Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    Не го читај ова ...

Нека иде се у пичку матер, да му се сневиди да му ја ебам мајката креаторска, дај бе господе одземи ме, ти ебам и ова и тоа се да ти ебам да го изнаебам и изнаебеното и се у неповрат зошто бе крвта еве го сега телефонот ми ѕвони што по ѓаволите и не го му текна да ѕвони ... нека ѕвони нека преѕвони сега треба закржлавеен да стојаааам да ти се плукнам во состојбата да ти се плукнам ебати системот скапан леле бе толку сум добар ама у мене лежи така нешто што ме тера да се одмаздам и пичку матер ќе ми затреба време ама се двоумам дали да тргнам натаму ... fuck fuck fuck FUUUUUUUUCK FUCK FUCK FUCK .. дај нека ми тенке некој погрд збор од у пичку матер од по ѓаовлите од у курац од преку 3 лепе пизде материне дајте некој погрд збор .. гнида .. гнида добро звучи за грд збор гнаса исто така куртон издупец, деген, кретен, вол, коњ ( убави се тие ) , ПАОИЊЈ .. нема запирки нема ништо се е у курац отидено нема ред никаде па нема ни тука .. толку неартикулирана замисла протекува сега у пичку матер .. нервен слом ќе доживеам .. и времеплов не ми треба ни два времеплова . колку ми е смешно у моментов што не знам како да го опишам. Ете на телевизија позади го објаснуваат непотизмот кој владе и на нив да им ебам мајката ...

П.С. Толку ми беше чудно да користам пцовки, не можам да се замислам толку да пцујам не ми е природно, а и не сум воспитан така. Али пошо не го прочита мислењето знам дека не го виде тоа. Али јас да кажам ..

Сега е полесно .. уствари не е полесно,

У пичку матер,

Keep it fucked up

Pussy, Dick, Asshole

ПозЗ3³ ®

На Dust му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.798
    Баш супер, да се изнервираш пред спиење.
    :@

3. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    2.728
    Уште подобро, да се изнервираш на станување
    :devil::devil:

Добро бе, си ја научив лекцијата. Престани со ова веќе. Доволно беше мислам а?? Не можам ни да функционирам нормално кога правиш вака. Само прекини веќе, те молам. Не ме казнувај повеќе вака... Ќе бидам срце, ВЕТУВАМ!!!!

Последна измена од модератор: 29 март 2017
  4. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.326
    • Ве молиме користете кирилица!
    Кога се пишуваат историски/ љубовни фиктивни романи по законот на нештата треба да го следат времето во кое се пишувани.Тоа значи гардероба, намештај, храна, настани, начин на разговор... треба да одговара.
    Каква е таа глупост „banana bread“ во 1939 год или „camomile tea“ во воз.

Кога се пишува review на книга особено е значајно да се погоди жанрот.
    Не може книга да се сврстси во историска фикција, а да не е поткрепена со ниеден историски факт. Постојано да се вергла нечија љубовна романса. Тогаш тоа е романса не е историска фикција. :@:@:@:@:@

Последна измена од модератор: 31 март 2017
    На sjdgo му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Лошо ми е, у пм
    Душава ме здоболе

6. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Досадно ми е, абе ке си полудам фино лепо..

На Mr.Lover, zalosna и Dust им се допаѓа ова.
  7. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.993
    Добро бе будало кој и да беше:@:@
    Се ѕвони ли сабајле во 7 на домофон и тоа 6 пати (по 2 динг динг)?!:envy: ЕЕејјј во 7 сабајле кога пола населба ми спие дека е пензионерска, некоја будала стигнала и по комшии да оди?!:@
    Ако го фатев ќе го треснев од земја, ама ме мрзеше од кревет да станам... имаше среќа да знаеш:!::@

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Срцето ме боли .. ми се скрши на билион парченца .. одново ме изневерија оние на кои им ја дадов цела доверба .. Ако . Малу ми е . Кога безусловно верувам на сите , дури и на оние кои прв пат ги гледам ...

