Абе..што праваат бе овие во венДинг маШина.. Во овие доцни часеви, или рани утрински..измамуваат насмевки на моето лице.
Како не се сетив одамна да го блокирам уште откога се запознавме упм колку го мразам сакам да се врати назад времето и да му одам да го избоксирам повеќе да не ме замара.
Незнам што ви е тешко да седите дома барем еден месец се додека не се среди ситуацијата. Зарем не мислите на ваши деца, родителите, баба и дедо и роднини и сите околу вас, можи да ги заразите со потешко лечење, зарем не размислувате дека и лето немат да видите ако ова трае, ништо нема да видите, зарем не размислувате и вашите деца одат школо а неможа да одаа о и да ги среди работите, еј некој матурант е сте размислувале што ќе прави они а се радуваат а сега неможа да се радуваат заради вашите еб*н мозок, не сте свесни што правите како мала држава можиме да ја победиме ама не, они сакаат побетар од Италија, алал да ви е секоја чест
Некој ме изнервира па да пишам да ми пројде нервозата. Абе раат нема од некои луѓе. Цело време ги избегнувам ама се погоди да дојдат и ме изнервираа. Понервозна сум зошто се изнервирав. Зошто сум таква да може да ме изнервираат? И секогаш избрзувам со тоа што ќе го кажам и после се каам, сакам друго да им кажев. Леле досадни луѓе.
Кај сама следам предавања за мене, кај за дете уста пена ми фати од објаснување и пишување наставни ливчиња, кај другите две вриштат 24/7.... Бардовце после карантинов не ми бега
Не може да се занесуваш во туѓа куќа. Кога некој ќе ти рече дека некоја твоја постапка прави штета,не треба да се буниш и да командаш,туку да размислиш подобро со таа твоја глава. На твојата фамилија иди занесувај им се,овде не смееш!
Никогаш ништо не е доволно добро, за се мора да најдеш маана. Апсолутно за се. И празникот успеа да ми го упропастиш. Браво. Зошто сум купила украси, зошто две врсти боја, и така немало да ми се погодат, зошто таа торта не онаа, кифлите на мајка му поубави биле, а прв ќе се најаде од се. Биди благодарен што правам уопште нешто, што сум будала и што се трудам и сакам да спремам. Неблагодарен. Кукаше тешко ти било без нас за нг за божиќ, еве гледам, цел викенд дома не се заврте. И утре попладне ќе одел да пивне, да прослави со "другарите". Те мразам, навистина те мразам. Колку и да се трудам, бадијала е се.
Нервозна сум 24/7 пошто сум глупа и трпам и преќутувам секакви срања за некој друг да не се навреди. А по мене ако, нека маваат ко во ѕид мене ништо не ми е. Оф бееее... Незадоволни со себе па оти само мене нека ти биде и тебе лошо.
Веќе не се плашам дали јас ќе изгубам некого! Отсега ВИЕ ќе се плашите дали ќе ме изгубите МЕНЕ !!!! Доста беше!
Ајде да се испукаме!!! Ми се иде главава од ѕид да си ја удрам, свесно си влагам во проблеми и никој не ми е крив, само јас кога пробувам да верувам во луѓиштана за кои 5 пари не треба да фрлиш а камоли чувства!!! Акооо, уште едно искуство плус, баш да видам со колку искуства и разочарувања ќе завршам во животов, глупава жено!!!!!!!
Добро имаш ли ти карактер, мислиш вечно некој ќе ти ги плаќа сметките, наместо да размислиш да застаниш цврсто да се бориш за ова мала душа, ти не се замараш...Секој ден различно кажуваш имаш ти свој став ило просто сеедно ти е???
Како ми оди да си залепам шамар од јад и бес што во неколку наврати периодов не се послушав само себеси за некои одлуки..
Ќе зеам ќе ги затепам колешкиве и сама ќе си ја напраам семинарската. Јебем ти тимска работа. јебем ти.
Смачено ми е со онлајн предавањево. Професорката сецка, па кучето и лае, а диктира 300 на саат, мислиш јас робот сум. Кај мене во позадина брат ми фен уклучил, еден ќе влезе у соба, друг. Во тие 2 саати одеднаш за сите глупости мора и на мене да ми кажат, и кога ќе им кажам да излезат или дека заради нив пропуштив нешто, еј па не си ни кажала, не претерувај. Извинете нареден пат на разглас ќе соопштам дека ако сум во соба со слушалки и нешто правам несакам да ме прекинувате, мислев е очигледно, али моја грешка И после ќе ме убедува некој дека онлајн настава била супер, да е ако е претходно снимено и можам да паузирам и враќам по желба, во живо не е. Спојлер Во прва прилика и се селам од дома, па исклучи мобилен и ти решаваш кој кога ќе те замара
SE nerviram psihata me ubi... Neznam zosto koga imam uste 7mes za da se vratam na rabota,navistina neznam zosto... Cuvstvuvam nemir ,nesigurnost,ne znam dali ke me vratat na rabota,neznam nisto...cuvstvuvam strav a toa ne go sakam!
А,бе,ај нека ви збори она зад грб,а вие продолжете да ѝ ќутите. Ако направи уште глупости,после не се жалете оти тоа ќе биде ваша вина.