Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Не побарав совет, само „размислував на глас“. :D

На hermosa, edna_malecka и Snowflake92 им се допаѓа ова.
  2. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.702
    Еднаш човек ќе сака да тргне напред да направи нешто ново и тоа нема да му тргне.
    Сакав точак да возам уште вчера му викам на скренатиов напумпај ми гумите дувало ветар ова она.
    Си викам ај утре ќе си напумпам сама, ќе возам.
    Зиам денес наоѓам едната пумпа неќе, не пумпа, оваа скренатава пумпаше ништо не напраи време ми изгуби во чекање само.
    Идам у гаража да барам другата пумпа, све најдов, пумпата не.
    После 6 ипол саати ја најдов, зиам неќе, не работи.
    Ми идеше све да расфрлам ни двор.

Еден точак не ми работи.
    Женската ќе полагала за кола, стан ќе купила.
    Ох мори загреотка.
    Колку сум јадна, неможам да се смислам више ни сама.
    Така во мојов живот само нервози и ништо друго.

Знам дека ни вие неможете да ме смислите со мојава црна хроника, живот дешавки.
    Извинете и за тоа.

На Bezobrazna01, Crna Dama, Just_a_kid и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.013
    Никогаш не се потценувај себе си и своите желби и амбиции!
    Сите имаме денови кога буквално ношто не ни иде од рака. Не само денови, туку и периоди. Имав период кога вештачко цвеќе ми овена, it was unrealistically bad.
    Животот е падни- стани ама секогаш цени се себе си.

На Guns N` Roses, Dashing:), Bezobrazna01 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Bezobrazna01

Bezobrazna01 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2020
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    3.093
    Брејј... кога ке видам кај отишол светов ми иде и јас со него да одитам во к...
    Вчера си седам така надвор сама комшиите излегоја надвор имаат мали деца од 7год. Им купиле телефон iphone x, алооо 6 годишни деца имаат iphone x:fubar: мене ми е срам ова што го пишувам нај озбилно.
    А сега прашање е "Што ке биде со тија деца за 10год?"
    Мене на тија години желба ми беше, соучениците во училиште да престанат да ме малтретираат, и татко ми дома трезен да си дојде(facepalm) а не сум ни знаела што е тоа телефон. Не дека сеа сум нешто кој знае колку голема со 16год.
    Дури сеа сфаќам дека сум имала убаво детство а не сум била свесна...
    Јас не дека им љубоморам што имаат Iphone x далеку од тоа боже мој. Сите Нека имаат се што ке посакаат.
    Али дете со 6год во денешницава е попаметно од пола дипломирани луѓе...

На edna_malecka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.702
    Да ти *м и ковид и корона и све по список! *чка ли ти лепа *ина!
    Првиот човек што го измисли вирусов бел ден да не види!
    Огнот да го изгори!
    Да се мачи во пеколот, да види дека се лебот раѓал!
    Да се носи у неповрат! По планини и извори! По карпи да се искрши!
    Уште колку имиња треба да се оцрнат? Уште колку заболени треба да има за да престане ова лудило?
    Уште колку луѓе треба да патат?
    *цата у "чка! :swear::punch:

На Limpan, Just_a_kid, Crna Dama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Dashing:)

Dashing:) Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2017
    Пораки:
    1.736
    Допаѓања:
    2.485
    Ми се смачи од твоето лажно однесување. Не сакам да се смирам со тебе. Со текот на времето сватив колку си била себична ама добро е тоа и тогаш научив за себичноста. Иди кај што не треба :@ Уште повеќе запаѓаш во сопствените лаги. Незнам дали си свесна. Кажа дека си ми кажала, а не е точно тоа, знаеш и сама. Од толку лаги веќе непамтиш за што лажеш. Толку.

