Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14
    МРАЗАМ ЖОЛТА БОЈА :@ :@ :@ .МРАЗАМ ЖОЛТ ТОЧАК,МРАЗАМ ЖОЛТ СПАРК АААААААААААААА :@ :@ :@

2. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    850
    Уфффф гнасно суштество што си билаа тии...ми се гади од тебе.Незнам како бев толку глупава да не сфатам каква си ти...уличарка,ороспија,непостојат други зборови кои те опишуваат.Леле како ми е криво што не ја слушав мајками кога ми зборуваше каква си :( Толку одвратно нешто немав видено досега но еве видов сега глупачке! :@ :@ :@ уфф ке експлодирамм ;( :envy:

3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    разоларана уфффффф ...живот беееееееее ...ЗАНИКАДЕ!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;(

4. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Епа многу убаво ми почна неделата. :@
    Доаѓа мајка ми и ми вели уште од сабајле ме изругаа за тебе....Е што тоа? Некоја наша многу " чесна " комшика и кажала како јас пред две недели сум неможела да одам на нозете,дека ми се мотале,од што сум била пијана...И ШТО? НА ТАА ЦИЦКИТЕ ДА НЕ И ПОРАСНАЛЕ КОГА И КАЖАЛА НА МАЈКА МИ....И ШТО СЕГА,ШТО ДОБИ СО ТОА? ТАА ПА ОД КАДЕ МЕ ВИДЕЛА,МОЖЕ СЕ КУРВЕЛА НЕКАДЕ ВО ТАА САБОТА..АБЕ,САМО АКО ЈА ДОЗНААМ КОЈА Е....Зошто луѓето се толку бедни?
    И сега,пак,мајка ми,ќе ме кажела на татко ми.....Многу ќе биде убав денот,предосеќам!
    :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :headbang: :headbang:

5. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    E некој навистина ќе јади и тупаница, и клоци и шлаканици, ма цел третман ќе му дадам :@ :@ :@ аааааааааааааааааааааггггггггггггггггггггггррххххххххххххххххх :@ :@ ;(

6. katka-slatka

katka-slatka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    47
    Оф боже,каде ли најде да допреш,таму каде што најмногу ме боли. Ме тераш да водам инает со тебе,ама не ти ја давам,не,по никоја цена. Ја сакам и ќе се борам со сите сили за неа.Таа е дел од мене. Те молам Боже,ја сакам многу и не сакам да ја изгубам. ЧУВАЈ СЕ СЕСТРИЧКЕ со тебе сум

7. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    и пак јас закашкав??? па закашкав, така ми е кога се заборавам со тој алкохол :(

8. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сељанко ако сакаш да ми вратиш за тоа кажувај му на дечко ми барем точни информации :fubar:

9. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    што е тоа во луѓето тажно што живеат во животи туѓи :?: аман веке доста ми е , живејте како сакате и оставете ме мене да живеам како сакам , аман од лажни пријатели, глумење фаци , лажни фб профили ... :fubar:

10. sexymama

sexymama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    84
    kako me vadi od takt toa podmolno skratuvanje na plata , pa kazi vo oci ako si maz , a ne kutenkata kako p..e pod kosulce, :devil: skapanicca edna
    ke se zbogatis so moite 2000 den?????!!!!!!!
    ah kamoli da si najdam druga rabota sto ke ti sedam , govedo

11. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
    ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!
    Глупо USB, толку труд вложив, и на крај испадна дека се било, за џабе.

Толку. :whew:

12. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    И жртва почна да глумиш а? Ако не ти успее тоа, ќе те биде за глумица. Имаш плус од мене. ;)
    А и знаеш што? Веќе не си интересна.

13. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    На кого бе ти здраво?! Се познаваш со некој за да речиш здраво? Те знајме кој си и што си! Само не знам дали знајш бе говедо дека поминаја 3-4 год. откако престанав да трчам по тебе! Се сврти кругот? Е сега ќе видиш како ми беше мене тогаш!!! Глупак! :envy: :lol:

14. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.445
    Допаѓања:
    22.875
    Ај престани да ме замараш!!!Цел саат ми ѕвониш со скриен број,која ти е поентата???Кога се јавам-ќутиш.Ај прекини веќе не си интересен/на!!!Глуп народ!! :@ :@ :@

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Аман од главоболки :@

16. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105
    Многу мразам што сум женско во -овој- период од месецот.

17. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    73
    Мораше денес да кренеш температура, па имавме шанса да го направиме тоа.... ааааааааааааааааааа ќе пукнам од нервоза :@

18. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    ако кажеш нешто не е во ред,ако не кажеш пак не е во ред,аааааааа нема веќе од денес сум друга,како со мене така и јас со нив,не е фер,стави некој на пик и само пукај,не прави грешки,не се лигави,не коментирај амааааааааан веќе од лицемерки :smirk: :nod: :shake: :bandit: ......

На missrouseland му/ѝ се допаѓа ова.
  19. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Неверојатно. :fubar:
    Боже,што ти згрешив што ме казни со оваа мајка...? Јас ниту барав да се родам,а уште помалку една ретардирана како неа да ме воспитува....Добро е што при таква мајка,јас и сестра ми сме нормални.
    Ти си ненормална. На 52 години ја нарекуваш ќерка ти курва,пијаница,ороспија,гомно,лајно,тоа веќе сум навикната,ајде...Тоа што ми го упропасти детството со твоите секојдневни ќотеци и пцуења,ме натера да се подзамислам сега кога пораснав,дали воопшто некогаш си ме сакала ти мене за дете или не.
    Отпишана си за мене од живите. На убав ден денеска,ти такви гомна изеде,секоја ти чест мамо.... :clap:
    Само за сестра ми ми е криво. Таа ќе мора да ве трпи,и да ви трае...Мене затоа не ме сакате,оти не ви ќутам....
    Биди ми поздравена...Да не беше татко ми преѓеска,ќе ти ги забодев ножичките во тилот....
    Да дојде ден од мене да зависиш,да видиш како ќе ти го загорчам животот.... :x

20. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    115
    Пааааааааа верувај ми дека ми недостигаш, сакам да те гушнам,бакнам.
    Зар не ти недостигам и јас тебе. Знам дека бев нападна, ме гушеше тоа што не занев ништо,
    Знам дека ти досадував. Ме освои,едноставно сеа не можам да се помирам со тоа што не сме ни другари.
    Знај дека ќе се правам ладан додека ти не оладиш-Тешко ми е но морам, ЌЕ ТЕ ОСВОЈАМ јас знам..
    :fubar: