Аман од такви кои не знаат каде им е место .Сврзав еден муабет со него во живот и одма ме демне на фб и порака ми пише . Добро што ли сака ,сега ако сме преку една улица и што ??Тоа нема никаква врска но добро што се замарам и јас сам ќе си сфати тоа е
Ау едни пуканки да не се знаело да се направат како што треба, кај се изгорев кај вакви пола ми испаднаа ( црни и полуиспукани) Аман толку од филмската саботна вечер, место да си одам во маркет да си купам испукани во ќесе. Ах животе, бе ах што следно ќе ми приредиш
Значи стварно не можам да верувам ејјјј, 2020та те молам биди подобра од 2019, не можам веќе вака, ми се собра сè...
Се мразам себеси што толку често помислувам на смрт. А, единствен страв во животот ми е тоа. Веќе месец дена во глава ми одат мисли како ќе умрам јас или некој мој близок. За сите посебно сценарио имам. Ќе почнам да живеам во страв и да се тресам на секоја лоша вест, у пм.
Mnogu mrazam koga na sred gotvenje ke mi snema struja ili koga mijam sadovi da mi snema voda! A uste poveke me nervira koga mazite se praat pametni i ne gi slusaat zenite! Kako onoj mojon koga mu zborev za kombinirana plotna za so plin toj ne me poslusa i sega ke go kaznam bez rucek!
Ако има еден во државава навремено да се придржува кон сите задачи, го частам. Јас сум личност која без доволно сон нема енергија, не може да функционира расположено. Ќе те деранжираат небитни луѓе од утро да завршите некоја работа, ама каснат и ти го е*але денот зашто ти отпосле не можеш да спиеш од обврски. Па ти вадат 300 објаснувања и оправданија, ко мене да ми е гајле каде биле и што им се пролонгирало. Вечер по полноќ не ќе можам филмчиња да гледам зашто ќе ми се спие, а што ти е живот кога не можеш да си исполнуваш желби по план?
Добро, ако си сингл тоа под дифолт треба да значи дека најдобрите другарки треба да изиграваат стројници и за секое можно машко што ќе им дојде на ум да те напнуваат да излезеш? Ај малку олабавете со добрите намери, досадни сте.
Не ми се јасни некои луѓе. Значи му велам дека имам дечко дека го сакам мојот дечко и дека одозгора на се не ми се допаѓа неговиот карактер и дека не е мој тип и се ова доректно во фаца без мотање позади грб... И типот се однесува како да ми е дечко како да треба тој да ме штити. Па и да си ми дечко кој си бе ти мене да ме заштитуваш. Можам сама да се заштитам не сум ти јас некој кукла. Леле ќе експлодирам бе.
@Jana06 @Angie1432 Земаш пенкало и црташ граница. Или трпиш додека не експлодираш па не граница туку создаваш цела провалија околу тебе да не може никој да ти се доближи. Животот е краток. Пенкалото во рака што побрзо тоа подобро. Искрено ама во случајов не се тие криви туку вие. Вие сте тие што не поставиле граница. Па и на двор без ограда стално влегува по некој непоканет гостин.
Значи не можам ова да го разберам. Да ја прашал мајка му, дали ќе можела да ги чува за да ги земел ден два кај него. А дома е, не е на работа. Па мме твој се децата идиоту, не се од мајка ти. Толку ли си неспособен сам да ги чуваш. Јас три месеци сама со нив, ни баба ни жаба, и на работа идам, и јадење да мислам, и садови и чистење и перење и све, а тој мама да ја прашал. Ти е. Ам све да ти е. Ам
Пак ми чука кармата за сѐ лошо што сум направила, и пак на истата болна врата. Е денес не влагаш ку*ко. Не може два пати на исто место, не кај мене!
Значи стварно немам збор за свекрвата....јас трудна со близнаци таа во филм влезена...ти идат дома и ти кажвит шо да праиш во животот, ламбата си ја исклучвит на секое и се припонашвит со некои старосни муабети кодирани. А нема прашано како сум и дал ми треба нешто. И општо сите луге ме нервираат...па гледат дека сум трудна и сите негативни муабети без врска ми прават ...неможам веќе аааааа...па и плус ми вика ти 89 година си родена? А јас 5 години помлада а оствари 7 години сме заедно со син и ...втф
Свекрвиште лечење без емоции шо човек ке беше незнам понегатицно створение во животот мој толку тмурно и глупо...незнам