нечие име и презиме, ќе ви олесни ако коментирате за тој другиот кој е, што е, каков е, со што се занимава? Тоа е само една голема мизерија. Се прашувам колку ли не ви е интересен вашиот живот па се замарате со туѓиот.
Аман веќе и ПМС и се, смачено ми е !! Кога ќе се наведнам ме боли грб, кога ќе се исправам ме боли стомак, за градите и главата колку ме болат да не зборувам. Пред 2 минути плачев без никаква причина, сега се смеам ко луда без причина и за 5 минути пак ќе плачам и така во круг. Само го чекам моментот кога ќе добијам нервен слом ииииии...АААААА ќе полудам
Мразам госпоѓи паметњаковички, што не знаат да замолчат кога треба, што се мешат во секоја манџа! Не може туку-така да се лечат комплексите на кој ќе стигне. Жал ми е, но да се симнувам на твое ниво и не сакам баш. Јес да си постара од мене тродупло, но те почитувам како колешка. Иако сум ти на некој начин претпоставена ти мене ич не ме почитуваш, а не може ниту да се правиш поголема газдрица и од газдарицата. Засрами се на годините!
Значи не сум единствена со катострофален понеделник ужас е денов каснење на автобус плус стар,плус одвај тера Па да посакаш да умреш побрзо ќе биде тоа неголи да стигнеш на време на работа! Нека помине денов веќе аман!
Ти удрила слава во глава, усијана главо! Па забораваш дека сите сме исти - луѓе!! Иако во моментов ти се чини невозможно, ама ќе бидеш и ти беспомошен и зависен од некого еден ден! Па да видиш како е!
АЛооо младинооо, зошто не користите бре дезодоранси??? Како може бе млад човек да дозволи од дома да излезе без да стави дезодоранс?? Кај одите бре такви немиени едни??? КО стока и говада низ дома да чувате Купи сапун и измиј се...Кај одиш таков ко цреп Да му е гад на човек со поглед да ве допре, а не да дојде до вас Го загадивте воздухов дупло повеќе
Секогаш собирам несвесно запалки и никогаш немам баш кога ми требаат, што е проблемот со менеее??? Ќе почнам да учам со триење на камења
Излегувам на кафе со дечко кој е 8 години помал од мене, ма супер муабетот тече ли тече.... (без задни намери беше излегувањето).... другиот ден излегувам до тип 4 години постар од мене (овој пати со задни намери) и доживувам шок. Толкава разлика во однесување, комуникација..... Не знам кај е проблемов, кај мене или кај постарите или помладите?? Јас барам многу или постариве заборавиле како...а младите се понапредни хмммм
Od ovoj komentar na sam pocetok moram da recam deka edvaj se vozdrzvam da pcujam. Da be, lepotane, najbitnoto vo tvojot zivot e tvojata lepota i da odis po kafinja cel den. Odi mrsh na rabota, 30 i eheeheeee si naprajl i uste po kafinjata ti e umo. Aj mrsh na rabota da odis. Nemalo rabota. Neeee, nema rabota za nezen lepotan kako tebe. Si odel vo stranstvo da rabotis. Dete sum pa ke me lazis??? Tuka ne mozis da najdis nisto - stranstvo ke mi rabotis. Da be, vkasapnica za banani!! Ooooo, zivoto moj, tv vo crno bela tehnika, dali samo na idioti ke nalepvam vo zivotot moj?
Спојлер: +18 Не знам што ми треба попрво дали едно добро ебење од два саата или да земам некој да искасапам.
Зошто родителиве не сфаќаат дека училиштето и факултетот не се единствените проблеми на нивните деца? Мамо, тато, некогаш сакам да бидам сама, да ме оставите да се средам а не само да прашувате за мојот факултет. Сакам малку одмор.