Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.090
    Абе јас сум крива што молчам како теле, никој не ми е крив(lalala)
    Со какво право мори ми велиш дека снаа ми многу зборувала и испрашувала?
    Е извини, ама не прави ко твоите брат и снаа што ми прават мене, на секое доаѓање кај тебе не ми враќаат на моето здраво, како сте, или едниот ќе врати само а другиот не:devil:
    Ама јас сум крива што досега не ти го шлепнав ова, ова го трпам со месеци, а ти ми рече за снаа ми, ем коректно се однесува кога ќе се сретнете, ем лошо е што те прашала кај беше на одмор, ко да те отепа или да беше државна тајна тоа, ко ти да не ставаше слики каде си:devil::devil::devil:
    Абе нареден пат кога нема да ми зборнат твоите, ќе гризнам од јазикот кој го држам само меѓу заби и ќе ти речам:punch:

На mileystar, Kate Rina 93, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.280
    Допаѓања:
    9.107
    Толку многу се напнав уште рано сабајле.
    Како бе стоко една глупава не ти е срам, никако не ми иде у глава како после 2ипол години гледање со мене ниту еднаш не спомна дека сакаш врска, а ми кажуваше дека ме сакаш, а кога јас го спомнав тоа го игнорираше, и одма најде друга и ја официјализираше врската...?

Иако заврши се, и немам повеќе чувства за тебе, толку ме погоди тоа што би сакала да те исшамарам сега, и да те плукнам во лице. Мрш у пм глупердо. :@ :punch:

На Kate Rina 93, Rama и Brinetka им се допаѓа ова.
  3. Brinetka

Brinetka Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2018
    Пораки:
    621
    Допаѓања:
    8.061
    Еби си матер еј, преку глава ми е само нервози и негативна енергија од тебе.
    Толку неодговорност и ладнокрвност да се собирало у човек за чудо некое.
    Мавни ми се од пред очи и да те нема веќе.
    Само да си пред мене со двете раце ќе те удавам до толку ми е се преку глава.

На cresa-jagoda, dragoneelz, Snowflake97 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.478
    Допаѓања:
    127.200
    До сега сум можела 5 пати да го завршам факултетот. :^)
    Ја мајката... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
    Ќе можев да не ме навредуваше и други да не ме навредуваа.
    Ќе можев да не ме третираа како ѓубре.
    Ќе можев да не ми се пореметеше здравјето.
    Ти немаш осет.
    Јас сум ти ќерка,а не предмет кој можеш да го фрлаш каде сакаш. :@

На AngIv, Ladyyyy567*, Independent Girl и 9 други им се допаѓа ова.
  5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.642
    Допаѓања:
    9.160
    Таа наивна која ви помагаше ве тинтраше и да ми кажете дека барам многу од заслужен дел епа од денес нова страна ,како вие со мене така и јас .Преку се ми е веќе:!::@

На AngIv, Herrera, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.407
    Допаѓања:
    3.864
    Срање од чоек си, срање!!

На cresa-jagoda и Brinetka им се допаѓа ова.
  7. Elmasa

Elmasa Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2019
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    47
    DRUGARI, lekce protiv nervoza znaci i da si nervozna do ludilo trk do najbliskiot market kupi si semki i kje vidish za kolku vreme kje js snema cela nervoza jahahaha kje zamine grickajki semki

На piksooki и Dashing:) им се допаѓа ова.
  8. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.194
    Не сакам вие лигави, гмизави створења да ми се јавувате. Не ме барајте повеќе.

На Persephone, mileystar, Animali и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.194
    Штета што куцањето глупости на тастатура нема да ти ги исправи деформираните прсти. Ќе си умрете ако на нет не најдете на кого да ги лечите тие ваши комплекси.

На stetoskop, Herrera, Broken♡ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.758
    Допаѓања:
    140.449
    Значи денов цел исполнет со нервоза ми е. Сабајле мајка ми ме изнервира, и искрено во право сум. Не може да се гледа да се погоди само на едното дете, а на другото не само што не му се помага туку му се соли памет како треба, кој да работи, што да работи. Значи, ако веќе не помагате со физичко присуство барем остајте муабетите и дајте ми простор јас да си договорам што треба.
    Друга ситуација, каде сега може ќе наидеме на озборувања, бидејќи индиректно сум вклучена и јас. Затоа од свои - подалеку.
    Трето-еден куп работа имаме, јас не можам да мрднам, а маж 2 дена заглавува на работа. Капак на се и непланирани додатни трошоци и нервози искачаат секоја недела.