На winter flower му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Bitter Moon

Bitter Moon Активен член

Се зачлени на:
    4 април 2017
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    45
    Отсега па натаму сакам да создавам спомени ама немам со која значи немам аххх тој збор проклет немам оо Господе боже сакам ко ке сум на подоцнежни години да е секавам дека сум бил заљубен во неа и таа во мене дека сме седеле на клупа во ноктните часови и сме се гушкале до утринските часови дека сум го минал првиот однос со неја дека сум бил насмејан секогаш кога ке ми дојдеше во прегратки дека сум бил насеман еднаш во животот ама онака вистински насмеан без маски на лицето дека сум гледал филм со неја поради тоа што не сме имале идеја каде да одиме вечерта дека сме правеле глупости и сме делеле и сме се ранеле со љубов.

Последна измена од модератор: 13 април 2017
  10. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Gradov me gusi. Negovata monotonija ne odi so mojot nemiren duh. Ovde retko nesto se slucuva. Lugjeto kako roboti-rabota i samo rabota. Se plasam deka nema dolgo vaka da izdrzam.

11. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.199
    Допаѓања:
    106.236
    Аааааххххххххххх

На fallenangel, betikolevska1, CoCoGiiiRL и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.355
    Пошто веруваш у карма и слично, да те стигне дупло од тоа што ми направи овцо метиљава! Знаеш еднаш си на врв, еднаш на дно, мислиш Господ за муда си го фатила. Одвратна си, лажна, лигава, необразована, самобендисана. Мислиш најпаметна си. Да, да... Преку мене запозна пола луѓе шо се дружиш сеа. А да и курва си и тоа од оние евтините со пиво те плаќаат. Селце

На ♣ Alba Viduam ♣ му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
    Барам ветеринар за операција на колк. Плаќам од напред, пратете ми понуди во лична порака. Да, сериозен сум, до тука дојдовме.

14. Angie24

Angie24 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2017
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    255
    Ме нервира ова место,овие луѓе,ова лицемерие.Како бе можат да живеат од корист,како немаат гордост,како им е побитно некој добиток за да успеат да одржат нешто?Како не знаат да сакаат со срце?Како ли се вака површни? Зошто им е срцето? Пројде животот,а за љубов зборат тие што срцето не знаат на која страна им е...

15. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.326
    Kako kniga sto moze da mi krene tenzija nemoze nisto drugo.
    Pazlivo gi izbiram i koga ke me snajde nekoj pogresen cekor me vadi od takt. :@

Nemoze da pisuvas kniga i da nemozes 300st. da izvadis, vo slucajov 340st.
    Nemoze da se pisuva istata rabota, jas rekov, ti rece, toj rece.
    Pa posle, trgam od ulica Mosa Piade, se vklucuvam na ul. Padnad Borec, skrsnuvam desno, pa levo........ i op Evropa, si kupuvam bombonce.
    Nemozan jas da te ceka celo Sun Francisko da go izodes pes za da si kupis bombonce.
    Abe koj vi gi stampa knigite ]:) :@, damage na opstestvoto, prirodata, intelegencijata na citacot.....

Ne e moja inace ke ja iskinev na parcinja. ]:)

На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Arien

Arien Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    476
    Се прашувам зошто уште живееш со гнев во душата. Зарем сеуште не научи да живееш по твои правила, а не по туѓи. Зарем е толку тешко да ја тргнеш таа маска од очите и да погледнеш колку е убав животот и без осудување на другите поради твојот неуспех да се изградиш како самостојна и возрасна личност. Нечовек си бил и нечовек ќе останеш. Жалосно и тешко за тие што се покрај тебе. Ако не во овој живот можеби во следниот ќе се промениш.

На Saricka17 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.798
    Не постои збор со кој можам да опишам колку го презирам оној што го сее злото наоколу, што ги праќа своите демони да ги упропастуваат нашите души. Нема, нема да се предадам!

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  18. I I

I I Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2016
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    627
    Denes tolku mislev deka kje se ispolnam so pozitivna energija, ama dlaboko me povredija. Eh, ne da se ispukam mi idi da si puknam od maka.

19. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    Седам и гледам мутави копилиња кои со врски успеваат и капиталистичкиот живот. Општо целата поента работите да одат со врски. Ми доаѓа сите да ги убијам. Да земам од дедо ми пиштолот и еден по еден да ги виткам. Али така ќе треба да станам сериски убиец во светски рамки. Или пак само тие што ги познавам ... хм

На Gosh, referentka, Indiegurl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
    Надвор се прави бело на издишување. Ладно. :shake:

На Bitter-Sweet му/ѝ се допаѓа ова.