Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.355
    Доста ме игнорираш!
    Можеш да споделиш нешто од твојот живот со мене, не знам стварно што ти е задоволството да не ми кажуваш битни работи за тебе.
    Боли

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Почитта треба да си ја заслужиш. Јас со убаво почнав,а ти не доведе до оваа дистанца. Затоа сега не ме ни интересира што зборуваш,не те ни слушам. А тој твој филм во главата дека во старост ке ми се вселите во куќа,можеш уште од сега да го заборавиш. Јас и ти под ист кров никогаш повеќе. Фала богу се привршува работата околу куќата и веќе да не те видам.

3. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Еб@#@ држава сте да ви кажам!!! По ѓаволите со вашите закони! Осум месеци помина од сообраќајката,дури сега добивам писмо дека морам на некојси курс,па некои часови да земам,па на пробно возење?! Па дали сте нормални бре,па јас возам уште одма после сообраќајката!!! Богата држава биле! Живеј неколку месеци тука,па ќе видиш како ги собираат парите! А да...најдоброто...ако не го положиш курсот,може возачката да ти ја земат! Боже сум убила некого! Стока од народ бе!!!

4. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Овие фановите на други клубови стварно немаат гордост. Што има па цела држава и цело Скопје да се радува за Вардар? Небаре Реал кога освојува титули во ЛШ, навивачите на Атлетико слават на улица (facepalm)

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  5. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    824
    Допаѓања:
    12.653
    Сум поминувала километри, сум откажувала и важни планови во последен момент заради тебе да ти помогнам, а сега кога јас те молам за најминимална услуга ти ме врткаш и си наоѓаш изговори??? А бе мрш таму! Вакви "другарки" како тебе не ми требаат! Ќе ме бараш пак кога ќе ти треба нешто, ама не, ја научив лекцијата! Ајде сега подалеку од мене

На BoyL, Rama и Vik'Toriah им се допаѓа ова.
  6. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Секој трет-четврти збор, голтната буква; во секоја реченица непочитување на правилото за едначење по звучност. Сериозно ли мислат овие луѓе дека се паметни, па проповеди и филозофии за човечки вредности, па солење памет. Ама кој ви ги чита неписмените реферати :D Ајде, мрш.

Во два месеци, два пати вадам извод на родени и во двата наврати, истиот сурат прави печатни грешки, па ајде причекај го уште не знам колку. А зошто ти чекаш, оди да ти го зголемат диоптерот на теглите штом остануваш ќорав, дебилу.

7. Vik'Toriah

Vik'Toriah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    591
    Mi se zdosadi da gi gubam najubavite godini i denovi od zivotot za ucenje na fakultet sto podocna nema da vredi taa diploma ,mi se zdosadi da ucam jazik koj sto nema nikogas da go koristam mi se smaci da pravam rab sto ne vredat a moram

На Rama и SrceKameno им се допаѓа ова.
  8. Crnizivot

Crnizivot Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2016
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    42
    Готово е..Заврши се..Знаев дека имаш маска зад лицето твое но до толку не верував..Души продадени..Па зар не ти беше жал за децата твои..Кога ти рече тато немој не оди а ти ја фати нејзе за рака се сврте и замина и ги остави децата да плачат..Ајде мене што си ме продал многу одамна тоа веке знам ама нив..? Па и уште ми велиш ке ги земеш со неа ке растат..И двајцата ке ве убијам ама тоа нема да дозволам..Колку ноки непроспиени сум поминала , сум бдеела над нив сум плачела со нив а ти кај беше тие ноки ааа..? Кадеее..? Со нејзе се разбира со љубовта твоја..Нема да растат децата со ороспија некоја немааааа..!!! Кога ја фати нејзе за рака и не остави нас да плачеме ги изгубии нив засекогааш

9. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.516
    Допаѓања:
    17.537
    Не е глупаво да прашаш кога не знаеш. Ама после да испадне како да не си прашал... глупаво е, односно ти си глуп.

Не пијам нафта и не сум личност од која може да се направи будала.
    #dedicatedtoситесмртници

10. lovely97

lovely97 Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2016
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    9.088
    Ај иди у пм детиште едно. Па јас да сум на место на дечко ми никогаш веќе нема да те погледнам па иако си ми прв братучед.
    На што личи тоа да му ѕвониш со скриен број со другарите и да му викаш ќе се тепаме ли?
    Детиште несозреано, не те воспитала мајка ти убаво али пак затоа знае да оговара и да разнаса муабети.

11. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    563
    Допаѓања:
    2.728
    Цело детство правам работи што не ги сакам. И не се ниту страшни, ниту жални тие работи. Ама ете, едноставно не биле моја желба. Цело детство си викам ајде уште неколку дена, ајде уште денес, ајде издржи издржи издржи, ајде ова ајде она....Само преживувам. И си викав како мала ајде сега трпи вака, мала си, нормално е да е вака, кога ќе пораснеш нема да мора да правиш нешто што не сакаш, нема да мора да одиш некаде ако не сакаш, ќе бираш ти, нема само со сила да се принудуваш самата себеси да го живееш секој божји ден како што не сакаш! И ете, пораснав, никако не може да се каже дека сум мала, ама ете јас пак не живеам како што сакам! Секој ден друг избира за мене, друг диктира, никакво право на избор немам, како јас да сум малоумна па немам право на најпрости секојдневни одлуки. И згора на тоа, уште сум навредувана и исмејувана од тебе! И знам дека е себично, ама душава ме боли кога си ги гледам врсниците и помалите од мене како живеат баш како што сакаат! И како мала ме болело, и ден денес ме боли. До кога ќе сакаш да ми го диктираш животот ? Очигледно до 20 години не. До крај ли вака ќе ми се мешаш? До крај ли сакаш да те мразам? Ама добро одамна се знае дека тебе не те интересира дали добиваш љубов или омраза од мене, не е ич битно дали плачам или се смеам, се додека сум до тебе овде играјќи како што свириш. Цел живот ли ќе биде вака? Цел живот ли ќе се тешам самата себеси и ќе си викам фека ќе помине? Дека ќе има друг ден? Цел живот ли ќе фантазирам за подобар живот преживувајќи ги деновите кало некој маченик? Единствената можност да направам нешто што сакам е со криење, со лажење, и тоа наједноставна мала работа! Те мразам. Најмногу. Никогаш нема да можам да кажам дека те сакам без да излажам.

