ејј ме напнаа !!!! ги мразам комшиите 3 дена само бушат,стругат амн веќе..!!!!! Цело лето секое утре брмчеа сега пак ги фати тоа брмчалото в глава ги мразам!!!!
себичен еден! Цел ден дома го поминав ради тебе, барем да кажеше да си се договорам со други, а ти додека да се спремиш да седнеш да учиш ќе отидевме негде и ќе се вратевме, ама поинтересно ти е вака изгледа... За сите имаш време да отидеш сегде, а за мене не? Тогаш имаш обврски така? Нека ти биде тогаш, јас од оваа секунда мењам политика и не нема да доаѓам до кај тебе за да испијам едно кафе на брзинка во празниот кафич НЕ! Сум попуштила јас многу изгледа па се опушти и ти во понашањето, не ми требаш таков, а јас веќе не толерирам, сега тебе ако не ти се допаѓа мојата нова политика слободен си!
и добро сега јас што треба да правам??? Треба да верувам сеуште на твоите зборови??? Никогаш нема да престанеш да контактираш со неа!!! А јас не можам тоа да го поднесаааааааааамммм!!!!
Еден ден,кога ти ќе созрееш,ќе видиш дека си бил пропалица цел живот. Џабе сега си фраер,само ти навредувај околу себе.. Некој ден ќе ти треба услуга од нив. Тие нема да ти ја дадат.
жешко ееееееееееееееееееееееееееее.................сакам пак да зааладееееееееееееееееееееее е у пм.ЕСЕН САКАААААААМММММММММ
Dosadno mi eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
do koga vakaa?? do koga ah.. do koa jas prva ke se javuvam ke prostuvam.. zarem nemozam da izdrzam tolku bez tebee
Сакам да сум далекуу од се, од сите, никој да не гледам покрај мене, да нема познати околу мене, да можам неколку дена да размислувам сама........ ми требаат моменти за мене, да бидам самата со себееееее. Аман веќе од ситееее
Мила,имам некое отровање, не се знае дека е вирусно или бактериско, сега ќе идам по резлутати.. И ми рекоа дека можно е под инфузии да лежам бидејќи сум дехидрирала од повраќање