Ај син и машко е ами таја седи ко утка гледа колку ми е неубаво и не се поместува кукона една..па и ми вика шо е проблемот...глупаааааааа леле неможам да ја поднесам...нека си оди веќе..ко не ми помага барем да не ме нервира
Кога и да напрам мус: ^^то со свежи јајца не се прај,ќе добиеш салмонела,ќе ми повраќаш,ќе рикаш,ќе ме станваш навечер,ќе ми креваш притисок...^^ А ништо од гореспоменатото НИКОГАШ НЕ СУМ ДОБИЛА КОГА ПРАМ МУС!!! Ама пијавица ко пијавица ќе ти брбла постојано дур сите нервни жили не ти ги извај од нервниот систем. И зошто се родив јас воопшто,не ме праша некој дал сакам...
Цел живот споредвана... Потценувана... Ќе ви вратам на сите еден ден,можи нема да признаете ама ќе зажалите!
Абе ај шо се несвесни оти секој си го планира времето, ама бе до толку на ништо не личи..шкртни таму не во групна и не кочи договарање и деактивирај си се успут да не се брукаш.
Не е лутина во прашање, ниту бес, туку голема разочараност која е тука со години, само се затскрива со нашата игнорантност за се' друго што се прави. И, навистина се надевам дека знаеш што правиш. Навистина, навистина. НАВИСТИНА. Во спротивно, не сакам да помислам. Знаеш дека ми треба едно нешто да излезе на виделина да те отпишам и од живи и од мртви. Само едно, јасно како ден. Оти одамна чекам нешто да случи. Нешто од многу нешта во кои се сомневам. Не ми се верува дека целосно не те верувам, не знам кога точно се случи тоа. А не требаше. Никогаш.
Зошто ги зеде, да седат со нив цело време, а ти не си се завртел да ги видиш 5 минути. Две недели не си ги видел, каков родител си, ти се чудам. Да не ти е мерак да поминеш време со нив, а не со другарите. Затоа сме овде каде што сме. Не знаеше да цениш ништо, нити пак ќе научиш.
Не ми се верува до каде може да оди човечката глупост. Ми се гади. Ми се повраќа. Каква е бе оваа некултура? Каков е тој народ? Какво е тоа срце вака да понижуваш некој? БРУКА. Си викам да знам кој е лично би му кажала многу работи, ама после сфаќам, џабе е, нема да разбере. Толку е капацитетот за жал. https://www.slobodenpecat.mk/ova-video-gi-zapali-soczijalnite-mrezhi-mrsh-od-tuka-koronishta-edni/
Не знае да ужива во мирот,во тишината. - шо ќе прајме овде никој нема? Додека едната личност е навикната на гужва и многу луѓе,јас преферирам помалку или ич луѓе,така поудобно ми е. Па коќе видам дека никој нема на тоа место уште повеќе се радвам,ќе си го галам мачоро кој ме гризна минатио пат јахахахха,ама пак си го сакам,оти то животинче е,не може да те нервира онака како чоек шо може... Ама ете некој не знае да ужива во тишината,не знае да си го обновува мирот.... Шта чеш,исто смо ал различити.
Пишала свекрва "ај те чекам за ручек". Ту викам што се згреши кај мене дома да зготви. Ми го расипала сецкото и ми расипала една фиока. За сецкото не можеше да скрие - за фиокава некако на удрена се прави. Ај нмв - еднаш се живее.
У ку**ц нека се носи. Брат ми бил. И шо ако ми е брат. Никогаш се нема јавено прв во животот јас за него не постојам, ако не го побарам не знае ни дали сум жива или умрена. Јас му кажувам голема неубајна дека ми се случува дека имам проблем и тој само да се надеваме дека ќе е поубаво и толку. Поддршка..шо е тоа подршка. А ти цел живот се бориш и за него да му е убаво и како враќа Тој? Со едно големо КОЈ ТЕ Е**. Му дадов блок на ФБ а и во животот. Не ми треба таков брат. Само за нервози...Јас не се родив да бидам жртва и ШО?. Цел живот да си патам од фамилијата. Ме заболе веќе ич не ги ду**м. Шо сакат нека прават. Нека уживаат во животот. Само јас ќе се правам жртва и ќе попуштам а тој ко на висока нога да живее, му е тешко да крене телефон и да праша како си јас тоа ако не го направам ако сум сама во странство и трудна. Ако не е мажот ми незнам кај ќе бев. Ебемти фамилијата ебемти. Да ти го загорчува животот....пу
Nenormalni ,nevospitani ,sebicni se zakacile za Mene ko krlez nekoj svoj leb jadat tugjo gajle berat ogovarachiii moreee
Vetrista nadvor se mi leta niz terasa duri I krpata I carshavot na komsikata nad Mene I muva ne ja lazi moreeee gajle si nema auuu flegma zhena
СДК дека многу, ама многу ме нервираат луѓе без основна култура. Кога на тоа ќе се додат и инает и "се они знаат" ми иде да фатам некаде што подалеку од нив. Не може во моја куќа да поставуваат правила тие. Не може да ми кажуваат кога да му давам да јаде на детето. И не може да ми кажуваат, со голема иронија, што да му давам на бебе од 2 месеци (само оти они така правеле). А јас гускаДа не ги навредам, да не се налутат се објаснувам и им молчам. Или ќе продолжам така и ќе си ги уништувам деновите или некој ден толку јако ќе пукнам што ќе креваат 2 прста за да кажат нешто
Додека бевме во врска едвај чекав да се земеме за да можам да те бакнувам кога ќе посакам. Не знаев дека тогаш повеќе си припаѓавме. Не знаев дека бракот само повеќе ќе не раздели. Не знам што очекував од тебе, но ова сигурно не. Со тебе сум, но осамена. Мислам дека семејството на прво место не важи за тебе - тебе само и само работата ти е некакво место. Жал ми е за себе но повеќе за син ни. Но тоа е што е - барем се имаме ние со него.