Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2017
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    5.438
    Мразам кога некој во лице те гледа и те лаже тоа повеќето го знаеме дека се случува но не сакам кога некој ме искористува и ме манипулира. Заради животот и некои луѓе јас не можам да верувам на некој и не можам да пуштам некој во мојот живот секогаш кога некој се приближува јас го бутам од мене или ако осетам дека нешто не ми штима јас прекинам без око да ми трепне да се каже уште ни во врска не сме а јас ставам крај на гледањето.

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Vitomir2

Vitomir2 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    755
    Опкружен со лицемери и гадови нормално е да ти се гади од све,преку тасета,идете бре у бестрага.

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ники.

Ники. Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2016
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    1.266
    Периодов е за никаде.
    Почни од негде..И одма застани.
    Океј.
    Фати друг пат.Не иде. И се така.Се вртам во круг.

4. filip4

filip4 Популарен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2016
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    3.667
    Isto (facepalm)

На Ники. му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    31.202
    Иде другарка ми на интервју за работа. Студент на генерација со просек, со знаење, со мозок во глава пред се...
    Ја прашуваат околу образование, им објаснува се околу тоа за на крај да ја прашаат дали сигурно чесно го завршила факултетот. Е не, толку е моќна што фати врски до тој степен за и студент на генерација да си стане, нема лабаво. Ја прашуваат дали има основни познавања на англиски, им кажува дека има високо ниво на тоефл, они и велат дека тоа ништо не значи. Ок, на пазар го купи нормално е да не значи. Продискутираа околу нејзиното работно искуство, им одговори дека има 3 години. Испитаа ситуација зошто ја напуштила работа таму, и дојдоа до заклучок дека младината е мрзлива и веднаш сака поголем плата. Нормално, прво треба младината да работи едно 20 години за минимилац и да докаже дека на работа оди од љубов а не за пари. После сето тоа се осмели да ја прашаат и дали е мажена или дали наскоро ќе се мажи за на крај да потенцираат дека многу жени им се вработувале и после ги зезнувале, им забременувале и оделе на породилно. И тоа е нормално, младите треба сами да се меткаат без да им падне на памет основање на фамилија затоа шти работата е пред се, може ќе треба да се заглави таму и 12 часа на ден а децата некој ќе треба дома да ги прибере...
    Уште кога секое гом*о без мозок станало газда јасно е дека разговорот на едно интервју ќе се одвива вака.

На CrazyOne, Rama и Jas! им се допаѓа ова.
  6. supergirlmb

supergirlmb Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2017
    Пораки:
    1.364
    Допаѓања:
    7.820
    Не можам да верувам дека некој си ги дели децата. Пред некој ден бев толку повредена од татко му на мм ,а верувам и тој,ама не сака да признае. Конечно си призна кое дете повеќе си го жали, на кого дава повеќе. Јас и мм бевме 6 месеци без работа, со две мали деца, еднаш не рекоа дајте деца да ви помогнеме. Мм се утепа од работење, од утро до мрак за да не ни фали ништо, ни викенд ни одмор видоа моите деца.Кога дојде густо, детето за на школо, за роденден да се спрема а тргна мм на работа и додека зеде плата немаше време да работи па не фати криза, им побара помош се направија наудрени. И сега призна како си им давал на другите, за одмори, за шетања, оти тие немале ( а со две плати се, од кои една државна). Ама имале кредит тие греота биле. ЈАс со две деца не сум греота што не сакам да заглаввам во кредити за на одмор.А ,моиве деца не се не сакаат на море.Ама ете. И порано ако нас ни дале нешто минимално одма ќе речат и нив треба, а обратно не било.Се излегва на виделина, а не да ми се прават само пред мене, јас да им бидам слугинка а пари на друг. А тие не се ни тука, за се што треба ние треба да трчаме. Знам дека и порано се на нив им давале, само најмногу ме боли што кога беше најтешко се направија наудрени, ама ете ја причината. НЕ знам како си дозволуваат.

