ми стои една госпоѓа пред работа и пие кафе од хартиена чаша и после ја фрли на земја а на два чекора од неа корпа!! кога и се сипав! како бе не им е срам возрасен народ без трошка бон тон,јас ли да ве учам скапаници едни каде се фрла ѓубре ,деца од 5 години знаат!!!!
Еднаш во животот да испадне нешто добро како што сум испланирала!!! Зошто секогаш пречки и кочници???? Монотоно ми стана ова, нека престани НЕ Е МОЖНО
Симона , ти си убава каква и да си надворешно ! Слаба или дебела , не е важно ! Погледни се денес во огледало и кажи си : " Јас сакам ! Јас МОЖАМ ! " . Секое утро ти носи нова среќа . Секој ден ти нуди нови можности . Можеби сега не ти изгледа така , но еден ден ќе успееш во тоа што го сакаш ! П . С . Имав еден другар , неговите не го пуштаа во странство . Се одлучи детето , замина во Шведска . Викендов свадба ќе прави . Стана човек , а татко му сеуште не го прима дома . Какви родители има , не можам да ги разберам . Пушти дете да си бара среќа каде и да е во светот . Посакај му се најубаво , пушти го да лета во својот свет , да се пронајде .. Тешко е , ама потешко е да го гледаш како се мачи , како не е исполнето ..
Колку само се нервирам кога не ми се средени работите .Па можат да напишат збор два да ти кажат што планираат,а тука ќе се трескам јас планирајќи и за мене и за другите,ќе ја мислам и ќе ја тупам ,аман веќе
Брат си ми.Се карав со татко ми за да ти помогнам тебе. Но,ете,сега гледам дека татко ми е во право.Покварен си!
Мислиш дека знаеш се нели?Секогаш ти си во право?Кога ќе погледнеш околу тебе и ќе ја видиш реалноста?Слепа си,не гледаш или се правиш дека не гледаш?Смачено ми е да плаќам за твоите ебани грешки..Не научи до сега,не се менуваат лесно луѓето,не можеш да го смениш,што и да правиш.Ама си го избрала тоа ,сеа трпи си и не се жали.20 ебани години ги слушам истите зборови,преку глава веќе бе,доста!!!!
тоа качување на глава од децата сами сте го дозволиле и разлигавиле се да му е на тацна епа нормално после на глава ке ти се качи кога е глупо зависно од тебе а уште малку 10 години ке полни ја на тие години садови миев оваа незнае вилушка да си земе 2 чекори од нејзе чаша да исплакни...да си 20 годишна да те учам ама не си...така си дозволила така и ке ти биде после кукај кога цел живот ке зависи од тебе.... колку брутално и шокантно е ова за некој боље детето да е самостално у животот да научи сам да се снаоѓа отколку на 30 и кусур години сеуште да зависи од тебе...незнам за таквите ама ја би се акнала со нешто да зависам од моите родители да незнам да се осамосталам да се снајдам во животот....
Филм:I feel pretty Храна:Choco sticks од КАМ. У јак ПМС сум, ме тресе со денови.Денес сум без влакна на јазикот и опасно јадам гомна, и овде и дома и во школо и секаде.Пукнат ми е филмот скроз.Ми иде у кофа со солна киселина да се удавам, без причина онака. Да скинам конци едноставно. Сите ме нервираат, јадам како буре без дно и пак сум гладна, у школо ме нервираат, овде читам глупи мислења, поедини луѓе со плитки мозоци и гледишта ко коњ ме нерираат.Ми се јаде, ми се плаче, ми се удира во нешто, ми се праи опасен шопинг и се нервирам. Највеќе се нервирам шо требаше денес да добијам а не добив.Тоа значи дека и утре ќе сум ваква. И да ми лупаат 2 врати у моментов од промаја и тие ме нервираат ама не станувам да ги затворам макар се искршиле од мавање. и така..
Трапава сум, да. Ама до толку бе у пичку матер да морам се да испоуништам. Еднаш да кикснам во денот и се наопаку. Ќе забранам да ми даваат поклони луѓево и ќе прекинам да си купувам било какви работи. Кај и да е раката ќе си ја оставам негде и ќе ја заборавам.
Што барате на форумов вие што не ги сакате женските единки и што го плукате секое едно добро напишано од маж или жена ЗА ЖЕНА. Срам да ви е бе, срам. Ми се гади од форумов и од лајковите што ги стискате за да се поддржите. Знаете што? Ќе исчезнам од форумов и нема ич да се привратам. Вие само плукајте, а први сте да се испокарате со некој на форумов што дошол да си ја вреѓа бившата и што е огорчен на цел женски род. Сексистичките цитати ви пречат, збирате лајкови ако се спротиставите на пост што поддржува жена. Дефинитивно сте лош народ. Ајт поздрав.
Глупак. Со купена диплома и купено работно место и јас ќе се правам еве што сум. Кога ќе постигнеш нешто во животот САМ тогаш може да го спомнеш името на мм. Не можеш на мал прст да му се фатиш! Неизживеан глупак. Каков братучед веќе ништо не си ми. Доволно не пониживте, доволно патевме заради вас. Ѓубре мрш!
Без не мојш ништо! Пардон?! Зошто ме вреѓаш? Зошто ме потценваш? Која си ти за така да велиш? Господ? Епа не си.
Се е за никаде. Ништо не е ко што треба. Ништо...... Околинава ме гуши, луѓево ме полудеа. Родителите, блиските и ти. Сите се сфаќате и пак правите да ми е тешко. Ќе пукнам, ќе пукнам наскоро. Од се и од сите!!!!! Се ми се собира... Твоите со нивните однесувања, моите што гледаат да му угодат на брат ми и неговото семејство. За мене имаат само 2 дена месечно. "Блиските" кои не им е ни гајле како ми е, а ако кажам ми прават да се осеќам уште полошо. И ти.... Ти што знаеш се. Тебе ти ја отварам мојата душа, ти ги гледаш моите солзи, мојата хистерија, мојата нервоза. Толку мораш се спротивно да правиш?! Не можеш да стегнеш заби, не можеш да ми удоволиш кога ти барам нешто, кога те молам?!?! Макар било и молбата да ги измиеш садовите.. Гонете се сите.... Ме терате да станам г***о. Ме терате со сила да станам уште полоша. Да ви вратам на сите со иста мера, психички да ве полудам-се да ви вратам
Те молам,престани со осудувањето кога уствари воопшто не ја знаеш личноста добро,не можеш да изнесеш некој факт за истата ако прво не знаеш која е причината за тоа,проклето ме нервираш ти меѓу другите затворени умови,кои се обидуваат да бидат паметни со тоа што ги навредуваат другите.Размисли пред да кажеш такво нешто,или сепак немаш капацитет за размислување,хм,хм?Не се што е различно е погрешно,ќе се сфати ли тоа некогаш??
Идете во пм. со вашиот технички проблем во службата! Нервите ми ги искинавте,здравјето ми се уништи поради вас гадови едни!