zivote, gojdo edno! a da mi namestese nekoj normalen za mene, vaka na primer??? ili neeeee ke si igras majtap so mene, samo idioti i debili ke mi stavas na patot. ana dosta e. aj stavi mi mnooooogu pariiii, kako sto mi stavas mnooogu idioti a?
Kafe bez mafe utrunsko. Rucek prsti da izlizes, voda sok itn.A edna backa u obraz za romantika bre. Se sekavas li kolku ruzi i pokloni za sv .valentin mi nosese pred da me karis, a? I so avtobus idese, i mecinja i kucinja sve nosese. Ja da ne se brukam nisto da ne te usramam pa posle da si krshish prsti. Moron! Bravo ti lici.
Ehh be mora li Sekoj den proklet da mi bide? Bez promasaj, apsolutno Sekoj bozji den nervozi I solzi....ufff ufff em ufff sakam da umram
Ги мразам ваквите денови! Повторно ми се враќа депресијата, ме убива.Како да се давиш а истовремено да ги гледаш сите околу тебе како весело пливаат и се забавуваат и тоа дополнително те гуши. Никој неможе да ти помогне, можеби се презафатени со својата среќа, можеби ти самиот не си им дозволил да видат колку ти е лошо. Пред сонот ќе се запрашам, ќе биде ли утре денот во кој некој ќе рече: "денов ќе ти го посветам само тебе, да видам што те убива и како повторно да те оживеам". Тешка борба е оваа за сам да ја водиш...
Како може луѓево да кажуваат /смислуваат толку глупи лаги, а притоа да се прават мутави кога им ја плескаш вистината во лице и им даваш дознаење дека знаеш дека те лажат, ама не они продолжуваат да лажат и да мислат дека си ужасно глуп
Излегуваш навечер да прошеташ сам, да се релаксираш и наеднаш торнадо од мисли во главата: Дали некогаш ке ја пронајдеш вистинската љубов (сродната душа), знаеш дека времето и годините те притискаат, ги гледаш сите од твоја генерација па дури и помлади од тебе омажени/оженети со деца, па се мислиш дали со плата од 400 евра (24.600 денари) ќе можеш да основаш и да одржуваш семејство, тато, мама се тука помагаат но но ништо не трае вечно и она народното денес се утре може не се, не дај боже... и ќе погледеш лево десно одма ретро memories од детството на оваа клупа седевме со другарите where are they now? Mалку понатаму ке го видиш поранешно MCDonalds и ќе ти текне ееее првиот бакнеш се случи тука, првата девојка, па ке поминеш од плоштад ќе видиш циркуз од скапи споменици и до некој од тие споменици лежи просјак со корица од А4 формат како собира пари... и накрај накај дома си одиш, "излуфтиран" од секојдневните проблеми палиш цигара.
Не знам за вас но мене зимава ме гуши. Ладно, загадено, не ти се искача, само сакаш дома да си. Едвај дочекав да биде сончево, барем малку да излезам наадвор и со мерак да шетам. Посебно зимава кога ќе се спои со колоквиумска недела, па тоа е хаос.
Во последно време на форумов како да фалат некои постари активни, позитивни и мили членови... Тие исчезнуваат, се повлекуваат, а провокаторите и троловите земаат замав. Не именувам никој ама ептен фали онаа поранешна позитивна атмосфера на форумов. Ако порано си црпел позитивна енергија од тука и едвај си чекал да влезеш... Сега онака... Сеедно ти е... Добро кај се луѓево? Зар стварно ни 2 мин немаат да одвојат? Не можеш некој со сила да натераш да пишува ама аман бе Имаш ли милост животеееее?
Ауууууууууууууууууууууу...боже мој, зошто си не створил?????? Што нелуѓе ќе бевме, немаме совест, немаме жал, немаме милост..ништо човечко не ни остана Душава ми се згрози кога видов каков хорор установа е старскиот дом во Радишани леле мори мајко, па кога ѓи видов пелените испрани и закачени на железната ограда да се сушат и повторно да им ги стават на тие јадни луѓе таму...пелени за една употреба они ги перат????????? Неможам за друго да зборам, желудников ми се чвороса
So mene lesno moze sekoj. Ama,zeznes li ednas,otpisan/a si. Dzabe ti se slatki zborovi,upikuvanja,pokloni. Nisto od tebe ne sakam. Sakam samo da ne te gledam poveke.Mi se cini najsrekna ke sum ako nikogas poveke ne ti ja vidam facata. Ama ke ti vratam koga,togas. Veke i samata karma ti pleska dovolno vo lice. Samo ne mi se obrakaj veke. I ne spij na toa uvo deka jas ke se grizam za tebe. Mozes da zaboravis uste od sega.
Абе што е финтава со овие хаштагови на инстаграм #nomakeup #nofilter #all natural и тако даље? Ако не пишете дека сте без шминка, нема да ви се важи дека сте ставиле слика без шминка? Као демек лепотица сум без шминка и без филтери? А претходните 2 часа средување на сликата на фотошоп ви се сметаат? #евенезнам ....
Се она знае она е најдобра у све, да не беше она ние немаше да знаме што да дадеме на бебињата да јадат.Па и тебе те молеле со танирчето низ мала за јадење па ете те претвориле во рАзмазана недорастена од тоа.
Ироничен е животот. Како карма е. К*чка. Бумеранг. Ќе те удри од нигде - никаде и дур си се освестил, тој пак ново срање ти припремил. Како да сака да ни каже нема време за плачење и самосожалување, искористи го времето пред да те удрам пак, ама балкански луѓе сме. На такво подневје живееме, за се се замараме.