Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Паметувања на секоја тема. Тоа што си како глув телефон со информациите не те спречува да донесеш заклучок за нешто. Само да галамиш, да правиш нешто со себе.... Никако немој да подразмислиш што сака да каже соговорникот. Ти да си во право, штоако не си, барем нека изгледа така.

На FancyCinderellla, Snowflake92 и Skorpija99 им се допаѓа ова.
  2. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.351
    Допаѓања:
    126.200
    Ради твоето хтео сам,ал' нисам могао,блиски ти плачат секој ден.
    Ќе ти дојде ли паметот некогаш? :@

3. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    .I. .I. .I. .I. .I. .I. .I. .I. .I. .I. .I. .I. .I. .I.

На Crna Dama и Snowflake92 им се допаѓа ова.
  4. Fallen.Angel

Fallen.Angel Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Како може некои луѓе толку да се лигават?? Одвратно ми е секакво лицемерие... Не можам да бидам таква.. Едно е човек да има манири, друго е да се лигави и вештачки смеења и упикувања. Мрш бе гадни сте ми.

На Guns N` Roses, Кена Рис, Limpan и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Limpan

Limpan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2020
    Пораки:
    1.143
    Допаѓања:
    3.674
    Ако сум ти приоритет во ред, но ако ме гледаш само како опција чао пријатно,желби и ѕвезди да симнувам не планирам на никој па и јас си имам своја гордост па ти ли ќе ме зафркаваш мене, терај си по патот по кој си тргнал и не ме замарај,ако сакаш нешто сериозно има да се потрудиш.Поздрав

На Crna Dama, НаталиЛили, Fallen.Angel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Fallen.Angel

Fallen.Angel Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    За моиве проблеми и негативните вибрации околу мене мал кристал сум купила.. Треба скафандер од црн турмалин за мене. Мрш бе, се ќе ви се врати, во наредните 5 животи ќе го плаќате ова што ми го правите. Сите на мој грб, никој за мене не помислил така барем еднаш да ме поштедат.

На nevermet18, Nikolina35, Crna Dama и 2 други им се допаѓа ова.
  7. steela.honey

steela.honey Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2016
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    1.658
    Ми се сере за туѓи мислења од луѓе, поготово од особи со ниска свест , море марш таму!

На Guns N` Roses и Nikolina35 им се допаѓа ова.
  8. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.734
    Допаѓања:
    9.255
    Море и ти и таа, двете сте која од која. Нашле каде да се жалат една од друга. Сиктер таму.

На flower30 и hermosa им се допаѓа ова.
  9. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.074
    аман веќе од неправди и од животни удари ,тоа највеќе ме погодува

На Limpan, Tea678, Аргентина * и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. pdb123

pdb123 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    5.894
    Ништо не сакам да знаеш за мене оти сè расипуваш. Ниедна ситница, ништо битно или небитно. Само полошо можеш да ми направиш со твоите непосакувани и непобарани коментари. А уште помалку сакам да си ја полнеш душата мислејќи дека правам нешто дека ти ми го рече, кога НЕ е така. Правам затоа што ЈАС така сакам. Денес го пикна носот како и по обичај и дозна тоа што не сакав во никој случај да го дознаеш. И прегневна сум оти знам дека мислиш дека ти ме просветли, дека постигна нешто со твоите бесконечни префрлувања кои ги мразам од дното на душата. Браво, сигурна сум дека во иднина ова ќе ти е полет и мотивација да продолжиш да ме толчиш со преглупави поенти. Само ова беше доволно за да ми ја убиеш позитивата на место и да ми го одземеш тоа мало парче на исполнетост што го чувствував, како и по обичај. Прегневна сум и не знам како да ја извадам оваа негативна енергија од мене. Знам дека само сакам да ми се тргнеш од вид.

11. steela.honey

steela.honey Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2016
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    1.658
    За какви личности сум се траскала од земја и паѓала во депресии и анксиозности тотално сте небитни^_^ сум раздавала добрини на луѓе со што не се достојни за мене , и не за џабе рекле на терапија завршуваат тие поради другите кои треба да идат а не идат.

На ЕденЧлен, Ivanna23., Tea678 и 4 други им се допаѓа ова.
  12. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.702
    Ова овде на све личи на семејство не личи
    Првиот дечко онака понормален што ќе ми се најде на патот ќе му се напикам дома ќе се мажам ќе бегам од тука, трпи трпи не се до трпува
    Од љубов никој не видел аир, така и јас битно мир ќе си најдам каков сака нека е
    И школо и све ќе баталам 17г незнам 2и2 колку се сигурно од сега нема да научам..
    Ај у к*ц све
    Ако не тоа ќе зеам ќе се убијам цап цап, хах и после ова било живот
    Црна хроника
    Кога им треба нешто од мене Малечка ова Малечка она а кога не им треба ништо најлошо се понашаат, абе ја сум глупа што трпам ќутам плачам се нервирам

На Bezobrazna01, AngIv, Tsukinory и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.758
    Допаѓања:
    19.550

Фокусирај се на учењето, ќе ти треба повеќе.

