Ми треба одмор. Голем одмор, некаде далеку од се, далеку од сите.. Ми треба мир, ми треба спокој.. Доста ми е од се и секакви глупости кои ги има многу во последно време...
Вие ги правите вашите избори, но јас ги правам моите исто. А кога вашите избори имаат влијание врз моите, немојте да очекувате дека јас ќе се водам од нив без притоа да се консултирате со мене. Ова е последен пат, готово. Јас сакам да сум in peace with myself. Па макар никогаш не нашле допирна точка.
Не сакам веќе да живеам покрај вакви што не можат да се наситат на туѓата несреќа едвај чекаат да ти се случи нешто лошо па да се радуваат. Една "другаркаа" да се немалоо злоба од очите им излегува на сите ОДВРАТНИ СЕ ВЕЌЕ Гнасии нека му се вратии се на глава сее им посакувам
Добро бе како не ви е срам да ми пишувате после сè што ми направивте? Ти што ми пишуваш за да ме искористиш, да беше порано ќе ти кажев, ќе ти помогнев, ама откако изеде го*на, откако ти тоа што го мислеше го кажа како јас да сум го рекла, ми направи за џабе кавга со другите, направи да имаат лошо мислење, е нема да го гледаш веќе тој филм дека можеш да имаш корист од мене. Оди прашај ги другите, оние што сакаше да ги свртиш против мене, на кои им се лигавиш и правиш арна... Со кое лице мене ми пишуваш? А ти, наместо да ми подадеш рака кога ми беше тешко, ми направи дополнителни стресови, што поради тебе исплакав дополнително солзи, наместо да ми помогнеш и да можам да бидам барем малку среќна и да имам мир. Што ми пишуваш сега? Што ми се правиш многу паметен, ко да не знам јас што треба и како треба да направам. Немам одвишок време како тебе, поважни ми се испитите, од било кои други обврски. Кога ќе имам време тогаш ќе си ги завршам, не треба ти да ми кажуваш, не сум малоумна. Гони ми се злобнику. И двајцата во иста вечер најдовте да ме изнервирате
Dali e do mene dali do vas e nz site ste losi podli i licemerni nieden ne e fer igrac nieden..a i vie doma sto ste site se sebicni ..zrtva sum sekoj da bide zadovolen i sreken ama ne izgleda ne vredi ..ama ajde de zivej sam ako mozes ..ve sakam iskreno nekolku luge od mojot zivot mnoguuu ve sakam i ne me razocaruvajte i vie ve molamm
Просто сум зачудена некои луѓе до каде можат да одат. Колку сакаат само да те искористат, и после пак се најлошо за тебе ќе кажат. А ти, помагај им, труди се, заврши ја нивната работа, твојата може да почека. А за што? За утре ни фала да не ти кажат нели. Само за нив да си гледаат, за другите што им е гајле.. Брат на брата си нејќе да помогни, па што останало за туѓинец. Го жалам сопругот мој за тоа каков брат има, поарно да го нема.... А тој само сака да му помогне, ако, нека помага, ќе рече еден ден арно ми велеше но не те слушав. Е тогаш ќе биде касно за се..... Ми се повраќа од него... Нула од човек, голема нула...
Едвај успевам да купам нешто и на крај не ми одговара. Мора ли и за најситни работи да бидам баксуз?! Нешто од прва да биде добро кај мене тешко, а
Дај веќе внеси ги оценките, не ни прави проблеми каде што ги нема. Да се немало ни малку свест, чувство за одговорност, важно земи си што повеќе пари од студентите за книги, кој нè прашува нас дали имаме или не пари, а тебе те мрзи едни оценки да внесеш, оди седи си дома ако не ти се работи, доста се иживуваш врз студенти, има кој да те замени, не се секирај
Lele glavata mi e haos trcaj na rabota, trcaj doma, trcaj so temperaturi po bolnica i na krajot vika dr. Pocekajte imame hiten slycaj da vo red a nie ke gorime od temp i ke povrakame... Pa da se nemalo drug lekar...
^^не може некој да биде психолог ако е интровертен,затворен,повлечен...како ќе им помага на луѓето?^^ . . . . . . . . . А јас сум баш таква. Не зборам дур не ми зборнат. Бегам од гужва. Нервозата ја прикривам со то шо се прам ко кловн,на секое и на се употребвам сарказам. На се си нанесвам страв,а и слабо стојам со самодовербата. И отко го слушнав ова како јас ќе работам со луѓе,како ќе им помогнам?Поќе се срамам од децата,а додуша со нив побрзо ќе се разберам од возрасните.Уствари најубо ќе се разберам со животни... Ќе успеам ли како психолог? Ќе знаам ли како да помогнам? Или живото ми е промашен? Страв ми е....многу.
Sama go rastev i nego i brat mu jas si znam kako..zrtva bev da ne ja osetat prazninata na tatko im..se smeev i koga mi se placese za da ne bidat tie tazni i sega nekoi si x faktori ke mi go nosat deteto po losi pateki abre vie znaete sto e majcin besss sto e krik na edna majka..abre deca imate svestete se
Да ти се плукнам во тој твој докторски мантил. Не го заслужуваш.Не си човек! За тебе требаат само решетки. Аир да не видиш,ѓубре едно!
Се чувствувам бескорисно Цел помфрит го згрешив,катран го сторив Цела кујна во чадој... Загрев сум...оти не ме бидува?
Ми се гади од соработници кои отворено зборуваат колку заработиле и мислат дека ако зборуваат за тоа и ти треба да им кажеш колку си заработила па и налутени остануваат ако им кажеш дека со право е тоа деловна тајна и на таа тема немаш што да додадеш.
Полека ,јас се имам горено на шпорет па се трудев.А компирот најдобро печи го ,дали само него или со месо во комбинација,ем е повкусен така ем поздрав.Пире е исто добро,но повкусно е печено