И после, не се нервирај, не смееш, трудна си. Па како кога сум инволвирана во сите овие проблеми, не ми е сеедно.
    И се прашувам дали ќе има еден ден да поминам без нервози, стресови, финансиски проблеми, нервози заради фамилија, заради други луѓе???? Дали ќе има таков ден за мене???

На M&M, hope12, mal.ecka и 3 други им се допаѓа ова.
  11. AnnabelLee

AnnabelLee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2018
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    362
    Книгата која е оригинална и ме фасцинира со месеци веќе, по вртоглава цена од 1270 ден на наш сајт. Тоа се две дневници. Oh well gonna start saving, but the stress!!!!

На Bitter-Sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Dashing:)

Dashing:) Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2017
    Пораки:
    1.802
    Допаѓања:
    2.530
    Ако некој се наоѓа во потешка ситуација од твојата можеби на момент ќе ти олесни на душата ама тоа не е решение на твоите проблеми. Твоите проблеми сеуште постојат. На што мислиш кога ќе отидеш дома? На себе нели? Тогаш ако имаш мозок сфаќаш дека само ти постоиш и твоите маки, а друга е таа илузија што им ја приредуваш на другите. Јасно им е на сите.

13. Lifelive

Lifelive Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2019
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    771
    Ај тргнете ми се од видот да не ве глдедам не ми го расипувајте денот. Што сакате прајте само да не ве гледам.

На piksooki, hermosa и Shmizla94 им се допаѓа ова.
  14. AnnabelLee

AnnabelLee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2018
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    362
    Се нека оди по ѓаволите, и патриотизам, и груевизам, и заевизам, и сиромаштија, и екстреми, и помодарство, и се останато со кое се среќавам на дневна основа. Преку глава ми е од се, така да ќе се држам до она што е најбитно, се друго -- go to hell and that is damn fine with me.

На Bratot му/ѝ се допаѓа ова.
  15. A_star

A_star Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2019
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    1.591
    Идиоти сте, сите до еден.
    И вие сте ми биле некои родители.
    Еднаш да се омажам во куќа нема да ми стапнете, од вас ќе се откажам, секаков контакт ќе прекинам па да видиме врз кого ќе лечите комплекси.

На Herrera, cresa-jagoda, piksooki и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Blue.Sky

Blue.Sky Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    941
    Допаѓања:
    11.403
    ^ Неможе ден без негативност неможе. Не знаете само колку сум среќна кога ве гледам позитивни и насмеани, ама сепак тоа трае само неколку минути и пак ме враќате во реалноста.

На Herrera, AngIv, Shmizla94 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.194
    Леле, колку сте глупи.

На Brinetka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. AnnabelLee

AnnabelLee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2018
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    362
    Арно си живеев повлечено. Што ми требаше роднини да се вмешуваат, и тоа не семејство, ами подалечни некои. Се знае кој ми е во круг - сопругот, семејството и чат - пат по некое кафе колку да видат дека постојам и арна сум. Сега сум во центарот на случувањата, рефлектори кон мене, до нот лајк ит. Ми треба приватност, ПОВТОРНО. Ај остајте ме.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  19. NoU-NoLove

NoU-NoLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2012
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    151
    Чувај дете сама,ринтај низ дома,прави за сите доручек,ручек,вечера,од твојата плата плаќај сметки за сите,купувај јадење за сите,пери ги сите,пеглај ги сите,плаќај кредити,и ако се побуниш,не чиниш...

На cresa-jagoda, BlackNight, Alita и 2 други им се допаѓа ова.
  20. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.758
    Допаѓања:
    140.449
    Значи аман веќе од овие газди...значи не почитуваат ни годишен одмор, ни дополнителни саати ни ништо.. Треба на вас да ви р'мба некој по цел ден додека вие си ги прчите некаде....

20 пати му го сменија одморот, со душа чекав да дојде понеделник, да биде дома со нас, не смеам да мрдам од кревет, да биде со детево. Е не, сега не во понеделник, туку во четврток. Им требал таму. Па пичка ви матер, зошто ги плаќате другите вработени?! За украс?! Земаат иста плата, а мм работи се... И кога ќе може да оди на одмор?!

Сериозно веќе ќе го поддржувам во одлуката да си замине од таму. Колегите си го чуваат само својот грб, а тој на сите. Газдите го третираат ко потрошна работна рака, а им ја одржува цела работа... Е не може така....

На cresa-jagoda и Alita им се допаѓа ова.