Не можаамм повеќеееее, ќе пукнам од нерви секој дееен ќе пукнам готова сум.. По 100 пати си викам ама Господиии зошто постојам. Аман веќе не се издржува ништо во овај никаков животтт!!!!!!
Пијандури балкански Од рани зори брчат со моторната пила,и никако да завршат. Брчиииииии-па пауза за жута и бодење салата, Брчиииии па пак пауза за жута и салата ... Абе 100кубика дрва ќе исечеа до сега А не за 2кубика веќе 6 саати под прозор да ми брчат и гракаат пијандури-овај домаќин де.. Каква ЕУ бре,за во пештера не сте ! Ѓубре од народ! Мир ми реметат,и јас и деца ќе се пореметиме,како во индустриска зона да живееме!?! Де со брусалици, де пили, па трактори, смрди на комиње што тече по паркинг од тоа церадата со грозје,рикаат на микрофон и звучници пијани на тераса,урлаат во влез пола саат се испраќаат со гости на врата,урлаат по дома ко да се убиваат.... Време ,не битно. Шо ги боли нив дали е утро дали е пладне или ноќ.... ,,К¥* да ми јадиш , да те е%@₩ ,да а е%@₩ сестра ти,мамата че ти а €%@₩ к¥рв0 " Машала и децата од 5-6-7год. ама си ги воспитале...можам вода да им носам за пцовки и простатулак. ,,Мамо што вели Ристе да јадеш?" МОЛИМ ТЕ НЕБО отвори се ,истури се,усвет да фатат со се пила и чаши ! Се надевам наскоро ....чао,папа ,недојдијо!
Одамна веќе не е исто, но можеш да покажеш барем почит за она што некогаш го имавме. Пријателство беше... барем јас така мислев. Можев да сметам на тебе или сепак не? Едно знам, ти можеше да сметаш на мене, во секое време, совет, поддршка, рамо за плачење. Бев спремна да ставам рака во оган за тебе. Неблагодарно од твоја страна... Повеќе сум бесна отколку тажна.
Моето Испукајте се ќе го изразам со мала кратка творба оти стварно ќе испукам шо си берам во себе...и одиме: Емотивен кондом Доста фрлаш камења на твојата тврдина Секоја тврдина е освоива,само треба време Време да го срушиш ѕидот кога самото тоа ќе си дојде на своето место А што е тоа Тоа? Тоа ти е најпосакуваното,најдолго очекуваното,најинтимното што си го посакуваш А како да знаам кога ќе дојде? Ќе дојде кога кондомот на твоите емоции ќе пукне како долго зачувана пупка на скриената роза оставена во ќошето Нервите,гневот,плачот...? Тие?Хах,перницата не ти е доволна? Се шегувам.Ќе си заминат кога твоето друго јас ќе дојде,кога Тој ќе те ослободи од твојата тврдина,кога Тој е вистинскиот што ќе го отвори емоционалниот кондом,само... Само што?! Само толеранцијата,твоето трпение ќе мора да издржи...и сус! Ќе се ослободиш од своите синџири,ќе живееш како што сакаше,без притисок,ослободена,своја и со својот... Имај вера! Ете се испукав јбг
Отсекогаш сум била против насилство, ама има и моменти каде на некои луѓе мислам дека стварно им треба некој да ги затепа или да ги испцуе онака сочно за штом немаат два грама мозок, барем осет да имаат. Сета нивна среќа што сум прилично исконтролирано битие, па не правам огномети од зборови со вжештена глава. Ама на денот Д ..... just wait.
Денес е еден од деновите во кои сакам да бидам оставена на раат. И тоа што не враќав на повиците... sorry not sorry, потребен ми е мир и одмор. Должни бевте да го почитувате тоа.
Стварно не знам шо треба да се случи за конечно луѓето да почнат да го сфаќаат тоа "не го правете тоа шо не сакате да ви го прават". И до кога планираат со малограѓански работи да се занимаваат еве не знам. Преку глава од такви!
Како не им е срам на сите што се гневни или љубоморни на врската помеѓу Игор и Илина. Голем дел од нив не ги познаваат лично а фејсбук е преплавен со коментари како таа не го заслужувала него, како тој не требало да биде со неа и слично. Стварно не можам да сфатам до кога ќе им пречи туѓата среќа на луѓево.
Немаш поима колку ме извади од такт/кожа/патики, и немаш поима колку скапо ќе платиш за тоа. Уште се тресам... Немаш поима во што се впушти неодговорна, глупава паразитко. И ако ја преживееш ноќта, и/или утре, а и јас заедно со тебе, како што треба- добро е. Во спротивно партали ќе летаат. Буквално.
Да ти се затни носо,да те касни куче пред касапница,сунце ти јебем! Зел шмрка тоа мрсулите,се секни по улици стафилококи ми шлака наоколу копук еден! Да имаше -0,-0 за култура...јеботе коприва јеботе
Све ќе искршам жими све! Немам мир! Секој ден со нервози! Секој божји ден! С е к о ј! Осет немате! Човек треба да застане и пред вас да се жали дека душа го боли дека му е смачено од све за да верувате, ама нее тогаш ќе кажете се жалиш! Паметни сте! Во било која ситуација се снаоѓате!