Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.559
    Никогаш на никого не сум му посакувала толку најлошо , ама на тебе да ! Спиј си мирно ти , во догледно време ќе плачеш бетер од што плачев јас , само ти иживувај се на мене ќе ти се врати таму кадешто најмалку сакаш а и треба кај што најмногу ќе те заболи.

2. Panthera

Panthera Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    711
    Чекање.
    Ме вади од такт, од кожа, од патики и од не знам каде друго.

Ако некој сака да ми брцне во нерв и да ми ги види роговите нека ме остави да чекам.
    Дали чекањето е некој што доцни, дали информација што ме остава во неизвесност, дали менструацијата (пу-пу скраја да е), дали резултати по нешто...

Во моментов чекам резултати од испит полаган пред 1 недела, за кој е кажано дека резултатите ќе се објават денес, а никаде ги нема.
    Е кога сме тука, мразам и луѓе што немаат осет и не се од збор.
    И мрзи што се влечкараат надвор од терминот што го ветиле.
    :@ :@ :@

Глуперди.
    Ако знаеш дека си неспособна дури и за да пуштиш шифрарник на мочана машина и да прегледаш еден глуп тест, бар не кажувај време кога ќе истакнеш резултати. Пичи си со цигарата и кафето и прчи нозе на маса во канцеларија или земи си и ти уште еден екстра продужен викенд и терај.
    Ќе висам цел ден на телефон или пред факултет за едни мочани предмети, а некој ќе си ужива. И ќе си лаже, "ааа па не стигнавме денес да прегледаме, ај утре."
    Утре пак истата песна. И така секој ден од понеделник до петок.
    Срамота.
    Абе ми игра секој нерв мислам.
    Ајт мрш у три лепе, неспособен кадар.

3. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Браос ма, се истрча, се испоти убаво, се избања, намазни среди и лапна пудинг. Глеј да не почнат спојлерите да ти рипкаат како пудингот.

( и атлантис бонбонче каснав)

4. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
    Се чувствувам толку празно, скоро како да нема ништо во мене.
    Гледам низ луѓето а и тие низ мене.
    Гледам во универзум, а и тој во мене.
    Избледувам во амбисот на бесконечноста, како дух, како некој што никогаш и не ни постоел.
    Се е разбрано, се е тишина, а во мене бес, во мене живот, сеуште.

На Rama и Starlič им се допаѓа ова.
  5. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Гледаш дека не можеш со мене,ама пак немаш мир се закачаш. Пробуваш да ме испровоцираш,ама џабе. Не те рецкам,уште малку остана. Ама вакви работи не ти требаа. Две години сум тука и многу добро знаеш дека не пијам алкохол и не јадам храна што содржи алкохол. Биваше пак да ми ја тупнеш тортата пред мене и ништо да не речеш? Срам да ти е. Ти пијанчи се ако сакаш,ракија место вода пиј,ама јас НЕ САКАМ! А и не ти е прв пат. Еднаш во сокот исто така алкохол мо стави. Не знаев додека не ме запече низ грло. Нецивилизарно суштество без основна култура и однесување од планина симнато.

На Tina2017 и Rama им се допаѓа ова.
  6. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.162
    Допаѓања:
    50.561
    Зошто секогаш така правиш ќе се договориме кидеме толку си упорен убедеш ме јас почнувам да се радувам, а дојде време за тоа ти па кидеме само за да не ми збореш после не сакаш да одиме :@ е вака ме пресечеш :u:на пола и човек да сака да оди снемува желба :envy:
    A велам, ако не сакаш нема да одиме ти ќе одиме и крај, а подоцна нема, па ќе одиме.:devil:

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  7. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.736
    Допаѓања:
    140.110
    GAZDI !! !!! Imate li vie malku covecnost? Znam, ne odi biznisot(demek), nemate ni vie, ama sfakate li deka nemaat ic tie sto rabotat za vas. Nemaat zdravstveno, ne mozat da si kupat lekovi, onie sto im go kontroliraat srceto, pritisokot, zivotot!!!
    Sfakate li deka nemaat za deteto da kupat mleko, a kamoli da go nosat na odmor, dodeka vie "se prcite" po plazite. Dodeka vie koi "nemate" idete po Amerika, Dubai, Svajcarija, Germanija na prosetka, do Grcija i Turcija na shopping.

Rabotat cesno, rabotat prekuvremeno... Za sto?! Za duri da im namalite plata, oti "nema" rabota sega. Of be, im udira parata vo glava....
    Ama trkaloto se vrti !!!!
    Denes si gore, ama utre kojznae kade?!!!

На Dadusicka, Rama, Starlič и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Не сум единствена. Над мене постов...
    Не го можам човекот.
    Не може да ме плати колку што можам да сработам.
    Не може да ме омаловажи колку што можам да преќутам на се.
    До кога?!?!
    Господе дај ми трпение.
    Ужас недела. Вријам.
    Не му судам, има кој. Не од понеделник, од петок тактика мењам. Кој ќе спобудали прв?

На Dadusicka, flower30, Rama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Кажи на каков начин сакаш да те убијам?
    Ај со поблаги зборој:како сакаш да умреш?

