Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Лелелел што гледам!!! не ми се верува на сопствените очи!!!!! :o
    Зарем е можно!!! НЕ!! НЕ,НЕНЕНЕНЕННЕ
    Не сакам да е вистина.....Зарем баш него...зарем баш ти ...братучетка си ми ејјјј прва братучетка....!! :o :( :(
    Не е можно да сме загледани во ист....не недај боже!!!!!!!! :puke:
    зарем Бог ке е толку суров спрема мене ...прости ми боже али почнав да не верувам .....ме заборави ме остави ..И ЈАС ПОСТОЈАМ подари ми добри денови ....не само разочарувања ... :( :(

2. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    237
    Грдо школо,од тебе човек неможе да се наспие |-) ...Леле имам само една желба,а тоа ми е да спијам до кога ми душа сака....ќе чекам до 1 Јануари |(

3. hilarry20

hilarry20 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Denes mi e mnogu tapa den t.e. mozam da kazam deka skoro cela nedela me drzi vakvoto raspolozenie... mnogu sum nervozna, postojano vikam po nekoj, se raspravam... Ima mnogu pricini za toa, no sepak bi se zadrzala na edna za sto bi sakala da slusnam i vase razmisluvanje. jas stvarno neznam sto se slucuva so lugjevo, so tebe se dodeka imaat korist a posle nigde gi nema, ni edna slusalka im e tesko da krenat, da prasaat kako sum... Stvarno sum razocarana od mnogu lugje sto sum gi sakala premnogu, no takov e zivotot :( Imate li vie nekoe vakvo iskustvo? pozdrav

4. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Е колку некои луѓе лажат стварно е трагедија!!!!!!!!!!!!! :swear: Тамам си мислиш се е во ред опаааа некој ќе те мавни од зид!!!! :punch:

5. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    е стварно ова нема смисла... да не можело да се пријави број што те замара. зар вие како оператор не ја презимате вината на вашите корисници. фа.. оф :@ :@ :@ ајде кој како ќе му текне нека звони. или за најбанална работа во полиција. ма зар полицајците за глупости да ги замараме ццццццццц е ако продолжите вака ќе ве сменам стварно ме изнервиравте денес. :devil: :@

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Страшно! :^) :| :roll: :@ ;( Не можеше ли поинаку да биде? Немам ниту сили да се испукам бре :o
    А сакаав...

7. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Добро викаат биди добар те газат , биди лош те мразат :x не значи дека ако некој ти даде прст ти треба цела рака да му ја земеш :!: И да , мразам луѓе што шират негативна енергија, себични и во околината ќе владее атмосфера зависна од нивното моментално расположение .Епа до кога вака , ти кога си расположена цел тим е ок , сите насмеани со позитивна енергија ...но кога тебе не ти е денот сите ги навредуваш, потценуваш и правиш помалку важни .Мислиш дека си толку битен фактор од тебе се да зависи :?: И на претпоставен и згора на се 30 години постар од тебе човек да му се обраќаш со мочко бидејќи не ти е денот ? Епа неможе вака повеќе ! Незнам како сеуште те толерираат.
    И ние за тебе не сме ОВАА :!: си имаме име сите .Човек не знае како да се однесува со тебе , денес го бакнуваш и прегнуваш, а утре го навредуваш и потценуваш.Да му е незгодно да ти се обрати , може да ти погоди нерасположена па ќе има драми после.Престани да си лечиш комплекси и да намалуваш мотивација за напредок ..да беа сите како тебе , досега дефинитивно ќе заминев од планетава :x

8. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Ме сакаш,не ме сакаш,си одиш,пак се враќаш,те нема,па ми пишуваш по 100 пораки дневно...ми велиш неможеш да ја откачиш од тебе те следи насекаде не те остава да дишеш,а сакаш да бидеш со мене.И што,ај па ако не една врска од тројца да прашаме некаде дали може...аман више,аман,преку глава ми е,а јас што сум,јас секогаш те сфаќам,кога сакаш ти се враќам,толку сум слаба на тебе,што 4 години незнам ни за себе ни за гордост.Само ти,секогаш ти,насекаде околу мене,и кога имам друг дечко,и кога имаш девојка,зошто секогаш ни се вкрстуваат патиштата,и ако е така,барем зошто неможеме да имаме нормална врска,Н О Р М А Л Н А :@ !!!!!! УФФФ :( ;(

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    СДК дека генерацијата 82/83 ме излудува! :@
    Повеќето што ги познавам се вечни контраши и не можат да сфатат дека работите се прашање на вкус, а нив Бог не ги пратил на земјава да проповедаат што е добро, а што не.
    Толку се помпезно надувани, внесени самите во себе, задоени со идејата дека носат квалитети кои обичните луѓе не ги поседуваат, а им се сведуваат на обично гомнојадење!
    Не можам да ги поднесам, родени се да ругаат и навредуваат, мислат дека поседуваат некој магичен, уникатен вкус на нештата, а на тој начин бедно го сокриваат своето незнаење, неумешност, со некој квази-ексентризам на хард кор уметници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :devil:

10. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    СТРАМОТААА!!! Овај срам што ни го направивте никогаш нема да ви се опрости! Ве мразам од се срце ве мразам, со задоволство ве мразам!!! Што барате ваму?! Парталите со вас и да ве немат од градов!!! МРШТЕ!!! Да ве немат! Да не ве видиме уште еднаш во градов! ГНАСИИИ!!! :@ :@ :@ Ќе ве пукам ееејј!!! :P

11. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Глава не можам да кренам од обврски, уште ти ми фалиш дигнато ,арогантно створење!

12. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Ааааааааааааааааа немој појќе вака! Сакам де*ко!!! |( :o ;( :@

На gabigabi му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Marence.D

Marence.D Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2010
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    16
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ нема врска за што е, битно...... :( :(

14. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Ме нервира што еден саат ти треба да станеш од кревет :@ , па те будам нормално, само јас ли ќе работам, станувааааајјјјјј :envy:

15. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Добро бе имаш ли барем малку осет? Кај што станувам во седум часот за да доучам, за да доцртам, да направам проект, да најдам информации за нешто, да одам до ваму, до таму, после на училиште, па се враќам во осум часот навечер, ми дозволуваш САМО да јадам и ајде одма на учење! АМАН! Сфаќам дека сум во гимназија, не ми треба дополнително објаснување, но дај ми пет минути одмор, да здивнам, па не сум машина за само седум часа да спијам!

На Marence.D и gabigabi им се допаѓа ова.
  16. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Крајно сум изживцирана!!! Секој Божји ден морам да се искарам со онаа старана моја,у пичку матер веќе амааааааааааааааааан!!!!!! Шо и сум јас крива шо таа немала работа и шо се омажила за пустикуќа бе??? И згора на сето,изгубила доверба во мене,јас сум била фолирант и фалсификатор,не сум одела на предавања,не сум ги земала испитите,сите оцени ми биле фалсификувани и парите сум ги трошела не знам каде!!!!!!! Не ми е јасно,како можи да ми биди мајка веќе 20 години и да не ме познава шо чоек сум????
    Не можам повеќе да ја смислам,одвај чекам да помини уште оваа година,да завршам и да си најдам некоја работа,барем да не зависам од нив!!!!!! Ужасни суштества!!!!!!!!!!!!!

17. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    КАКО МОЖЕШ ДА БИДЕШ ТОЛКУ СУРОВО, ЛАДНО СТВОРЕЊЕ ?! Или ти сакаш со неа да збориш?! Јас веќе не сум ти интересна?! Ќе дојдат и моите пет минути, необразовано, гадно створење! Ќе патиш и ти. Немам намера за тебе да губам живци. Како и да е ти прв ќе ми пријдеш, ама ќе бидам и јас како тебе, СУРОВА И ЛАДНА! Па што сакаш збори, што сакаш прави. Ќе фалам и јас, ќе нема кој да ти помага, кој да ти црта, кој да те сослуша. Ќе сватиш каква е она. Не треба во неа да имаш доверба, таа што слушне МОРА ДА ГО РАСКАЖЕ! Неможе она да те ислуша како што можам јас! Не, не полудувам. Ме правиш да бидам посилна и да не се нервирам за такви како тебе. Ко да немам јас време, ко ти да си единствен, ко да си ти царот и само тебе сите те сакаат. НЕ, грешиш ти си една обична НУЛА! Убаво рекле старите ОКО ЗА ОКО ЗАБ ЗА ЗАБ, ЌЕ ТИ ВРАТАМ СЕ МИЛО ЗА ДРАГО. После ти пати и ти барај ме. Не сум ти јас ТАА па да ти седам и да те оставам да си играш со мене, не сум јас толку мека! ЌЕ ТИ ВРАТАМ, СЕ!

И да не заборавам, ОД МЕНЕ НЕ ОЧЕКУВАЈ НИТУ ЕДЕН ЗБОР ПОВЕЌЕ!

Чао! :puke:

18. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    ТЕШКО МИ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ,УФФФФФФФ ;(

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Значи среќата е единствен удар што ме промаши , за се што сум добила во животот сум морала да се трудам и борам против се сама , се што имам добивам со вложување доста труд ..гледајќи како некој го добива истото без да мрдне и секогаш се извлекува на среќа..
    Незнам како може да сум толкав малер , да се кладиме со некој дека вечер ќе се стемни ден ќе остане за инает :x
    И аман веќе мн ме боли рамото , неможам да издржам :( и душата ме боли кога гледам дека луѓево се повеќе и повеќе се себични и користољубиви ..дојде време никому неможе да се верува :!:

20. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Мореее ако ви дојдам таму имат да ве испукам и то саглам!!! Ај сетете се која ве запозна! Ај сетете се која праеше се за вас! Ај сетете се која трчаше по двете ко ќе ви беше најтешко! Кај сте сега? Кога мене ми е најтешко? Спремни сте да слушните се што сакам да ви кажам? НЕ! Па тогаш зш ми прајте вака? Кажете ми катакомба ни се смачи од тебе! Не сакаме појќе да си во наше друштво! Сега ми прајте мило за драго?! Ама чекајте срцки рано е уште! Кругот допрва ќе се вртит! А јас ќе сум таја што ќе го свртит!!! :@ :@ :@