На Zaljubena26, Askopje, Rama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Devil's Mistress

Devil's Mistress Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    181
    Ќе убијам некој. 20 години имаш а дечко немаш шо е проблемот да не ти фали нешто кажи си проблеми да не имаш? Оти демек дечко ако имам се таман ќе си биде и коцките ќе си бидат наредени. А бе мамо немој значи кај македонсково општество глупаво затуцано и просто врши притисок од сите страни за секој можен аспект од нечиј живот и те прави ненормален уште ти ми фалиш со муабетиве. Не ми е јасно зошто. Ако ти не си го поддржуваш детето во животот кој? И после муабети од типот многу си затворена ништо не кажуваш.Се сама си тераш по свое. А сакам...сакам се да си кажам ама не можам оти нема да ме сфати и уште одозгора улава сум и фалична... А како мине времето се полошо е и стварно не можам , а и не сакам више вака.

На ivimis, Cheryll, Srcka $ и 5 други им се допаѓа ова.
  8. MdKeDu

MdKeDu Активен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2017
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    205
    Кажи и дека имаш дечко. Понекогаш е добро да го кажеш тоа што другиот сака да го слушне.

На Mr.Lover и Devil's Mistress им се допаѓа ова.
  9. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Срцето ми се кине кога слушам такви работи за тебе... Би сакала да те побарам,да ти се јавам.. Би сакала дури и да те видам. Не знам како се чувствуваш ти во врска со тоа..Ама јас би те гушнала,силно,најсилно,толку силно да ти помине барем пола од болката што ја носиш во себе! Зошто секогаш срцето им се крши на најневините и добри луѓе?

На Srcka $, Rama и MdKeDu им се допаѓа ова.
  10. DraganFem

DraganFem Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    141
    Извлечи поука од настанот и гледај да не се повтори. Можеше и полошо да биде. Огромна лекција.

На hermosa, Srcka $ и Rama им се допаѓа ова.
  11. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Навистина ќе ме пукнете. Трошка разбирање да се немало. Јас те галам,таа те гали,ама животот нема,со него не можеш да се инатиш. Направи нешто за себе аман. Престани како дете да се муртиш и сите да ги обвинуваш за твоите неуспеси.

На Srcka $ и DraganFem им се допаѓа ова.
  12. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2017
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    5.438
    И мене мојава а рсзговарам со некој одма со кој разговараш со дечкото ли бдч аман божем не можеш пријатели да разговараш та одма со дечкото и од дека е та ова та она е сега да имам па и не кажувам.

На Devil's Mistress и DraganFem им се допаѓа ова.
  13. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    (facepalm):headbang::headbang::headbang::headbang:
    Малолетник силувал кокошка до смрт...

Абе до кога со вакви наслови:headbang::headbang::headbang::headbang: ...............црева ми се кренаа:puke: што не трујат со вакви срања, па и деца да прочитаат...:headbang::headbang::headbang::headbang: каде отиде овој свет у пм:?:(facepalm)

На Dadusicka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
  15. pravnicka_2604

pravnicka_2604 Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2016
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    1.250
    При очи слеп си! :@:@:@:@:@:@ Ама ако, кој последен се смее, најслатко се смее!

На hermosa и Nalutena1 им се допаѓа ова.
  16. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Кавер, кавер, кавер... Оригинална изведба никаде нема. Ако постои воопшто. Два саати ја барам, мислам дека главата ме здоболе.

На Matotheja му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.355
    Ова и мене ме нервира. Особено кога барам музика од постари изведувачи како Џими Хендрикс или Ник Дрејк.
    Побарај на Dailymotion или Vimeo

На sjdgo му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2017
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    5.438
    Се уморив да водам битка со сопствениот живот.

На DraganFem и Nalutena1 им се допаѓа ова.
  19. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Секогаш прво таму проверувам (после јутуб), немаше. Го најдов тоа што го барав на сајт каде требаше да правам акаунт, се изморив :D

На Matotheja му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
    torrentz2.eu само пази на internet aids.

На sjdgo му/ѝ се допаѓа ова.