Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Mrs.Styels

Mrs.Styels Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    7.554
    Аман ак не ви е убо во врска едноставно раскинете.
    Не си среќна со него, не мораш да го трпиш... ексик веќе не е се' во љубовта... почит, среќа, компромис и то е битно..никој не е должен да ти ги слушат твојте патетични муабети. Не сакаш, не те прајт среќна веќе? Прекини..едноставно е :)

На esperansa777, BoyL и Matotheja им се допаѓа ова.
  2. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    6.155
    Нема потреба да се мачиш да вратиш. Небитна сум што. Ќе бидеш до нив секогаш кога ќе им требаш, ќе им даваш совети, помагаш. Ама кога тебе ти треба некој ги нема. Сите бегаат. Не се они виновни, јас сум. Попуштај им, сослушај ги биди тука за нив. Претераа. Морам да почнам да мислам на себе, вака веќе не бива. Само нервози.

На buba4e89, DraganFem и Vitaly им се допаѓа ова.
  3. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.343
    Аман веќе со рестрикцииве...што е ова секој втор ден струја нема.. божем у Бангладеш сме, а не во главниот ни град....

На stetoskop му/ѝ се допаѓа ова.
  4. filip4

filip4 Популарен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2016
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    3.667
    Shto da se ispukam,ispukan sum samiot sebe (facepalm):D

5. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Како да имаш самодоверба во себеси ако цело време ги повторуваш истите грешки???

На Priroden, DraganFem и Nalutena1 им се допаѓа ова.
  6. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Добро што се обидуваш? Да се убиеш ли? Втора сообраќајка заради возење во алкохолизирана состојба. Кога ти ја видов колата во каква состојба е,си реков тебе Господ те чува. Аман што правиш со себе?:(

На stetoskop му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2017
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    5.438
    Знаете што најмразам кога некој ќе ми каже Лесна е твојта, a која лесна иде ми се да и се развикам и да им изнакажам од А до Ш се што сум проживеала и мислат ако си млад лесно е сѐ, дека има кој да се гриже за тебе ама не е секогаш така. Што ако сум млада работам ама што останува за мене, викат не е исто да си оженет и да бидеш сингл и да немаш деца епа извинете ама за мене е исто од мала се грижам за мене и за брат ми иако имам родители, сама се се си носам на мојот грб мош не се ама повеќето да и сега некој да ми кажува Лесна е твојта само кажувам да лесна е сама сум си, но само јас си знам колку ми е лесна.

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.075
    abe se mene mi se paga ko dete nekoe da me trgnat na strana?se sluzat so finti da me poprecat:devil:demek glupa sum jas :punch:

9. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Леле мајко самоубиство во комшии кај свекрвата .. Толку добар човек , што го натера да посегне по својот живот :( и тоа со пиштолот што припаѓа на нашата фамилија :( среќа што беше пријавен дека е украден ... ама како сега да го погледнеме тој пиштол .. како ќе го вратат на законскиот наследник , кога тој пиштол оставил две деца без родител :( ... аман од оружјава веќе :puke:

10. Кена Рис

Кена Рис Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2017
    Пораки:
    933
    Допаѓања:
    5.100
    Ти, М. со кое лице побогу ми се јавуваш на телефон и бараш од мене материјали, скрипти па и уште ако сум напишела есеј да сум ти го пратела да си препишела! Дали си ти бре девојко нормална?! После сите глупости што ми ги имаш направено и после сите сплетки, без око да ти трепне, без срам ми ѕвониш како ништо да не било! Ќе сфатев да бевме уште средно, ама на овие години јас да вложувам труд за ти да се китиш со него и да поминеш полесно?! Ќе ти помогнев ако и ти со мене се понашаше како човек, а не како гнасна покварена вештерка! И на крај ти и ваквите како тебе ќе поминат 100 пати подобро отколку некој што се труди нешто да постигне во животов на правилен начин и со труд и работа! :headbang::headbang::headbang:

