Не вашите лажни љубов и емпатија, туку еден потоп од небото треба за денешното човештво и да се спасат само праведните. Sci-fi за жал.
Ја мразам таа добра страна што ја имам Зошто неможам да кажам така и така и завршено а јас ќутам ќутам и сите на глава ми се качуваат Така ке правиме и јас велам добро иако не ми одговара само за мир во куќата И се велам од утре вртам нов лист и никако да свртам Е понекогаш се мразам само заради таа доблест
Аман веќе од сите осет малце да имавте, секоја недела ми се тупнувате еден ден имам слободен и тој ден морам да ве тинтрам по цел ден. Ќутам трпам само да нема кавги ама го претерувате, сакам да се одморам да си средам да бидам сама со маж, дете. Уште ќе дојдете и мрчите маани наоѓате, ова сакате она сакате... у п.м одете сите мрш!!!
Значи ќе треба и јас да почнам да ви зборам без влакна на јазик, да ви кажувам правила и што можете а што не за да ми се мавнете од глава. А не - не можеш на магарето па удри по самарот. Јас ќутам и се објаснувам по цел ден и вие пак идете против мојот збор и мојата одлука(посебно за детето). Значи, молчам оти така сум воспитана(за жал, за гоооолема жал) и оти ми е срам да ви плескам така во лице. И секако на крај јас сум лошата.... Ама не знам како да почнам поинаку. Или ќе ми го пукнете филмот или ја ќе завршам во лудница од вас. Трето нема
Па добро бе мајку му јебем, толку работи се измислија, туристи почнаа со ракети да се развезуват, луѓе со роботи да се ебаваат, органи човечки да се принтаат и триста работи..абе едно апче против зголемен апетит да измисливте, едно апче кое ке те сопре уста да не отвориш и да не јадеш како стока по цел ден, едно апче бе кое ќе ти биде доволно со хранливи материи за цел ден..и да изгледаш како човек а не да се тркалаш по улица
Господе Боже добро како бе се возат меѓу народ кромидосани и усмрдени на се и сешто?! Абе преполно внатре луѓе ставаат раце на нос не бе брат дигни мишката кашлај без рака.. Сељачана. Бар носов ми го одзатнаа..фала им. Ни вентилација нит прозори отворени.Заспал хрчи со отворена уста и јас па кај се плеснав таму да седнам..уствари па да имаше место немаше да седнам, а и така слабичка ме собира.. Пукнав
Не бе, ќе ме умрат овие, сите до еден. Цццц.... Општа култура = 0% Инает =100% Ти не знаеш, јас знам =100% Се што кажеш, ќе правам спротивно на тоа = 100% Јас не треба да живеам како што сакам, само вие треба.... Злобно, но многу се радувам што донекаде има кој да ги ремети и да им враќа и за мене
Нее бе нее,ми се гади од партиски предизборни реклами и нивните "мотивациони" пораки! Моорее мрш онаму....
Добро бе мрзи едни . Абе толку ли ве мрзеше едно обично документче да потполните и да ги пуштите парите на трансакциска на ујп . Уште ме мотате 2 часа да чекам редови а вие муабет си терате . Кафе да не сакате да ви донесам ? Ви покажав сите документи , кажав и дека не плаќам за себе , туку за друг , ви нагласив и дека на документот пишува автоматски ќе се одбијат средствата , и не бе не . Требало да се АЖУРИРА МОЈАТА СМЕТКА иако не ја користам , иако не требаше да уплатувам на мојата сметка . Банда мрзи .
Ne znam kako moze nekoj da go raduva necija nervoza i taga... Kako moze na nekoj da mu nosi srekja toa sto drugi minuvaat niz teskotii i maki... Ke dojdat i moite pet minutki toj sto posleden se smee najslatko se smee...