Trebashe da I kazesh epa fala na uslugata,okolu plakanjeto veruvam veke si Se dogovorila so mojata gazdarica koga mi go prezakazuvavte mojot termin I da si zamineshe
Пишуваш цели реферати зошто и како сте се скарале тешко ти е да пишуваш за тоа но се трудиш да и објасниш што и како било бидејки ти е "најдобра другарка" и бараш совет од нејзе како да постапиш и да те теши бидејќи ти е тешко а таа само ќе ти врати со едно смајли вакво и толкууу. Епа фала ти многуу затоа што беше другаркаа тебе кога ти беше тешко секогаш те тешев ти давав совети како сестра ми беше ама сега гледам колку си ми била другарка фала ти многуу.
Не сум ти психијатар па да ми ја полниш главата со глупости, оди со мајка ти теши се , од тебе имам главоболка, идиотка една, досадна си.
Да ти се плукнам на среќата.. Утре требаше да ми биде најубавиот ден во животот а плус ке одевме на базен и што се случи..Ми дојде менструација.Каков живот...
Тоа што сум во странство,што не ме гледаш и што не сум дел од твоето секојдневие,не значи дека до мене не допира ништо.Има и овде тага,солзи,проблеми ,болести и се друго што има таму.Мислиш дека сум овде на сигурно и дека само убавини ми се редат?Колку човек треба да биде себичен и злобен за да мисли така?Имам и јас потреба од љубов,од разговор,од прегратки на блиските.Не ми е лесно и мене ама не прашуваш.Никогаш не прашуваш како сум јас,небитно нели?,,Во странство сум,добра сум,,
Девојче одјеби не ми пишувај повеќе, ме заболе за тоа што имаш да пишеш, не ми се потребни тие твои глупи курвински информации, алооо крлеж невиден си, ќе одиш на блок листа! Ме замараш, глупава една.
Добро дали постои барем еден факинг човек на планетава што нема да ме разочара????? ДАЛИ ПОСТОИ?????????
Колку сте ми одвратни не сте свесни, па одозгоре лажете мислете јас сум мало дете, па ај така ќе и кажеме да ја заплашеме, сте се излажале и тоа многу Но ќе ви покажам јас еден ден, трпи трпи ама чашата скоро се прелива има да ве откарам во три лепе...
Vo sto se pretvoriv?! Kakva stanav?! Ne deka sum bila najdobra, ama ova sega i jas nemozam da go trpam. Sega, koga dobiv se za sto se borev, sega stanav nervozna, izbuvliva, depresivna..... A i se mi smeta.... Iskreno, i tie okolu mene preteruvaat... Neznaat za dosta so nivnite komentari i muabeti. Periodot posle raganjeto na mojata kerka trebase da mi e lesen i dobar, a jas si go napraviv stresen. A da, i site okoly mene "pomognaa" vo toa. Kako da stanam "gluva" na site komentari i da ne si ja objasnuvam po 100pati sekoja moja odluka na site?! Moj zivot, moi pravila!!!!!! Terajte si go vie vashiot zivot. Sovet? Da, ama ako vi pobaram i dovolno e ednas da mi kazete, ne 3meseci sekoj bozji den..... Se poremetiv.. Ostajte me sama da si go upravuvam zivotot, i da go vospituvam MOETO dete sama so maz mi.....
Денес сите со мене си играат кој попрво и кој најубаво ќе ме изнервира. Ги бројам деновите до мојот нервен слом. Убаво ви оди, само така продолжете.
Мислев дека си нешто различно..Имав доволно време да те запознаам.Ти се претвори во тоа што не сакаше не ЈАС.Не верував дека може да се мрази личност која некогаш си ја сакал.Фала што ми го покажа тоа,твојата голеееема љубов.Од сега кога ке ти текне на мене нека ти текне и дека сум мртва ме нема,ке ти биде полесно.И поради тебе од сега ни на моето срце нема да верувам а не па на други.Извини што ти земав неколку години и што ти го раскажав животот.Ај уништи ме сега.
Нема нешто што мразам повеќе од луѓе кои не те прашуваат за твои планови, твое испланирано време, твои желби туку се сами они ти договараат,планираат се по нивни терк. АЛО БРЕ !
Е вака поготово за празници многу ми недостига семејството и блиските Ми фалат и луѓето со кои си честитав порано,точно знаев кога кој ке ми пише
Ах гo мрaзaм. Не, гo сaкaм ми знaчи нo вaкa тoплo лaднo штoм не сум вo прв едентуaлнo втoр плaн ништo не прaиме. А лицемерните кoлеги. Себични се дa им се веaти. Гoспoди прoсти ми.
Dobro, dali ako kazete deka ste podobri od mene ke spiete pomirno?! Ne e ova natprevar!!!! Toa e moe dete, i kolku sakate bidete podobri od mene, taa mene ke me saka najveke, prvo ke gi pruzi racinjata kon mene pa kon vas !!!! "Koga ja cuvam jas e mnogu mirna " (vo prevod - ti neznaes da ja cuvas) " koga ja cuvam jas ne pagja"(so tebe pagja i i tece krv) "Koga ja cuvam jas odma sama si zaspiva"(ti nemozes da ja uspies eden saat)........ Odete site u p. m. Mi stvarate pritosok i nervoza, i od den na den se poveke popustam so nervite. Ke spiete mirno vecer ako ste mi go kazale ova????!!!! E ne, jas ke spijam pomirno gledajki go MOETO dete kako me bara da me gusne i da zaspie!!!! More odete site u p. m.