А ти, Ј. знаев дека си таква каква што испадна. Не знам како мајка ми не можеше претходно да те процени и да сфати со тебе да не си фаќа работа. Барем да бевте ти и маж ти искрени и да ја кажевте вистината, а не детето да го користите како изговор за се! Срамота! Баравте милениче - ви дадов и ми го враќате за 3 дена, па што луѓе сте вие? Здраво, право, мирно животинче сега ќе треба да го оставам на улица, свесни ли сте за тоа? До кога ќе постојат вакви како вас не ми е јасно стварно. Дали во државава ќе се зголеми националната свест за животните? Дали некогаш ќе сфатите дека и тие се живи суштества од крв и месо, со срце и душа? Дали некогаш ќе се почитуваат и бранат правата на животните? :swear::swear::@:@:@

И крајно ти, градоначалнику на мојава општина. Како можеше народов гласот за тебе да го дава? Дали воопшто знаеја кој си ти? Манијак со изопачен ум! Ми е гајле за твоите фетиши и настрани работи кои приватно ги правиш. Ми е гајле како ги условуваш тие околу тебе за да им завршиш работа. Гајле ми е за едно само: до овде стигна работава, стипендиите да ги укинуваш? Ќе се збогатиш со 30 стипендии годишно што ги овозможуваше општината за студентите? 9 илјади евра ли ќе те збогатат? До толку беше работава дојдена за крадење, па на студентите да им скратиш? Не сум политички обоена ниту се замарам со политика ама со оваа ваша постапка тотално ја промашивте реализацијата на планот „За живот во Македонија“. Како ова ќе им даде мотивација на младите да останат тука? Со која мотивација да се трудам, со која сила, со кое трпение? :fubar::@:@

Да резимирам додека не е уште нешто друго случено, денешниве настани ме разочараа тотално. Со какви луѓе јас живеам тука. Во каква околина живеам. Со какви луѓе секојдневно се среќавам. Лешинари низаедни! Користољубиви суштества, ми се гадите!!! Мило ми е што не сум така воспитана и немам расипана душа, дете никогаш нема да воспитам да е злобно и да сака да му напакости на другите. Зарем јас како ваква сум заслужила со вас да живеам и да се нервирам? Ќе ме изедете жива бре, мршојадци едни!
    Господе дај ми трпение.

На buba4e89, zuto и blackpanter им се допаѓа ова.
  11. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.355
    Цел живот сум слаба и веројатно никогаш нема да се здебелам пошто е генетика во прашање. Па, научив да се прифатам како таква. Но, кога некој покрупен ќе ми рече лелееее ама си слабааа, јадеш нешто? Ако ти речам лелеее ама си дебелаааа, се контролираш колку јадеш? Нема да ти биде убаво, м?

На Indiegurl, christinnn, Lorins и 8 други им се допаѓа ова.
  12. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
    Аааааааааааааааааааа... :@

13. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Баш ова ми фалеше...Онака одамна се немам избрукано (facepalm)

14. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.343
    АааааааУуухххххххххфффффф

15. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Океј,ајде батали,крај,не се замарам веќе:bow:

16. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Сакам летооооо сега одмааааа!!!

На Luciferovog zlo♧ му/ѝ се допаѓа ова.
  17. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Теткица глупа без достигнувања во животот.

На Indiegurl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.710
    Да му тргне на човек понеделнички неделата со тоа да не може цел факинг саат да се прибере од факултет на смрзнувачкава :@ Причина – најверојатно пак некаков протест/блокада на патриЈотите, со денови кочат улици у време кога цел народ со нормални обврски се враќа дома :@
    А бе, овци е комплимент за вас и навреда за животното... Амеби, тоа сте вие! :headbang:
    Мрш!!! :@ :@ :@

На ivi1987, CrazyGirl15, Glasna и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Го мразам ова чувство на немоќ,кога знам дека ништо не можам да направам...

На Luciferovog zlo♧, CrazyGirl15, shz и 2 други им се допаѓа ова.
  20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Работно искуство за во месара :headbang:
    Работно искуство за бутик :headbang:
    Работно искуство за во перална :headbang:
    Работно искуство за чистење клозети :headbang:
    Уште работно искуство за спиење фали :headbang:

На Luciferovog zlo♧, Matotheja, Mikako и 3 други им се допаѓа ова.