На Dream-Girl, ♣ Alba Viduam ♣, Olitomboy12 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    563
    Допаѓања:
    2.728
    Си го мразам животов најмногу на свет...

На Starlič му/ѝ се допаѓа ова.
  13. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.971
    Допаѓања:
    16.008
    Ајде,свадба убо се да е и на крај се убаво испадна само што ми го украдоа парфемот од Авон....Јас и го давам на сестра ми да се напрска во цела таа гужва на сватови,другарка и и довикува " Твој е? И вели на сестра ми? таа : Да,мој е ( значи се нервирам ко чешто мое е и од друг) сестра ми сос 20 000 ден плата едвајј еднаш ми даде 500 ден а јас со 60000 ден (плус цела козметика ја заработувам од Авон) крпам крај за крај и сега нејзин парфемо,безвеза,и и кажувам ми вели кај В е в кола,е 2 дена чекав одговор ,не бил кај неа,иди вчера ја прашувам каде е и ми се развика како сум напната сум се праела за еден парфем,ми вели паднат е можи в кола кај В....а и велам Б да ја прашаш ако не јас че ја адднам и прашам леле ко ми се пушти,ја прашала не е кај неа и на крај реков тој шо ми го украде да си укрдаи уште еден и да не знај после кај да ги бара.И на крај шо сакав на сестра ми добро да и напрам ми се развика дека сум ненормална како можела В да ми го кради ко таа користела саммо скапи,не и дошол до мојот...луда куџа...

14. Medicine25

Medicine25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2016
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    1.540
    Какооо можеев да му кажааам во моменти на слабосттт..зошто бе го сакам него ЗОШТОООО каде те сретнав бе што сакаш..Како може човек во нервоза да каже дека сака некој..Како дозволив да ти кажам,како да продолжам сега..Очекуваш да излеземе да се запознаеме се плашааам бе

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931

На Vitaly и rider им се допаѓа ова.
  16. Freja.Stella

Freja.Stella Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2014
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    51
    Како може човек алкохоличар, инсулин зависен дијабетичар, со проблеми со желудникот, висок притисок и прележан мозочен удар да е уште жив и да ми го заворчува животот. Како бре невини деца умираат а вакви ѓубриња живеат на светов?!?! ЗАШТО?!?!?! Кај е таа правда да ја видам јас ?!?!?! Неможам бре. Го мразам тој човек го мразам. Најголемото зло на земјава е.... Преку глава неможам...

17. lovely97

lovely97 Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2016
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    9.088
    Е стварно веќе трпи, трпи ама не бива.
    Утре сум на свадба, а и мојата газдерица е на иста свадба со мене.
    И јас си имав закажано шминка во 11 часот, а мојата газдерица во 10 кај истата шминкерка. Неќна во неделата кога мојата газдерица била ја сместила нејзината другарка во 11 а мене во 8 часот.
    Како прво кој и дал право тоа да го направи?
    А и како шминкерката дозволила?
    Утре кога ќе отидам во 8 часот ќе и кажам дека не е коректно тоа од нејзина страна.
    Сега друго нешто што ме вади од такт. Јас на договорот имам една плата, значи потпишано договор со една плата. Вчера зимам -3000 од таа сума. А цело време кд и да ми рече ај иди двократно јас без противење идам и на крај да зеам друга плата. Е нема повеќе така. Јас си знам оваа недела сум 2 смена и ако ми рече да идам двократно ќе и речам си имам испланирано. Па не може она мене да ме мота. Ама ајде трпам, таа е газдерица како каже така правам.
    Оваа недела што продавала она ништо не ударала на фискална тие пари во џеб ги ставила за да може да пушти плата. Па кај го има тоа бе? На крај кога ќе се прави попис во загуба ќе биде, и само нека смее вината на мене да ја префрли.
    Дуќанот е празен веќе. Две недели не е отишла по роба, се е зафаната со шетање.
    Па у пм. Не може да бидеш и газдерица и да шеташ. Мора едно нешто да се одбере. Или пак ако сакаш да бидеш и двете барем врши си ја должноста како што треба.
    Пријавена сум од 6 мај. А за 2,3,4,5 мај пари не ми дала на рака.
    Ама ако ја сум глупавата што траам и не се бунам.

На Starlič и Rama им се допаѓа ова.
  18. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Добро знам дека сум ниска и дека сум младолика,ок?
    Знам дека не личам на моите години,ок?
    Знам дека сум ниска не мора сите да ми викаат симонче,ок?
    Знам дека имам бебешки сурат не мора да прашуваат кое одделение си,ми личиш на трето одделение,не знам што,ок?
    Си набивам комплекси со то добро,ок?
    Ама за вас е ок,за мене...

На zoran43m.k, Someonespecial и Rama им се допаѓа ова.
  19. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.180
    @lovely97 da si prezakazesh kaj nekoj drug za makeup :emo:..neprofesionalizam

20. lovely97

lovely97 Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2016
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    9.088
    Ќе закажев кај друг, ама немаше ништо слободно. А веќе таму идење не.

На Glasna му/ѝ се допаѓа ова.