Каков азис муабет слушав..уште се крстам и не ми се верува. Има луѓе кои стварно се за лечење кафето ми пропадна ради тебе госпожа.
Има бес во мене. Бес што ги повредува другите,а и самата мене. Почнува да станува неконтролиран. Ја сакам старата Симона да оживее. Реанимација?
Од секое лошо има и полошо, тоа да, ама не е никаква утеха, до кога треба да чека човек да му се случи нешто асално покрај толку многу неуспеси, а иронија од се е што времево лета...губам надеж, а никогаш не сакав да се претворам во песимист.."живот"
Не бе не...не мора ич да се мачиш ни да ми пишуваш ни да ме бараш толку беше нашето пријателство. Иако ќе живееме заедно ќе се однесуваме како странци..секој ќе си тера по свое. Па уште и како сестра те имав П.С знам дека тука не е место, но ми треба совет, ако може некоја феминка да ми пише лп.
Кога си апатичен кога си разочаран од самиот себе и кога се мразиш од дното на душата и сакаш утре да не те раздени. И сето тоа поради грешките кои си ги направил иако си имал лошо претчувство за се ама си продолжил со истото и понатака. Кога си празен како глинен гулаб и кога никој не те разбира. ПС: Немој на некој да му падне на памет да ме цитира оти како што сум нервозен ќе му е**м м***р. И не се самосожалувам ниту пак барам некој да ме сожалува, единствено тука можам да го изразам гневот и бесот кој го чувствувам кон мене. Ви благодарам на разбирањето.
Удирам глава во ѕид. Вриштам во себе. Милион пати ја изневериле мојата доверба,а и понатаму ќе го прават тоа. А,јас и понатаму им давам шанси. Баш сум глупава......
Огледало. Огледало и јас. Слаба сум? Грда сум? Јас и јас. Глупа сум? Неспособна сум? Другите. Другите што се во пар,во врска,заљубените како што се декларираат. Не можам да ги гледам. Се нервирам. А некојпат сакам да плачам и да викам колку што ме држи глас. Не можам да поднесам луѓе во врска. Констатација:јас сум без врска. Во секоја смисла,од секој аспект.
Aj u pickum mater veke preku glava od se,aj goni se u kurac mamu li ti jebem idiotu gaden nikakov,ma seljak eden mislis kojznae sto si a obicna nula si be,od onie sto samo oni se naj a na drugite maani im naogaat,ma takvi ko tebe se mnogu retki takvi rasipani nikakvi,ama jas so koj mozok sum,sama sum kriva a i znam deka samo za poklonot me vikate so ke donesam,mi se ide da vi go frlam u faca i da si odam,prostaci edni i taka slicno nesto ke bide.
Каква ретардирана земја и факултети се ова ако треба да паднеш испит само затоа што не си идел со асистент????? Нека ми објасни некој, ми се уништија соништата по не знам кој пат, покрај сето учење до сабајле , мрш у пм нездравии болен народ, уште сега сакам да се иселам никад да не се вратам