Жалам што секогаш наоѓаш начини да кажеш или напраеш нешто што ме повредуе. Жалам што не сакаш да го видиш тоа и што мислиш дека ти си у право.
Ми одат на нерви луѓе што го буткаат носот секаде. Не знам што им е толку интересно да знаат се за туѓите животи. Денес толку се изнервирав од некои глупи прашања. Ме прашуваат дали ми било криво што сестра ми се омажила пред мене ( дека таа помала од мене). Е зошто да ми е криво? Па таа ми е сестра, ако таа е среќна, јас сум уште посреќна. Е ми пукна филмот кога ми рекоа да не има друго нешто па се омажи. Што да има бе, што? Зарем секоја што се мажи мора да е трудна? Смачено ми е од таквите радознали. Гледајте си го ѓубрето пред својата врата, туѓото не го чепкајте.
Луѓе без осет е многу лоша работа, можеби и најлоша.. И да бараш од нив да читаат меѓу редови џабе е, одите на нерви, недај боже да пукнам па да не знаете кој пат да го фатите..
Малоумна, кога ќе ја научиш лекцијата? Не се помага по секоја цена, не вреди. Глупача. И онака на крајот пак испаѓаш безчуствителна и сметаат дека не ти е гајле. Алооо, сега ти си таа со изместено колено. После недела дена статичност, глуперда. Затоа нема никогаш да заздрави. И пак ќе игра бандажот.
Mnogu mi e krivo sto ete, nema da mozam da ja odnesam kerka mi na odmor. A uste pokrivo mi e sto ona koe treba(she) da bide "vtora srekja" ne se znae dali ke se sluci.... Ete, zatoa se plasam od ubavi momenti!!!! Odma posle idat losite. Odma!!!!!!! Ne e kriv nikoj, ama ete tesko e, bolno e...... A malata uziva vo voda, iljada sliki si napravivme kako ke bide ubavo... ama ete....
Работодавциве се ѓубриња во нашава држава толку само ќе кажам !!!! имам познаници што работат насекаде низ светов Германија Норвешка Шведска Америка па и Србија па вакво експлоатирање не сум сретнала. бљак ми се гадии !!!!!! не за џабе се младо избега од тука
Осет да се нема кога е утро, пладне, кога е ноќ битно е да се зуе со моторна пила, да се трескаат порти железни ко да се туѓи, а не своида се брмчи со мотор ко идиот без притоа да помислат колку вознемируваа нивното урлање. Комшиииве селјаци левел 100 ми се,човек на раат да не може да биде, ни кафе да испие на тераса, ни да се наспие ко што треба, ни глава да си одмори.
Ќе му се сневидам во администрацијата. Па толку да се немало поима во животот. Нема проблем, јас секој ден ќе трчам да ви ја објаснувам вашата работа.
Тенка е границата на луѓето без осет и оние бесчуствителни или јас ги мешам овие две раб? Па и непријател не го прави ова.... Немам зборови како можат некои луѓе да се такви. И тоа најблискиот.... Битно успеа да ми расипе и вечер и недела и месец..
Што е со исмејувањето кон новите членови бе луѓе? Да не треба дозвола да се побара од некој од вас пред зачленување?! Ако некоја членка е помала од вас, не и го вадете низ нос тоа "Аха штом прочитав знаев толку и толку години дека имаш","што се разбираш од љубов","пиеш-се брукаш,јас на твои години ..." Читам во една тема, и не верувам дури. Превртувам очи ама попусто. Се чукате во гради за форум, ко златна гаќа да ќе ви дадат. Ало "идеални"! Ако сте повозрасни и постари членови не си земајте за право да понижувате со збор и да ги спуштате под земја "новодојдените". На 17 не сте дремеле фатени за раче со мама и тато, или грешам? И после "Јас не осудувам, општеството ни е такво". Они ко баби оговарачки на сред село. Гнасно.
И за крај на приказната, принцот секогаш си бира за себе принцеза, а Пепелашка останува со своите глувчиња. The end.
Дали постои на светов поголем гад од тебе?? Да знаеш дека заслужи се што ти се случува во животот!!! Нема потреба јас лошо да ти посакувам и без тоа дупло ти се враќа. Фала богу што на време си отиде од мојот живот! Фала богу што имам некој кој вреди и ме заслужува.
И ете пак ќе се самоцитирам зошто уште не завршив. Уште ме јаде тоа што го видов. Абе кај ќе ти биде крајот тебе,гад како тебе што ли ќе те снајде? Како можеш едноставно преку се да газиш,секого будала да правиш,кој мислиш дека си ти? Те мразам,да знаеш само колку. Толкава горчина ме јаде одвнатре кога ќе помислам колку глупав бев,на кого живци,време и љубов трошев? Само се надевам ќе паднеш и ти еден ден,обично тоа се случува на тие високо што летаат.!!!
Мразам кога ми се пуштаат машки на Фејсбук. Немам ставено рилејшншип статус ниту слика со дечко и одма морало во погон да се пуштат... Затоа не прифаќав непознати, што ме натера да прифатам неколку не знам, ама знам дека ќе бидат избришани и нема да прифатам веќе никој.
Може ли едноставно да се одлучиш што сакаш?! Преку глава ми е од тие топло-ладно мајнд гејмс! Прво симнуваш ѕвезди, а после нигде те нема, е тоа е злобно!
Преку глава од луѓе што немаат развиено чувство за почит и култура. Преку глава од нестабилни карактери, денес вака-утре така