Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Мислам дека веќе губам сила. Чекорите ми се тешки. Не знам на што веќе да се надевам.
    Планирај едно, се случува друго.
    Размислувам цел ден. И сфатив само дека оваа година беше лоша. Многу лоша. Грижи, проблеми, солзи.
    Колку и да е упорен човек, колку и да се бори доаѓа моментот кога веќе нема сила за борба.
    Ми се плаче. Но цел ден солза не можам да пуштам.
    Немам веќе солзи.
    Собирам во себе и си ја мачам душата.
    Се тешам дека се ќе биде во ред. Се ќе се реши. Се ќе помине.
    Но кога?

На Bella15, Devil's Mistress, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Кена Рис

Кена Рис Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2017
    Пораки:
    940
    Допаѓања:
    5.182
    На татко ми вечерва му се слоши и отидовме на брза помош. Long story short, "докторот" кој имаше не повеќе од 26-27 години не знаеше каква инјекција или лекови треба да му се дадат на човеков, па зеде една книга и го гледам бара ли бара кутриов, се мачи да најде некоја информација.
    Мојава струка не е ни приближна со медицина ама дури и јас знаев дека е погрешна инјекцијата. Од брза помош се вративме во 23:30, од тогаш човеков црева истури од повраќање, раце и нозе не му мрдаа дури и халуцинираше. А овие - ранитал.
    И еве сега ќе дежурам цела ноќ до него, живот ми се скрати вечерва.

До кога со врски ќе станувате доктори во оваа :swear: држава?! Вие треба да лечите луѓе бре, а не да ги умирате!!! Изопачен народ сме бре и тоа е! Такви се родивме, такви ќе умреме. Македонче. Колку сум револтирана од здравствово да знаете само. Немам ни зборови за да се "испукам". :@

Капак на се, сестрите наместо да прават ЕКГ и ставаат инјекција, пробуваа чевли - да се запишеле кој број им чини оти државата ги "частела". А да, и ЕКГ-то не беше исправно, не му работело па чекавме да земат преносно ЕКГ од оние што одат во домашни посети. (facepalm):punch:

На Luciferovog zlo♧, Emy867, ivi1987 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.591
    Допаѓања:
    181.485
    @Justicija
    да ми пишеш една лп

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  4. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.896
    Допаѓања:
    142.322
    Dobro bre lugje,dali nekogas ke popustite ?! I jas glupava se zamaram so vas,ama mrazam licemerie i teranje inat na drugi.Znaci tolku golem inaet,takticar i manipulator nemam videno.Ne popusta.Posebno me iritira koga se raboti za moeto dete.Da ,MOETO dete.Ne se pocituva niedna moja odluka.A koga oni cuvale dete pred 30g. sama kazuva kako SAMI odlucuvale za deteto. I posle mi prodavaat filozofii kako im e zal za mene,dane odam po lekari,da si go cuvam zdravjeto.Pa vie psihicki me utepuvate.Zal mi e sto ne mozeme da se izborime sami (finansiski) i zavisime od vas,ni pomagate ama toa ne e nacin pa da mora da me "poremetite" .....
    Izgleda treba jas da oteram se u p.m. i taka ke bidam sekogas raspolozena,zdrava i najvazno poveke ke me cenite i ke mi se plasite...

5. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.203
    Не може да се најде интелигентна личност за разговор. Сите се или побожни, или политички определени, или им фали нешто друго, како на пример, емотивна стабилност, чиј недостаток е исто така сигнал за глупоштина.

На ivimis му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.243
    Допаѓања:
    57.503
    Како можи за некои личности цел живот што се вели си била тука за нив, секогаш кога имаат потреба им идеш во пресрет, си им простила милион пати иако тие никогаш не се извиниле и ти си била повредената, тие пак бираат други личности пред тебе а ти никогаш не си им во првите на нивната приоритетна листа? Зошто сакаат да се поблиски со личности кои не ги знаат подолго од 3-4 години, со кои не биле блиски повеќе од 2 години, а ти што си била цел живот тука не си им толку битна. Дали јас сум будала или тие? Тие никогаш не би го сториле она што јас имам жртвувано за нив. Сакам само да се однесуваат со мене како што заслужувам, како што се однесуваат и со нив. Толку ли им имам згрешено? Сфаќам дека можи да најдеш личности со кои имате повеќе слични интереси но не значи дека треба некој да го запоставиш. Зошто не можам и јас да бидам сакана и вклучена таму каде што се сите..

На HoneyBun му/ѝ се допаѓа ова.
  7. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.097
    Допаѓања:
    6.158
    Добро бе луѓе до толку ли сте отидени у.... Слава е бива ли и тоа да го упропастите, да се карате за политика. Затоа не сакам да доаѓам и да седам на иста маса со вас. Знам што ќе испадне на крај.

8. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Аххх...ах...АААХХХАХЊРЕБГБЊЕ
    Сириуслу? Сириус? Ај размисли до утре е*ате, може ќе се предомислиш пак :@
    Диар бос, те молам одлучи се што сакаш. Благодарам.

:|

На Sar-Ste му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.396
    Немогуу и нечу...само толку. Оти ќе збеснам ако се распишам.
    Едит: само што го напишав мислењево ми се споија жичките бидејќи прееска во школо кога ми се полнеше телефонот ми падна и нему не му е ништо туку ми се искриви делчето кое влага во телефонот и 100 пати ми падна не можамммм:@:@:@

10. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2017
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    5.438
    Ќе се испукам и ќе се распукам.
    Како може некоја личност така да каже да вика на девојче од 18 години и баба толку апчиња не пие како што ти пиеш, божем она сака да ги пие, таа баба мош немала проблеми па да мора да пие толку апчиња, ама девојчето ги пие за да не и се случуват тие работи, погодило ме толку многу што исто како на мене да ми е речено, се почувствував како нож во срцето да ми забодеа.
    Никој не сака да пие апчиња ама кога мораш, мораш.
    Многу ме изнервира тоа кога ми го кажаа, осет да не се имало што зборат.

На cresa-jagoda, Кена Рис, Rama и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.396
    Не можмам више преку онакво.Немам толеранција више за никој и ништо пак станувам ладнокрвната стара јас.Не ме интересира веќе никој освен јас самата на себе.Не ми треба дечко лапај шутни лапај шутни имај си неколку поблиски другарки и тоа е тоа.През****на генерација сме гнасни души има по Скопјево.
    Највеќе ме боли што единственото машко што сум го сакала повеќе од себе си како другар ќе ме напушти уште малку:worried:;(;(;( во сред кафич почав да го мавам од бес.Ексик:headbang:

На Gentlemen и baba Rada им се допаѓа ова.
  12. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    28.548
    Значи страшно ме нервира неизживеаноста на мајка ми. Наместо да се радува на екстремно ретките моменти со внуците, таа само се слика и мора во моментот да се стави на фејсбук. Вчера доцниме, таа пасворд ми бара за да постира во живо.

Слики не бира. Се што е чкрапнато со телефонот без селекција оди на фејсбук за цела јавност. Видеа исто така. Сто пати се имаме закачено за ова и никако да сфати дека и јас можам да си направам профил и да ставам слики...да сакав.
    Нека стави од мерак слика, две, три - ај... Ама не мора 300 и не мора одма во истиот момент. :devil:

На CoCoGiiiRL, cresa-jagoda, carangigia и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.396
    Немам нерви немам самоконтрола морам да се воздржам ако не сакам да летам од школоно:@:@Длабоко во мене ми плаче душата ме боли не ми се верува што ми се дешава аман:x:x

14. Nobadys.Perfect

Nobadys.Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    526
    Се се уништува, се потонува, се се крши, неможам повеќе. Дајте ми да си умрам да се куртулам. Сакам нешто да постоеше да не осеќаш ништо, да не ти е гајле за ништо и никој. Како во филмот The Choice се испланирано се натемпирано. Затоа што ние не сме луѓе ние сме животни, дури и најнечуствителните животни имат повеќе осет за то колку е доста од некои луѓе. Не за џабе се рекло добар човек отепајте го куртулете го, инаку цел живот ќе се мачи. Сакам да сум лоша да газам се пред себе. И најинтересното тие најсуровите се најсакани, најпоштовани... Ах... животе курво.

На LanaSGirl, cresa-jagoda, Devil's Mistress и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.933
  16. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.396
    Ме боли душата се чувстувам лошо сакам да заплачам но не можам.Каков камен од човек сум станала јас.Имам анѓелско лице но демонска душа и можам да ги пречекорам сите граници.Провокатор сум и подлегнувам на провокации.Од мало мило девојче се преворив во бездушник без грам милост во себе, како ладнокрвен ѕвер се чувстувам а и другите ме гледаат сега така.Ми ја исполнува душата што ме мрзат не знам зошто.Психата и снагата ми се силни и не дозволувам некој да ме порази, никогаш.Бев едно време фина и мила со сите попуштав и молчев но тоа не сум јас веќе после 3 месеци ми пукна филм пак сум јас јас.Некогаш се прашувам зошто сум ваква и другите ми се чудат бидејќи со мојот изглед не личам на ништо од тоа што можам да бидам едноставно нешто длабоко во мене ми дава сила и самопоуздање.Грб мене не ми треба сама по себе сум си грб колку и да тонам нема да побарам да ми пружат рака сакам сама се да постигнам.Не ми е страв од претњи и закани бидејќи само од Господ имам страв.Знам дека уште можам против гоолем број луѓе макар и сама да сум, животе к***о што ми направи.За се што сум претрпела сега страдаат невини луѓе.Кармата е кај мене.Ваша игра?Мои правила.

На LanaSGirl, betikolevska1, baba Rada и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.476
    Допаѓања:
    34.103
    Коа ќе ме прашат до кај си со дечкото?
    -О барам,барам но немам.

На christinnn, лавица19, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Luciferovog zlo♧

Luciferovog zlo♧ Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2017
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    5.497
    Аман бе луѓе, не паднав ниту од марс ниту не знам што се случи, кажав дека оваа година би сакала да останам дома за нова година и дека не ми се иде никаде посебно, реакцијата од некои луѓе беше иста како да реков дека сум убила човек аман више, од кога тоа МОРА да се оди некаде за нова година?Свашта

На cresa-jagoda, Devil's Mistress, Rama и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Medicine25

Medicine25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2016
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    1.541
    Најсмирено...
    Јаа си одам вие вадете си очи.
    Седнале три сељанки мене да ми уништуваат успех:rofl: Абе не знаете колку ми чуе за вас:lol:. Болни сте очигледно па ај на психијатар сите по ред.Единствено добро што видов у класот се децата.Ама поради нив не останувам.Нека се лупаат петки на тие со врски.Сега и јас со врски ке одам на друго место.Па ке се видиме на факс кој колку е способен..Е сега јас ке учам во специјализирано училиште а вие кршете нозе со единичари од други смерови..На мал прст не можете да ми се фатите.:hai:

20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.396
    Не можам више не можаммммм аман.Морам да се тргнам од мајка ми бар на 1 недела немам трпение жими еден Господ.Само ги стискам забите ама целата таа нервоза се таложи во мене.Преку к**.:@:@:@:smoke:

На ♣ Alba Viduam ♣ му/ѝ се допаѓа ова.