Кога луѓево еднаш без срам да престанат да ми ги наметнуваат своите желби? Отворено им лажувам дека не ме интересира нивното мислење,ама не..ете ти ги пак памет да ми солат. Значи буквално те тераат да заборавиш на домашно воспитување и да бидеш безобразен! Последен пат,не сакам дете сеуште! Не сакам!!! Јас си знам кога сакам и се чувствувам спремна за тоа. Одете по ѓаволите,аман!
Напиздена сум максимално. Мразам кога за нечија одговорност јас го добивам на крајж! Мразам значи! Пичка ви матер неодгворна! А и ти па ? Ја треба да те учам англиски? не ти е срам? 27год начукану у глутеус максимус и се аја да ти објаснувам за секој еден збор шо ке го кажам? Не бе брат. оди описмени се па ке прајме муабет. Гитла сеа
Срамно и жално ни еден медиум не кажа дека на денешен беше извршен грозен настан пред точно 16г Масакарот кај вејце ах бре браќа за кого загинавте за циркузов што сега што се прави Почивајте во мир еден ден сите ќе платат за гревовите Господ е голем
Некои луѓе носат во себе толку негативна енергија, тоа е чудо. Си одат, си ја носат со себе и ја префрлаат на други. Колку што сега една личност ми ствара неверојатна негатива, никогаш не постоела таква. Доста беше. Во мојот живот нема место за такви.
Сакаат скапи автомобили, луксузни куќи, скапа облека, а јас само сакам куќичка во некоја шума и што подалеку од такви луѓе. Не сум јас различен туку вие не сте како мене.
Вие сте виновни што мене во животот не ми се насмевнала среќата. Вие сте виновни што ги гледате само сопствените и интересите на син ви. Ми го уништувате животот, не знам зошто воопшто јас живеам. Подобро да умрев, отколку да го имам животов. Подобро да не се родев. Зошто да ви бидам благодарна за корката леб и покривот што ми го пруживте? Зошто да ви бидам благодарна кога ми ја уништувате среќата? Да, вам ви се обраќам мамо и тато, вам. Фала ви за несреќата што ми ја пружате во животот.
Еј господине со птичји мозок.Каде си сега да ти кажам 2-3 збора?Немој да ми се глупираш ти се молам, знам како дишеш.Ако бевме сите како тебе ехеее ХОЛИВУДСКИ ЅВЕЗДИ.Не не ти си еден и единствен мислеше ке умрам без тебе аххаха да знаеш не ме провоцираш со твоите постапки,имам мозок јас за разлика од тебе.Прави што сакаш јас ти се смешкам од страна не одиш кон врвот туку пропаѓаш,што и да бидеш во животот за мене секогаш ке бидеш обично дете што ме лажеше.И за твоја информација супер сум вака се заљубив за прв пат вистински и ликот ти го заборавив хахах.Среќно понатаму..Во моите очи остана на дното за цел живот..ти беше тешко и едно збогум да кажеш..Еве ти го моето..Боли нели?
Знаеш да ме заболиш на моменти, онака силно! Ама кога ќе се сетам на се она сега што го имам, знам дека не би менувала ништо! Едноставно не ни било пишано! А јас сакам, ме сакаат и имам нешто што со тебе немаше никогаш да го имам! А ти, ти си сеуште сам зошто сам избра да биде така! Само не можам никогаш да не мислам на тебе, ми беше она невиното најубавото првото, а велат првата љубов секогаш останува во сеќавањата! Ти посакувам да најдеш среќа како мојата! Да видиш колку убаво можело да биде кога не слушаш други туку себеси и срцето свое!
Како може луѓето да се толку безобразни ? Алоооо со сестра ми делите храна ! Заедно работите , понекогаш доаѓаш на спиење кај неа , мајка ми ти готви како на свое дете !! Како тоа мм ти е срце ?! Да не не познаваше ќе речев не знаеш . Ама со негов другар се сплетка , дома одиш во куќата каде сум пораснала , сестра ми ти е колешка и другарка , сме те носеле со мм и децата накај дома бидејќи ни било уз пат и ти отворено му се пушташ ?! Не ве сфаќам бре жени . Среќа што му имаше пишано на фб . Да ми беше во моментот до мене жива ќе те запалев како што бев нервозна бидејќи ми доцнеше 14 дена , лошо ќе поминеше верувај ! Ама ако јас нервозата пак на тебе ја истурив и утрото добив фала шо му пиша и ме изнервира , вредеше кога ќе ми доцни ќе ти кажам пиши му пак Едит : А тој таков си е , си се зае*бава со сите , ко муле некое пред јасли ќе си продолжевте со муабетот " срце , душо " ама после " Милка не ми збори " епа не ти збори ! Муле едно ! Сега нема лице дури и да се извини му реков ја ! Во мене спијат 20 ама и 1 пази да не го разбудиш ѓаволот , незгоден е кога ќе стане од спиење
Ова Евровизијава ме изнервира. Како може бе Португалија понедник, песната никаква!!!!!!! На Бугарија, Шведска се 100 пати поубави ова не е можно ЕВРОПО ЛЕЧИ СЕ!
Ти си една огорчена 30 и кусур годишна тетка која не може да се помири дека не е млада и со таков карактер никој нема да ја сака, па лечиш фрустрации на други. Пресреќна сум што си одитов од таму денес ми се потврди. Денес може ти паднав на трикот ама задљи ти е. И да дебела си, нема вишок 3-4 кила туку 15.
смачено ми е од македоснкиот менталитет на потчинетост, страв и немање организиран отпор, смачено ми кога некој нарекува дека нешто е негово а тоа е мое, што е тогаш мое ? до кога така ? смачено ми е од бескичмењаци што ќе го одведат македонскиот народ, култура и традиција во судбина на индијанците, само што сега ќе биде волонтерски геноцид, а тие што свесно го прават ова, до седмо колено аир да не видат.
А бе толку да се немало свој живот ејјјј Како им е интересно до толку да се занимаваат со туѓи животи?? Воопшто не ми е интересен животов, нема потреба толкав интерес да покажувате за него..Ај магла !!!
Се лицемери.Понекогаш се осекам како да не припаѓам овде помеѓу олку злоба и љубомора.Нешто барем да ми тргнеше.А на тема љубов отсега ке биде -'Чекај да видам дали ми е со тебе убаво,-'не ми е',ајде чао! Злобни луѓишта,катастрофи,човек не остана.