Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    значи аман веќе од татини мази и мамини синови |( мислите дека сте фаци , а уствари комплексите треба да си ги лечите прво :!: нешколувани прости глумат вип :puke:

2. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Како можеше...помина толку време а сеуште се прашувам...Како можеше тоа да ми го сториш..како?...Но сепак сите луге не се исти....а ти си најлицемерната личност што ја знам..и никогаш не призна никогаш..срам да ти е!!

3. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    е можеше ли да бидам толку голем баксуз. кај ретко пијам кафе дури и можам да се вбројам во тие кој не пијат кафе и не сум кафе зависник. и баш денес решив да пијам едно кафе и ете ти го газдата на врата а јас со кафето на пулкт нешто што е забранетооооооооооо. дали ќе имам последици или не незнам али стварно се изнервирав а тие до мене воопшто нема знам да ми помогнат ррррррр се нервирам и цело време мислам кој ми се последиците утре ако газдата и каже на шевицатаааааааа :@ :@ :@

4. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Чекам, чекам, и само чекам... Немам друга работа. Кој чекал дочекал... хх Само не знам јас до кога ќе чекам! :@ Врати на поракатаааааааааааааа!!! :@ :@ :@ :punch:

5. christina

christina Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    12
    Denes si planirav da si go posvetam denot na sebe :) Ama od lugje i gosti nemozam da krenam glava :envy: Aman veke neka naucat da se najavuvaat!!! :envy:

6. BlackXSs

BlackXSs Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    20
    Значи луѓево навистина не се нормални!!!! :@ :@ :@
    Толку да не се почитуваат некои работи.....
    Еееееееј алоооооо роднини сме!!!Ти кажува ли тоа нешто?????? :@ :@ :@

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Толку да сум смотана... сама себе се мразм. Како воопшто можев така да му речам ? :@
    Ако памти ќе се отрујам. :envy:

8. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    убаво викаат се додека паметните попуштаат , глупаци ќе владеат со светот |( до кога вака бе :?:

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    се додека глупавите владеат карина :D :D

инакуууу татко ми ме изнервира еееептен :@
    тука не се готвело, во другата кујна се готвело... бла, блаааа :devil:
    е толку ќе ги одменам , ќе видат тие, има на пола да им го оставам ручекот да си знаат :!: ]:)

10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    жалосно е , ама и така ќе си остане :x

11. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    tazna sum i razocarana, mrazam koga se ponasa seljacki pa neli fakultetski obrazuvan, zosto ne vnimava sto zboruva.
    do koga moite dobri maniri ke pretstavuvaat podsmev za drugite pa dobro vo kakva drzava ziveeme?
    na rabota sum a mi se place, mrzam koga ke se skarame ama zasluzuva pa uste i mi se pravi zrtva...
    zar nemoze da pocituva koga ke mu kazam edna rabota i da si ja stavi vo glava da se stavi na moe mesto da me svati. ma ne podobro e da me obvini mene taka se e polesno.
    i ovie moive me sakaat i se dobri samo koga ke napravm nesto dobro i oni sto go sakaat a koga sum vo nevolja ili imam potreba od pomos kade se, gi nema mi se lutat sum sum zgresila? toa li se roditeli sto te sakaat??? pa neli treba da ti pruzat podrska vo sekoj moment? epa izgleda ne . am nekoj den ke gi isklucam site od zivotot, do koga jas ke sum zrtva za site?? pa i toj so koj sto si najblizok , verenikot zadava uste poveke problemi... sakam da sum nezavisna i sto ? neka prifatat ovie nasi mazi so svojot turski mentalitet deka postojat zeni sposobni sami da se grizat za sebe da zarabotuvaat i da patuvaat, dajte ni sloboda i pocit, nie nema da ve izneverime se dodeka ne sakate i ne pocituvate tuka sme za se uffffffff

12. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Лицемерие до бескрај! Луѓе без образ!!!
    Подобро молчете, не ми кажувајте ништо, отколку искрено да ми посакувате нешто што воопшто не го ни мислите! Можам јас без вашите лажни зборови и желби.
    Кога ќе сфатите? Кога?!
    И после толку многу години вие пак си останавте истите...за мене безвредни.

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    online .....offline....online ..offline....online .....offline....online ..offline....online .....offline....online ..offline....
    :?: :?:
    КРАЈ ТИ НЕМА!!! :devil:

14. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    НЕ ТЕ МОЖАМ! :@ До кога ти ќе бидеш жртвата бе?

15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека многу се нервирам кога ќе се најде некој многу „паметен“ лик за да ме просветли. :puke:
    Би го нарекла реалност, а не вулгарност стилот на пишување на книгите кои сакав да ги земам. Да ти се одмили и читање и се. :x Ми се качи 200 притисокот од нејзините глупави предавања, а умрев трчајќи да стигнам за да не ми затворат и на крај морав да свиткам опаш и молчејќи да се вратам од кај што дојдов, бидејќи доколку се побунев ќе излезев некултурна пред толпата народ што чекаа зад мене и фаќаа сеир. Од интернет ќе си ги симнам и ќе си ги прочитам, ете така да си знаеш.
    Преку глава ми е од неправдиве што се случуваат, за некого мајка, а за некого маќеа. :x |(

Треба да учам за тест само поради тоа што се најде совесна професорка која се грижи за да не и намалат од плата на тестирање на крај, па уште во втора недела не малтретира со тестови и испрашувања. Секој час: „Вајлд ајде да ни раскажеш“, „Вајлд што учешевме предходниот час“, „Вајлд одговори ми на прашањево“... :envy: Преку глава си ми ! Има уште 22 ученика во нашиот клас, оди барбиката твоја пред тебе што седи испрашај си ја, ама неее, она има врски, па од 4 години поминати заедно ти ниту еднаш ја немаш испрашаноо... Ако брат ми не учел и ти зборувал на часови не мора на мене да ми плаќаш, не ти згрешив ништо. :!: Па уште во мое отсуство ќе зборуваш :x ...

Цел ден растрчана сум и пак ниту една работа не завршив. :doh:

16. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Само по твое да е , гомнар уффффффффф колку си глуп на моменти , неразбрано говедо :@ :@ лелееееее колку сакам да ти мснам една маса по глава сите ѕвезди да ги изброеш.
    Шо се мачеш самио себе лелеееееееееееееееееееееееееееееееееее,тебе те сакам само бееееее тебееееееееееееееееееееее.
    Ај шетај малкууууууууу

17. Anggie

Anggie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    36
    Сакам да сум сонего, ми треба неговата претгратка да ме исполне да бидам најсреќното девојче на светот :) премногу сакам ама нема :)

18. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Ми тежи сето ова ... ;(
    Мразам , неможам да најдам зборови да те утешам а толку сакам , гледаш знам ...ама тоа како и да не е доволно
    Знаеш дека мене секогаш ќе ме имаш , нема да си заминам ни кога сум лута , ветувам .....за цел живот ..

19. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Ќе дојде ден, кога има да молиш на колена.......тој ден ти ветувам дека ќе дојде.....и не само ти......сите оние што ме потценувале, има да ги закопам! одмаздата се сервира ладна....

20. Inna15

Inna15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    Ја едино у моментов што сакам е да дојде петок :$ Лее едноставно сакам да го видам тој згоден типец, али овој викенд онака сакам баш да си поминам најубаво, и се надевам дека се ќе биде окејј :P А проблемот е у тоа шо ја стварно се надевам ан одредени работи, и понекогаш кога нема да успеат се разочарувам, и прашувам во што сум згрешила?! :?: