Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Пак јас.
    Од ова провинцијалциве оТ село с**рца ми е дојдено.Поминувам на пешачки (ама не онаков со семафори)ме гледа дека газам на зебрата и вози и збори на телефон.Во задња секунда закочи и нешто му промрчев и кога почна со тоа селскиот говор да ме пцуе ко коњ некој ми дојде цела шофершајбна да му ја искршам.После ко за негова несреќа во автобус ќе се лупнеше..злобни очии:devil::devil::lol:

На wanderlust и Alisa22 им се допаѓа ова.
  2. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    4.190
    Луѓе зарем не ви е смачено од лажниов луксуз по социјалните мрежи.? Насекаде девојки кои глумат модели, сликани вештачки нокти, усти искривени, кичми прекршени, штикли 20цм, напуфкани и дотерани мислиш на црвен тепих идат...
    Мажишта лечат комплекси кој пофраерска слика ќе дтаи со клучеви од кола, кој поише ќе се докаже дека испил викендов...
    Се глуми не знам каква елита а уствари сме толку плитки и сиромашни во душа...

На LanaSGirl, piglet1, cresa-jagoda и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Medicine25

Medicine25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2016
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    1.540
    Абе душа ќе ти ја земам има да ме молиш еден ден...Ама ја тогаш ќе шетам со некој друг и ќе ти се смејам у фаца..да пукнеш.И него повеќе ќе го сакам од тебе :devil:

На LanaSGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    И ај глеј после македонски телевизии да те видам:@
    На вестите наместо да почнат со денес е Божиќ,за многу години,Христос се роди...тие ми почнуваат со политики,снегој во америките,сонцето во австралиите,некој сам си го палел стано не знам шо...
    Ало бре!Ќе ви пропадни телевизијата ако прва вест ви е да кажите за празник?
    Сунце ви ј@#$&!
    :envy:

На Luciferovog zlo♧ му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2017
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    5.438
    Да знаев дека ваков ќе биде светот, каде што сите си го лижат газот, сите се лажат меѓу себе, сите гледат да те упоропастат, каде што сите гледат да пројдат со врски, каде што сите гледат да имаш врски за влезеш некаде па макар и било на едно обично мо*ано место за работа, каде што се се сведува на тоа колку си богат колку не и каде што сите гледат што имаш што не и не знам уште колку работи, поарно ќе беше за мене да не разбирав ништо, да не слушав и да не гледав.

На bubi75 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Сите го допре дното!
    Не ми се верува дека во вакви убави празнични денови пуштаат некои фаци од памтивек со коледарски песни во кои има низа вулгаризми. :puke:
    Потоа го продолуваат документарецот со значење на Божиќ. (facepalm)
    Ахххх беее...

7. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.735
    Допаѓања:
    140.090
    Krivo mi e sto taka se odnesuvame edni so drugi.Krivo mi e sto nekogas,ne mozejki da si ja zadrzam nervozata pa kazuvam i raboti sto ne treba da vi gi kazam.Mi dadovte zivot,me porasnavte,skoluvavte,me omazivte.Mizeruvavte za da ni dadete na nas ,kolku vi bea moznostite.Mnogu nervozi ni se slucija godinive.Sega stresot,nervozata,borbata za zivot ne napravia vakvi-nervozni,so losi misli i kavgi.A site se grizime edni za drugi.Se sakame ama ete ...zivot....
    Zal mi e za majka mi,pretrpe mnogu teskotii-svekor so zakoraveni mislenja sto ja maltretirase psihicki,nie pa i tatko mi,operacijata,sega pak nervozi ,besparica...I pak gleda na sekoj nacin da pomogne prvo na nas,posebno na mene pa na site drugi .Ah zivot....
    Sakam barem malku da sme posmireni ,da ni minat denovite bez nervozi,da ja pokazeme taa ljubov sto ja osekame edni za drugi kako semejstvo.Sakam da sme zivi i zdravi i da ziveeme ubav zivot

8. Мариаа.

Мариаа. Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2016
    Пораки:
    3.387
    Допаѓања:
    25.029
    Мене ми е преку глава од луѓево што глумат по социјалниве мрежи нешто што не се. Значи ги знаеш и познаваш а коа ги гледаш што постираат како некои трети особи да се во прашање, се изгледа така совршено просто да им завидуваш. Кој кај отишол со кого, зашо .. кој стаил појака слика на инста, па сеа и ова ми е врв секоја трета е блогерка, па филмови... абе .. страшно.

На Dadusicka, Rama и zuto им се допаѓа ова.
  9. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2017
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    5.438
    Ма иди у пи*чку материну, не знам кај ми е главата ќе се побркам ејј ќе полудам, пд тебе од дома од народот од животот.
    Нервозна сум а и колешките ми кажуват не се нервирај многу млада си има кога да се нервираш, утре кога ќе имаш маж деца, па фала богу неќам на тоа ни да мислам немам ни потреба, доста ми се овие проблеми доста ми е веќе од се сакам да викам да викам да се одерам да плачам да избегам да трчам.
    Не знам што ми се случува многу размислувам многу се оптеретувам со некои работи иде ми се некој да претепам.
    Викам на една колешка сакам некоја вреќа за боксување таму нервозата да си ја истресам да ја изритам едно убаво ептен да однемам сила.

10. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Толку голема неодговорност од министерство.
    Па што друго веќе би можело да те изненади...

11. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    6.155
    Криво ми е кога гледам луѓе кои ми значат како се мачат во животот. Се обидувам да бидам таму за нив, да им помогнам затоа што знам дека истите тие биле таму кога ми требале и ми ја отварале вратата во секое време. Им помогнав колку можев, сакам и повеќе ама не сум во можност. Не сакам да се мачат бидејќи не заслужуваат, не го заслужуваат тоа што им се случува. Се надевам ќе дојдат подобри времиња.

На +++ и Rama им се допаѓа ова.
  12. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.230
    Ми требаш, проклето многу ми требаш.
    Не вредат деновиве без тебе, не вреди ништо, не сакам да гледам други, подобро да сум сосема сама.
    Ми треба само минута со тебе за да оживеам пак

13. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Силна сум јас, самиот го знаеш тоа.
    Денес те закопувам длабоко во душата и ќе отворам нова страница.
    Ќе заборавам на тебе, ко и на секој друг што дошол во мојот живот, ме повредил и си заминал.
    Ќе станам, ќе се исправам и ќе продолжам понатаму, без тебе.
    Повеќе нема да те барам макар пукнала.:devil::devil::punch:
    А не сакав да те заборавам, не сакав да морам да те заборавам ама тоа ме убива па ќе морам.
    А сите оние што не ме разбираат, не им посакувам ништо лошо ама се надевам дека еден ден ќе сфатат како ми било.
    Сеедно.
    Ги гледам луѓето бе, злобни се, јас наивна, се нервирам, си мавам глава од зид, анализирам и размислувам и пак се нервирам и пак околу мене површни луѓе што не знаат да седнат покрај мене да ме прашат што ми е, како јас нив.. ама не, јас пак ќе им се најдам, ќе ги тапшам по рамо, ќе им делам совети и со денови ќе бидам покрај нив..
    Ете, си се исплачав за тебе, си се понервирав и решив да се испукам тука:@ оти мислам дека ќе ми биде полесно, ама знам дека нема. А еден ден ќе биде.
    А се уште сум бесна.. највеќе на себе.
    Ме убива.. ах, што се толку тешки разделбите?
    Патетична сум, пукам од патетика и тага по тебе а не вреди бе, не вредиш:@
    Ајде готово, ставам точка и за тебе и за сето срање.
    Збогум.

На esperansa777 и DraganFem им се допаѓа ова.
  14. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.369
    Озбилно мамо скриптата ми ја фрли? Највеќе значи највеќе мразам кога ми се мешаш во мои работи :swear::swear::@

На xxAngelxx и zuto им се допаѓа ова.
  15. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    28.438
    Се можам да поднесам, и коментари како требало а како не со децава, триста критики, забелешки, попувања...ама не поминувам преку тоа да не ми кажат дека децата не ми се добри. Да не ми се јават да ме викнат кога им е тешко... Па и одзгора ме направија будала и ненормална оти јас како мајка сум побарала да ме информираат дека децата повраќале. Што ќе сум направела повеќе од нив?:fubar:

16. Nobadys.Perfect

Nobadys.Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    526
    До кога животе до кога? Ќе живнам некогаш? Или немора. Поле работа хаос. Поле љубов уште поголем. Поле здравје ту и таму. Поле живот го нема. Па до кога? Сакам да живнам и јас некогаш. Ми се смачи да мизервам.
    Колку два три збора можат да ти зафркнат ден, можат да ти земат енергија. Цел ден ми беше ок и на крај една во такси ме изнервира како наеднаш да омалаксав, како нешто да се скрши во мене. Лошо ми е на душата. Како да ми пука нешто како да се цепи. Сакам да си легнам и да заборам на се. И како капачка на се политики и такви работи да читам па неможам поќе. Единствено светло се ракометариве. Се друго е црна хроника.

На piglet1 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. лавица19

лавица19 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2017
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    106
    Пишам после доолго време..за жал
    Ама неможам поќе да издржам ништо значи покрај сите работи шо ги напрајв за тебе за сите јас сум крива за секоја лоша работа во вашиот живот..Се дадов од себе за да успејш во то шо го сакавме ама џабе е ако ти не си спремен ако ти не го сакаш то џабе се трудев одев преку сите преку родителите преку се за тебе.Зошто?-зато шо те засакав..Незнам кој пат да го фатам од тебе незнам кај да одам да избегам од се од сите сакам нов живот нови непознати луѓе сакам да сум среќна без тебе..Ти ми си најголемата грешка во животот нејкиш да ме пуштиш да заминам,а неможам да те остам,а морам..нема спас ке полудам вака :x:@;(;(;(;(;(

На esperansa777 и Nobadys.Perfect им се допаѓа ова.
  18. CassiusdeBiville

CassiusdeBiville Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2018
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    94
    Многу ќе речат каков ти се мислите, таков ти е животот. Но, јас не се согласувам со тоа. Секој ден се бориме со некои нови предизвици, а мотивација од никаде, и ги чувствуваме поразите во тие битки. Заебан е животов, во сите погледи. Јас чувствувам како од ден на ден, се повеќе тонам, се чувствувам се помизерно, ниско. Внимавам да не згрешам на некого нешто, и оп чашата ќе се скрши кога најмногу внимаваш. Излеа ми луѓето со добри души највеќе страдаат во овој свет и на овој век. Ама ваљда еден ден коцките ќе се наредат, ќе си дојдат на свое место...

На Nobadys.Perfect му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Luciferovog zlo♧

Luciferovog zlo♧ Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2017
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    5.497
    Ako ova e zivot, togas kako e vo pekolot? :|

20. CassiusdeBiville

CassiusdeBiville Активен член