Јас на твои години ко бев 8мо бев кецаш после тоа во средно завршив со 5ки и завршив факс. Но, работите што не сум ги научил основно сега ги учам. :)

Читајќи те, не ти е лесен животот..

На Bezobrazna01, "Zoki" и edna_malecka им се допаѓа ова.
  14. Limpan

Limpan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2020
    Пораки:
    1.143
    Допаѓања:
    3.674
    Аман веќе доста ми е од се и од лажни пријатели од лажни љубови доста ми е од буквално се. Незнам како само на овие години може да бидете толку злобни полни со негативности и да се занимавате сеуште со поделба меѓу луѓето, да бидете толку лицемерни да се гушкате, сликате а притоа неможете да се поднесете една со друга, или јас сум глупа многу што незнам да правам лице и да се умилкувам на секој или вие сте премногу паметни. Веќе ми е смачено буквално се.

На Bezobrazna01, An4e banance, Pirot и 8 други им се допаѓа ова.
  15. edna_malecka

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.702
    Ич..

16. Glowy

Glowy Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2019
    Пораки:
    2.916
    Допаѓања:
    6.730
    Не откажувај се од школото, не откажувај се од себе.
    Со труд и желба можеш да го совладаш и тоа што не го знаеш.
    Далеку ти е од лесно, но не земај се при срце, од едно уво влегува, од друго излегува. Не знам колку години имаш, гледај да се осамостоиш кога ќе можеш, можеш да живееш со цимерки за да си намалиш трошоци, ќе ди најдеш и љубов и ќе се среди животот. Долг процес е, но по дождот доаѓа сонце.
    :hug::hug::hug::hug::hug:

На Guns N` Roses, Bezobrazna01, Crna Dama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Tsukinory

Tsukinory Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2019
    Пораки:
    1.103
    Допаѓања:
    5.864
    Тоа за кое збориш го поминав и го направив пред 9 години. Биди внимателна што посакуваш бидејќи може да ти се оствари. Сум имала среќа што дечкото на кој му се тупнав до ден денес ме сака и почитува па ми се исплати жртвата за внатрешен мир и нормален живот. А жртва има немој да мислиш дека нема. Си го жртвував образованието соништата да го прошетам светот и да работам тоа што сакам. Ќе се научиш ли да си среќна и без тоа? А ако влезеш од еден кошмар во друг? Исклучи се во тие моменти. Ми делуваш на силна и своеглава личност. Кои се тие па и да ти се фамилија на свои 17год да те пореметуваат од патот. Заземи си став зацртај си цел и само смешкај се. Зграби што ти е од помош а отфрли се останато...

На Bezobrazna01, Crna Dama, bicycle и 2 други им се допаѓа ова.
  18. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Никој околе мене нема осет бре. Дојдоа едни комшии додека праевме палачинки и ај незгодно е да не пренесеш кога веќе гледат дека се спрема. Ама ние 5 души бе, а они 2ца толку да немаат осет шо ги изедоа пола палачинки. Па ја отидам некаде на гости, ќе земам нешто колку да испоштувам, не да седнам да се најадам мислеш три дена не сум ручала.
    Сабајлето шетам, се изморив од одење, само шо седнав на една клупа и тоа ме видоа како седнувам и доаѓаат до мене „бабички“ од околу 50 години ме напудија од клупата оти ја сум можела да одам и нишо нема да ми е ама они не можеле (на 2 метра пред оваа имаше уште две клупи). Безобразлук. Како што не ми беше добро мош требаше да припаднам пред нив, да ги исплашам, па тогаш може ќе се замислеа дека на сите ни треба одмор.

На Guns N` Roses, Fontana, MeowMeow и 3 други им се допаѓа ова.
  19. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.351
    Допаѓања:
    126.200
    По нивно сакаат,а јас кај сум,бе.... :@:swear:

На Bezobrazna01 и Crna Dama им се допаѓа ова.
  20. edna_malecka

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.702
    На гостите 5-6 палачинки си можела да им принесеш.
    А на бабите да им речеш трудна сум уморна сум, одете на другата клупа.
    Памет за друг пат.