Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. WinterGirl16

WinterGirl16 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2014
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    651
    Зошто зошто сум толку голем хипохондрик!!Ми го окупира целиот живот.Доста ми е од плачење и нервози веќее;(

На parksey му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Carmennnnnn

Carmennnnnn Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2017
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    52
    da i go fatam toa kosicheto dolgichko ona i onaka nema sho da mi fate kratka mie pa da i tresnam dva tri boksaaa da i skrsham edna chasha od glavataaa prazna glupa da a legnam da nemozhe da stane a voa da se dese u nokjen klub

На Amona, LittleGirl626 и Loollaa1 им се допаѓа ова.
  3. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
    Пу да т'ибам стопанката, се остаре.

На Amona му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    4.190
    Како сакате да ја развиете амбицијата кај студентите за да работат? Како да имам желба да го завршам овој проклет факултет и да работам кога и сега додека студирам и работам пари не зимам? Што треба да ме поттикне? Тоа што мојот труд не е ценет? Тоа што секој гледа максимално да те искористи и од една работна задача уште десет ти дава, а не го плаќа тоа што ти го работиш? Два ипол месеци плата немам земено. Зошто си го трошам времето овде??? За некој со основно газда да ми се праи и да мисли дека те држи во раце за мочани 200 евра?
    Ми се гади!

На Michelle*, Someonespecial, LittleGirl626 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    173.970
    Od tolku koli...bas mojata li vi preceseeee.....?????
    Idiotiii.....ufff breeeeeee .....

На ELIDavor, Amona, Dadusicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Аман остај ме бар ти на мира? Божеееее луѓево мислиш тие повеќе од мене сакаат да се преселам!! Ќе биде кога ќе биде не туку ме замарајте со вашите глупави прашања!

7. blonde_supergirl

blonde_supergirl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2016
    Пораки:
    821
    Допаѓања:
    2.132
    Аман од ситничарење, кукање и тажење за работи кои и не се така тажни, само се дел од секојдневниот живот, но не го сфаќаат сите ова и ми ја полнат главата со такви работи. Утре сум на свадба и си купив нова блуза која дури дома забележав дека е фалична, какви се не продаваат! За среќа е одзади и таму ќе ми лежи косата.

На parksey и ELIDavor им се допаѓа ова.
  8. capuchino

capuchino Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    251
    значи мразам.... од шо и е досадно дома и седи сама "ми ја средува собата" и ги става работите Бог знае каде... и сега кај да го најдам usb-то со битни работи? МРАЗАМ МРАЗАМ МРАЗАМ

На КикиМаус, buba4e89, parksey и 2 други им се допаѓа ова.
  9. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Не сум ја глупава оти ја слушам твојава лага, ти си глупава оти мислиш дека ти верувам,:hai::fubar: уште си поглупа оти наводно болна се тагнуваш на фб дека шеташ:fubar: пораката е јасна, не се лутам дури и ми олеснува што не морам да бидам присутна.:!:
    Од сега натаму знам како треба.:!:
    Не го удостојувам никого со моето присуство:!::envy: посебно тие како тебе:fubar: што непотребно кукаат како немаат пари, а секој ден нов мобилен зимаат, како ги боли ова те она , а они бликаат од здравје бутур им е, само да се шири негативна енергија врз мене ти е целта, ама нема да ти успее.:punch:

На capuchino му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Loollaa1

Loollaa1 Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2017
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    202
    Мочко еден, упорави се малку. Порасни !!

11. soffce

soffce Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2017
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    214
    иста прикаска.
    копилиња, затоа не зборам сеа со него

На LittleGirl626 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.736
    Допаѓања:
    140.103
    Osekam kako mi minuva vremeto, gubam kontrola, a jas ne mozam da napravam nisto. Osekam kako mnogu raboti da napraviv pogresno. Srcevo go osekam stegnato, cinis ke eksplodira sekoj moment. Nemam sila za nisto. A me cekaat i drugi momenti i situacii za koi mora da imam sila, trpenie i da bidam jaka.....
    A osekam deka ke padnam, ke se srusham.... ne mozam veke da pominuvam niz istoto-bolki, nervozi, stresovi....

На soffce и Elence93 им се допаѓа ова.
  13. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    Се уморив од се од целиов мој живот.
    Цел живот трчам ,работам како коњ и пак ништо да сака човеќ да земе кредит ќе неможе да живее после па што стана со светов?
    Преку глава ми е секој ден да слушам триста глупости како јас сум лоша ќерка и ништо не помагам,како да помогнам кога на самата себе неможам да си помогнам,сакам да заштедам за мојата иднина за моите деца сакам убава мала куќичка ќе ми помогне ли тогаш некој ?не сите ќе избегат како п**ки!!
    Епа ете затоа сум лоша пошто мислам на нешто добро...
    Се уморив ми треба одмор ,а имам уште 6 дена до одмор немам сила повеќе за ништо ни за здраво.

14. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    7.475
    :?: На улицава моја,се' повеќе шамиијосани:x

На Јаневски му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.343
    Свадба ли е, што ли е? Дајте луѓе прекинете веќе. Треба да се спие. Ме испорасонивте. Аман. Го претеравте

16. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
    На кратко почувствував мирис на новопечатена книга и возбудата што доаѓа држејќи ја книгата в раце.

Книга не сум фатил многу долго време. Дигитална, техничка литература - не се брои.

Во што се претворив... А што сум бил, воопшто? :(

На LiliBoz му/ѝ се допаѓа ова.
  17. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.054
    Допаѓања:
    225.400
    Ne mi treba da se ispukam. Mi treba da mi ja plesne nekoj po til od pozadi i da mi reche-normalna li si? tolku.

На flower30, Dadusicka и stetoskop им се допаѓа ова.
  18. Medicine25

Medicine25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2016
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    1.540
    Прв пат во животот немам зборови:mm:

19. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.516
    Допаѓања:
    17.536
    Буре барут на кое му истекува времето и во секоја секунда се очекува да експлодира... тлеам онака, не можам да се смирам.

Вербално кинам на парчиња сѐ околу мене.

Контрола.

На La.loca, flower30, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  20. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.736
    Допаѓања:
    140.103
    Ne za dzabe rekle kako stareat lugjeto stanuvaat kako mali deca!!!!
    Znaci periodov mi e za nikade a i od dvete strani pravat nekoi glupi potezi i davaat nikakvi komentari, so mi ide eden den da puknam i na site da im go pokazam mestoto.
    Znaci, ne mora istiot komentar da go slusam veke 7g.Da, ok e, ne sakate da se zamaram i sa se trosam koga doagate, ama majkata bre samo poveke mi go kacuvate pritisokot i mi rasipuvate raspolozenie. So sto da ve precekuvam koga doagate-3 dena samo so leb i ajvar, moze :@:@:@
    Treba i ja taka da komentiram pa da ve vidam dali nema da ste nervozni!!!

Drugite pak, eden se luti ko malo dete oti sme mu rekle deteto da ne mu ja fakja taze sisanata kosa, oti celo vreme racete i se vo usta. I odma reakcija "stanuvaj, ke si odime".
    Pa preku takvoto(pardon my french:))
    Drugata, prica za sobom(facepalm).
    Tolku licemerie, tolku golema samouveronost i inat.... I ne razmisluva deka ne pravi uste ponervozni so muabetite....

A jas, jas se spremam da puknam:@:@:@:@:@:@