Браво господине. Значи штом си со неа и главата ја вртиш и бегаш од мене како од оган. Иако тоа меѓу нас не беше нешто значајно за тебе барем да се поздравеше од почит кон нашето другарство ама ајде..А и таа што ми се прави другарка најверна.. што скришум излегува да не случајно отидам со неа..НЕ СЕ ГРИЖИ не доаѓам повеќе со тебе уживај си со дечко ти и онака повеќе тој ти е потребен отколку другарка! Аххх зошто немам среќа ниту во љубов ниту во другарство..се некој терсене мора кај мене да се појават
Dobro bre lugje, cel zivot li da se pravdam pred site?! Abe mavnete mi se od glava bre... Sto ima vie da mi pravite matematiki dali imam i kolku imam?! Dali da odam na odmor ili ne?! Ne deka tolku sakate da ste so nas, oti ako sakavte nemase da kazete koga se e vekje reseno... Za se, site mi kazuvate kako da ziveam. Aj gledajte si go vasiot e.. n zivot i ostajte me raat. Koga nemav dete, jascekav vasite deca da jadat, da se naspijat, vie da se spremate, ili koga nemavte pari ne odevme kaj sto sakavme nie.... Sega kako se da zaboravivte.... Ako sakam i mozam ke dojdam, ako ne nema..... I uste nesto - moze koga sakate da dojdete da se najavite site?! Jas ne stojam na zakacalka i samo da mi zvonite na vrata za gosti. Javete se, moze sum bolna, moze deteto ke go uspivam, moze ednostavno denes nejkam da ve vidam..... Ama ne, o trop na vrata za da si go popolnite vremeto, a jas dali mozam toa e drugo......
Последниве десетина дена колку повеќе се вложувам толку чекори поназад сум!! Толку очајно ми треба да се заврши ова Не можам да го издржам притисокот повеќе, поснемувам сили, концентрација и желба! Едно помочано парче хартија, а толку хаос заради него Ниту сум јадела, ниту сум спиела како човек веќе десет дена и тоа само дополнително ме нервира! Единствена среќа што знам да се контролирам, инаку мислам дека ќе испарталам првиот што ќе ми се појави пред очи! И не, не е пмс, заебаниов живот е!!
Народот успеа и на месечината да се качи а вие гомна од родители не ми дозволувате да се борам за мојата среќа. Не сте ми веќе родители. Себични гадови. Мрш. Убаво ви е вака да ме гледате м?
Ок е,кога ќе збрчи чоперот многу добро знаеме сите кој поминува. И не,не ни е на сите интересно тоа. Не го кревај носот многу.
Спојлер Да можеше на некои личности технологијата да им овозможи временска машина што ќе ги врати некои 5-6 века наназад во диктатури кадешто ќе се пронајдат и вклопат со своите затворени умови, наместо пристап на интернет кадешто ќе трујат писмено и виртуелно куп луѓе што ја немаат таа „чест“ да ги познаваат лично... На сите маки во реалноста, покрај уметноста на Интернет се вклучуваш и на социјални мрежи и форум да прочиташ и споделиш мислење, и наместо да се релаксираш - наидуваш на „мудрости“ од вакви личности полни со незамислива одвратна омраза што прави да ти се одмили и човештво и воздух што го делиш со нив... Не можам органски од дното на душата да поднесам конзервативци, затворени умови полни со омраза, дискриминација, цинизам и потсмев кон сите различности што на никој начин не ги повредуваат лично. Да, не можам да ве поднесам!!!
