Аууу ќе полудам веќе! Живеам со баба од маж ми и е неподнослива само гледа да направи проблеми кај што ги нема само се жали дека ништо не и чини сака да се вртиме околу неа а не сфаќа дека има побитни работи од неа секогаш исти муабети и само да не нервира сака ах кој би можела да и дадам нешто по цел ден да спие барем да одмориме од нервози некој ден. Свекор ми по цел ден дома не доаѓа само да не ја слуша а јас со две деца па и неа морам да ја трпам Маж ми операција правеше од кревет не смее да стане таа се налути зашто внукот не слегол да ја види баба му раката ја болело аууу посакувам да ја снема побргу никогаш не сум посакала лошо некому али сега неа сакам да ја нема
Некој ем со чадор ем под настрешница, некој ем без чадор ем ќе кисне. *зашто нема емоџи кое плука? Ај ова нека е.
Aaa ke eksplodiram se sto zboris nema nikakva logika Sekogas sakas da si vo pravo duri i koga ne si e nema ovoj pat da si poigras so mene i da mi go pomatis umot!!!
Девојко опрај се дур не си ми згазила на нерв пошто ја ќе те оправам на крај.. Какви девојчиња постојат еј некад ми е срам што сум женско ама најсериозно. Психопатка ненормална притисокот 300 ми го крена Еден викенд не можам да истерам на раат уффф
Ќе дојде време кога ќе сватиш дека си изгубил некој кој само тебе те сакал во својот живот и ќе молиш да ти се вратам,но знај дека секоја моја исплакана солза е толку болна што потполно сменив мислење за тебе и несакам воопшто да те сретнам. Те чекав повеќе од две години за да само во еден месец потполно ми го распарчиш целото срце кое сеуште те сака само тебе но ќе се изборам со тоа верувај ми и ќе успеам да го исфрлам секое делче од тебе кое се претвара во толку голема болка која психички ме исцрпува. Која ме затвара сама меѓу четири ѕида покриена под моето ќебенце и облеана со солзи. И иако пред другите изгледам како се да е во ред со мене и тоа што постојано сум замислена и со груб поглед сите го сметаат за ароганција тоа нема воопшто никаква врска со ароганцијата тоа си ти, секоја помисла на тебе која ме гуши и не ми дава да сум среќна. Глумам ароганција за да во моите очи никој не ја препознае мојата тага. А во моменти кога солзите неможам да ги сокријам се сокривам себе си и бегам од луѓето околу мене со завртена глава за да никој не го забележи моето расплакано лице. Да не ја забележи твојата безчувствителност која го расплакала тоа лице, толку многу боли. Секогаш на сите сум им кажувала дека за ниту едно машко не вреди да бидат тажни и расплакани но тоа било така бидејќи не сум го почувствувала тоа на моја кожа. Да и навистина не вреди но моето срце несака тоа да го свати. Му треба време за да свати. Срцето распарчено психата целосно исцрпена а времето залудно загубено се само поради една причина-поради него. Морав некаде да си ја кажам маката па решив тука бидејќи не му верувам на никого освен на мојата мајка која знам дека секогаш се труди да ми биде се задоволено и неможам на никој да му се отворам толку многу освен неа, но во овој случај неможам да бидам искрена и со неа бидејќи знам дека моите болки ќе станат и нејзини па одлучив да го сокријам ова од неа и само и кажувам дека ми се спие и одам во соба да се одморам а јас всушност одам да се исплачам.
Ми студи, сама сум дома, голтам кнедли, една по една и плачам. Се чувствувам како никој да не ме разбира. Сама носам товар на плеќи и немам кому да кажам. Сакам да ме нема.
Одвратни сте. Едно нешто не можете на време да обавите, што е ова каснење од два часа, некој ќе седи, ќе чека ли Ма мамицата ваша, намерно правите и кажувате глупости, да не кажам лажете
Полни сте со завист и љубомора, ќе пукнете ако не му направите лошо на човек позади грб. Доста ми е од такви како вас. Ама дури сега ќе видите каква можам да бидам. Ќутам, ќутам, ама вие сами си го барате. Партиски ве напикале неписмени и уште го*на ќе јадете за друг, прво погледнете се вие какви сте. Да не можеби се исплашивте да не ви го земам работното место, па ајде бргу зборувајте лошо. Сè ќе ви се врати и ќе ве удри по глава. Веќе нема да молчам.
Ко нема да исцркаат комшиите и останатите шо не си гледаат пред себе а гледаат за другиот. МАМЕТО ВАШЕ ГОМНО ЈАДЦИ ЗАВИСНИ ОД ЉУБОМОРА! СМРТ ХАЈЛ ХИТЛЕР ЗА ВАС
Денот ми почна така никако и осеќам дека ќе е глуп ден. Не знам што не е во ред со овој месец ама од кога почна ништо не тргна како што треба т.е како што сакав. Не сакам да напнувам и на сила да правам работи. Вака или така да испадне секако нема да сум задоволна. Ич нејќам коа работите не одат како што сакам, а на сила па ич.