Зошто зошто сум толку голем хипохондрик!!Ми го окупира целиот живот.Доста ми е од плачење и нервози веќее
da i go fatam toa kosicheto dolgichko ona i onaka nema sho da mi fate kratka mie pa da i tresnam dva tri boksaaa da i skrsham edna chasha od glavataaa prazna glupa da a legnam da nemozhe da stane a voa da se dese u nokjen klub
Како сакате да ја развиете амбицијата кај студентите за да работат? Како да имам желба да го завршам овој проклет факултет и да работам кога и сега додека студирам и работам пари не зимам? Што треба да ме поттикне? Тоа што мојот труд не е ценет? Тоа што секој гледа максимално да те искористи и од една работна задача уште десет ти дава, а не го плаќа тоа што ти го работиш? Два ипол месеци плата немам земено. Зошто си го трошам времето овде??? За некој со основно газда да ми се праи и да мисли дека те држи во раце за мочани 200 евра? Ми се гади!
Аман остај ме бар ти на мира? Божеееее луѓево мислиш тие повеќе од мене сакаат да се преселам!! Ќе биде кога ќе биде не туку ме замарајте со вашите глупави прашања!
Аман од ситничарење, кукање и тажење за работи кои и не се така тажни, само се дел од секојдневниот живот, но не го сфаќаат сите ова и ми ја полнат главата со такви работи. Утре сум на свадба и си купив нова блуза која дури дома забележав дека е фалична, какви се не продаваат! За среќа е одзади и таму ќе ми лежи косата.
значи мразам.... од шо и е досадно дома и седи сама "ми ја средува собата" и ги става работите Бог знае каде... и сега кај да го најдам usb-то со битни работи? МРАЗАМ МРАЗАМ МРАЗАМ
Не сум ја глупава оти ја слушам твојава лага, ти си глупава оти мислиш дека ти верувам, уште си поглупа оти наводно болна се тагнуваш на фб дека шеташ пораката е јасна, не се лутам дури и ми олеснува што не морам да бидам присутна. Од сега натаму знам како треба. Не го удостојувам никого со моето присуство посебно тие како тебе што непотребно кукаат како немаат пари, а секој ден нов мобилен зимаат, како ги боли ова те она , а они бликаат од здравје бутур им е, само да се шири негативна енергија врз мене ти е целта, ама нема да ти успее.
Osekam kako mi minuva vremeto, gubam kontrola, a jas ne mozam da napravam nisto. Osekam kako mnogu raboti da napraviv pogresno. Srcevo go osekam stegnato, cinis ke eksplodira sekoj moment. Nemam sila za nisto. A me cekaat i drugi momenti i situacii za koi mora da imam sila, trpenie i da bidam jaka..... A osekam deka ke padnam, ke se srusham.... ne mozam veke da pominuvam niz istoto-bolki, nervozi, stresovi....
Се уморив од се од целиов мој живот. Цел живот трчам ,работам како коњ и пак ништо да сака човеќ да земе кредит ќе неможе да живее после па што стана со светов? Преку глава ми е секој ден да слушам триста глупости како јас сум лоша ќерка и ништо не помагам,како да помогнам кога на самата себе неможам да си помогнам,сакам да заштедам за мојата иднина за моите деца сакам убава мала куќичка ќе ми помогне ли тогаш некој ?не сите ќе избегат како п**ки!! Епа ете затоа сум лоша пошто мислам на нешто добро... Се уморив ми треба одмор ,а имам уште 6 дена до одмор немам сила повеќе за ништо ни за здраво.
Свадба ли е, што ли е? Дајте луѓе прекинете веќе. Треба да се спие. Ме испорасонивте. Аман. Го претеравте
На кратко почувствував мирис на новопечатена книга и возбудата што доаѓа држејќи ја книгата в раце. Книга не сум фатил многу долго време. Дигитална, техничка литература - не се брои. Во што се претворив... А што сум бил, воопшто?
Ne mi treba da se ispukam. Mi treba da mi ja plesne nekoj po til od pozadi i da mi reche-normalna li si? tolku.
Буре барут на кое му истекува времето и во секоја секунда се очекува да експлодира... тлеам онака, не можам да се смирам. Вербално кинам на парчиња сѐ околу мене. Контрола.
Ne za dzabe rekle kako stareat lugjeto stanuvaat kako mali deca!!!! Znaci periodov mi e za nikade a i od dvete strani pravat nekoi glupi potezi i davaat nikakvi komentari, so mi ide eden den da puknam i na site da im go pokazam mestoto. Znaci, ne mora istiot komentar da go slusam veke 7g.Da, ok e, ne sakate da se zamaram i sa se trosam koga doagate, ama majkata bre samo poveke mi go kacuvate pritisokot i mi rasipuvate raspolozenie. So sto da ve precekuvam koga doagate-3 dena samo so leb i ajvar, moze Treba i ja taka da komentiram pa da ve vidam dali nema da ste nervozni!!! Drugite pak, eden se luti ko malo dete oti sme mu rekle deteto da ne mu ja fakja taze sisanata kosa, oti celo vreme racete i se vo usta. I odma reakcija "stanuvaj, ke si odime". Pa preku takvoto(pardon my french) Drugata, prica za sobom. Tolku licemerie, tolku golema samouveronost i inat.... I ne razmisluva deka ne pravi uste ponervozni so muabetite.... A jas, jas se spremam da puknam