На LadyInTheDark му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.776
    Доста веќе! Не сакам сожалување! НЕ СА-КАМ!! Од никого. И тргнете ми се од глава веќе :@ (wtf)

На LadyInTheDark, Someonespecial и Rama им се допаѓа ова.
  11. S_997

S_997 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    13
    Кај ти текнало еднаш и ти да се ангажираш да се собереме негде, кај касниш една декада, па уште и низ нос ни го вадиш тоа што мрдна со мал прст, епа (wtf)....

На biGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Medicine25

Medicine25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2016
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    1.540
    Добро господине.После толку време прифатив да излеземе и да се запознаеме.Тоа требаше вечер да биде.Ти беше тој што сакаше да ме видиш,ти ме убедуваше,ти ме молеше.И сега те прашувам кај да те чекам и у колку и ти ми викаш леле извини јас заборавив ми излезе нешто со другар ми ај друг ден.Алоо бе па јас на цело друштво им откажав ПОРАДИ ТЕБЕ.Што се филмаш ти се молам,друг пат тешко дека ке има.Значи јас можам на моите да им откажам а ти не.Случајно смртен случај да не имате?Прво молиш после бегаш.Ај пријатно не си единствен.

На soffce и Nalutena1 им се допаѓа ова.
  13. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.071
    Допаѓања:
    19.742
    Се моли Телекабел да си го опраи интернетот. ФМП
    Тапа сте во последно време :@

На EraBon и DAngel им се допаѓа ова.
  14. Dark artist

Dark artist Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2017
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    366
    Прво ми се скара бидејќи јас сум и била од "корист" (ок нз само кој беше од корист ама ок, нема проблем), а сега кога се скара со една блиска пријателка сака мене да ми се смири. Wow, no comment.:| :^)
    Јесте да е глупа причината поради која ми се скара ама ја не сум материјален предмет па да ме користи како сака и кога сака! Ми јадеше гомна зад грб и сеуште ми јаде, па барем нека ми каже у фаца ако ништо др.:@ И јас имам гордост и не ми требаат такви смрдливи гомна како тебе.

На Nalutena1 и Rama им се допаѓа ова.
  15. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.736
    Допаѓања:
    140.110
    Dobro, znam deka gresam. Ili pak ne pravam raboti kako vie mislite deka treba. Ama pak, mora bash koga sum najnervozna toa da mi go potencirate?!
    Znaci veruvajte, i vie ne ste sovrsheni.Iako site imaat mislenje za vas deka ste mnogu dobri, sepak i vie imate maani. na primer, ne prifakate deka postoi i drugo mislenje osven vasheto. Ne prifakate mislenja ni od doktori, ni poiskusni- se vie znaete, drugite neznaat nisto. I se dodeka ne mi go poremetivte zdraviot razum ne prestanavte.....
    I sega site duri me prasuvate- zosto se nerviras, od sto stana tolku nervozna?! cccc pa od vas, si mislam, samo nemam hrabrost da go kazam toa na glas....

На tasikike, ♡BuBaLe♡ и Aneta92 им се допаѓа ова.
  16. tasikike

tasikike Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2017
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    204
    oh oh,tesko tesko tezok den nesvateno,samo edno znam kolku si polos tolku podobro si pominuvas duri mu udovoluvas na site i za sebe gledas posledno na krajot pak nema da cinis,zatoa od start samo ostro

На Rama и Nalutena1 им се допаѓа ова.
  17. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Уф бре :@ како им дава совест да бидат толку злобни :^) ? Како може да немаат воопшто човечност во себе :envy: ? Каде ќе ви оди душата бе ? Каде ?!

На Rama, Glasna и НаталиЛили им се допаѓа ова.
  18. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.058
    Допаѓања:
    6.548
    ееееепа ајде да влеземе во Европа, ова нема смисла!! Сите имат шпориња на балкони. Е*аго летниве ви кујни!
    Мора да знам кој што готви, аман... Човек не може прозор да отвори а не па кафе на балкон да пие. :envy:

На LadyInTheDark, galapce и Minnie 1 им се допаѓа ова.
  19. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    4.190
    Да ти се плукнам и во работа и во глупави газди што 2 месеци плата немаат дадено !!!
    За мене не е лето, ја не сакам да шетам супер ми е секој викенд дома не се секирајте :@:@:@:@:@

На biGirl и Rama им се допаѓа ова.
  20. Sannelaa

Sannelaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    100
    Вујко ми утрово направил сообракајка.. не е човек што вози брзо али на пат му се појавил неосветлен трактор пробал да не се удри во него со тоа што го обиколил но и од другата страна наидела кола и он да не се удри во некој од 2цата се маанал од патот така изреагирал во моментот секунда е... земјоделците можеби најголеми виновници не застанале нити викнале брза помош ладнокрвно си прпдплжиле а тракторот со 3 4 луѓе на него.. среќа некој скопјани застанале викнале 194 па сега чекаме да го пуштат од болница
    Тие на тракторот морам да ги дознаам живи ке ги запалам со се трактор и ниви сите клетви да ги стигнат од мене бел ден да не видат
    Да нема ни грам човечност во луѓето бреее