A ke bidete srekni ako na detevo mu davam ajvar, pivo, krem, kroasani,mandzi so zaprski?! Oti me puknavte vekje.... "Au proso i dava, da be sto ti fali tebe oti ne jadese toa; da be jas na detevo mandza od 6m.dadov;nemoj da go ucis se na gotovo, e ako de neka izede edno paketce smoki i cokolado..... Moze da me ostavite raat?! Moe dete, moi pravila. Me puknavte..... Aj glejte si rabota i ostajte me na mira
Tatko i roditel ne e isto. Ako toj te napravil,ne znachi deka i mozhe da te odgleda. Slepite lica na primer, imaat mnogu porazvieno chustvo za sluh zaradi nedostatokot na setiloto za vid. Toa sto ne si chustvuvala tatkova poddrska ne ti e nedostatok,tuku te pravi pojaka posilna i poizdrliva. Ako go minusirame delot so apchinjata normalno. Chustvoto sto ne si go dobila od nego,dlaboko vo tebe potsvesno se ima razvieno, sto vo idnina bi mozela na tvoite deca da im si i "tatko i majka". Ona sto si sakala da go dozivees i pocustvuvas od nego, ke im go priredis na tvoite potomci.
исти проблем. Кај мене пак кромидд пржат голема количина неколку пати неделно што корне цело маало . Не можам ни прозор да отворам А па за другите да не зборувам.. Еден под фолија во бавчата фотелја си стаил и радио. Цели денови музики, па едни забегани што се умирачка. А и да напоменам исто и тој шпорети два има изнесено во дворот и чешмата што е кај скаличките околу зидот плочки го налепил нели да се знае де "кујна" а дневната под фолија нели со фотелјата и радивцето што квичи
Оптимист сум и секогаш велам дека ќе мине и ќе биде подобро.Можеби ќе бидам посилна и помоќна во иднина,ама дали траумите ќе ми се избришат и така лесно ќе исчезнат ?Не тоа ќе остане трага која ќе ме прати цел живот. Понекогаш неговиот поглед и збор ме тера да правам работи кои во иднина ќе се покаам.А јас само седам и си мислам дека се ќе биде подобро дека ќе завршам средно ќе ја напуштам државата,семејството ќе отидам ќе учам и утре ќе бидам успешен човек. Дека се е мнеливо животот е круг ако сега е лошо можеби утре ќе биде подобро.А дали? Дали ќе биде? Како јас утре ќе запознаам човек како ќе се доверам на момче кога ја гледам неговата врска со мајка ми? Зарем родителите не се пример за децата?
Жалам бе срцки. Ако вас ви е интересно цело време трачарење, јас сум дојдена за друга цел. Времето ќе ви покаже која е таа
Кој фактор си ти бе да ми кажуваш за мојот живот и да ми правиш фаци за мојата идна професија.Според тебе ако си женско ке учиш да бидеш роб само.Ај мрш у три лепе брат...Еднаш у друштво те видов и никогаш повеќе.Барал он девојка што ке го среди и ке му даде да јаде а не некои како НАС (другарките) што цел живот ке учат и ке шетаме како модели низ град и ке имаме називи пред име и презиме. Па иди најди таква у некое село и одма жени ја да не умреш од глад мамино синче.Ти ке почитуваш жена роб а не жена доктор.Он ке бил глава и морала да го слуша..(Таа глава ја ке ти ја скинам).Какво заостанато животно ги жалам сите твои блиски и луѓето околу тебе.Го навредуваш женскиот род у ЖЕНСКО ДРУШТВО па уште без никаков срам и на овие години ни велиш тие што имале дечковци биле курви а ти такви нема да жениш,а ти со 20 си бил у врска и нема врска тоа така?Епа душто тогаш ти си машка курва.У кој век живееш човече?Ако беше толку јак маж што навредува женски ке си ја платеше сметката а ти дојде си нарача кафе зборуваше глупости како лудак и ни ја заеба сметката на нас.Се надевам ке ти бидам доктор еден ден па животот да ти биде у женски раце.А оди сега кај мама да ти направи јадење и да ти даде гаќи пошто си неспособен и бараш замена за мајка ти а не девојка/жена.
Epa kako da ne se nerviras? Mu vika zemi odmor i 3 nedeli ako sakas, za posle eden mesec da rece samo 8dena bidi na odmor. Pa za drugite odmorot traese 3 nedeli!!!! I kade da ides za tie 8 dena?!??? Znaci od gazdi preku glava........ Abre, najubavo ako treba prodavaj krastavici na pazar ama bidi si sam svoj gazda,a ne da rabotis pod pritisoci i uceni i najubavite godini da ti minat vo nervozi....