На Crna Dama, Bezobrazna01 и edna_malecka им се допаѓа ова.
  7. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Не знам како можеш да бидеш таква, секогаш сум гледала да биде све во ред, да ги чувам сите луге како очите, и да бидат добро оние шти ги сакам. До кога ке бидеш таква особа, највише сум сакала да бидеш како што треба. Не те мразам само сум разочарана од тебе скроз и многу... Не очекував дека можеш да имаш такво понашање, али добро се надевам дека ке ја сватиш еден ден твојата грешка и ке видиш кој е тука за тебе а кој не

На bicycle и Bezobrazna01 им се допаѓа ова.
  8. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.734
    Допаѓања:
    9.255
    Да ти кажам право, со тоа кратко памтење што го имаш, и не ќе да си интелигентна ко што се претставуваш. Ти се забележува и по вкусот за книги, убиј Боже.
    Аман од малограѓанки кои самите за себе потенцираат дека се препаметни.

На Crna Dama, bicycle, Limpan и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Ке се каеш за секој твој збор што си го кажала на жената што те чувала, и што била жртва за тебе секогаш. Е тогаш ке те прашам дали пак ке го направиш истото или не.Само едно да знаеш дека веке не те сакам, не можам после све што направи, и кажа...Едноставно сум разочарана од тебе..превише и не можам да ти простам и да ги заборавам твоите зборови..

На bicycle му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    5.427
    Ќе не’ примеле во ЕУ...
    Абе ние не сме ни за во унија на земји од трет свет, уз дужно поштовање, ма кој трет, осми!!
    Цел ден се акам по институции, што е најјако на никој не му се збори, пола од тие што ќе те удостојат и ќе проговорат не знаат да ти објаснат што како треба и креваат рамења, ставиле лист со едни потребни документи, одиш таму обавезно некој ти фали.
    Па кој да знае бе, кој зема плата место вас?!
    Башка што сите внатре лабаво без маски, а луѓе врие...
    Има ли пилот во авионив бе, контролира ли некој што се дешава??

11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.074
    Значи мора да јадам било што и после сум гладна како волк голема грешка правам

На Limpan му/ѝ се допаѓа ова.
  12. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.734
    Допаѓања:
    140.088
    Ве мразам!!!!

*ете го кажав на глас. И колку и лошо да звучи, со вашите потези си го заслужувате мојот револт кон вас *

На crazylady, Crna Dama и AngIv им се допаѓа ова.
  13. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Жено, не можам да те смислам. Во секоја можна ситуација лажеш затоа што знаеш дека јас пак ќе си преќутам. Ама верувај дека тој не е толку глупав да ти верува, и нема да го свртиш против мене. А ти шо корист имаш од тоа? Ќе те видеме за недела-две кога ќе нѐ бараш, ама нема ни да ти одговорам на повиците. А тек па за половина година, има да се молиш. ;)

14. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.074
    Доста ми е веќе од се или ќе полудам само вријам одвнатре и се нервирам ,оти во моментот кога некој ќе ми згреши ја немам таа сила да се одмаздам?зошто се е против мене зошто.ова не е нормално не е живот

Последна измена: 13 март 2021
    На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Astra30

Astra30 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    243
    Ok,ajde ke ispukam i jas,posto nema kaj da mu se pluknam,pa eve javno konecno, dali vo ovaa nasaaaaa drzavicka ke se pojavi nekoja saglam homo devojka!?:@ I dali ednas da mu e... mater ke se oslobodat od tie stereotipi ,sto ke kazat komsii,prijateli,rodnini :@

На Mendelez, Crna Dama и Snowflake92 им се допаѓа ова.
  16. AngIv

AngIv Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    828
    Допаѓања:
    9.201
    Абе преку цела година не пазете како се понашате и што зборувате, денес пошка барате, затоа што таков бил празникот. Барате прошка за нешто што намерно и свесно го правете, и не еднаш туку и го повторувате. Па и јас прво да сум Ви побарала прошка, оти помала сум била, помалиот попуштал. Мрш.. Ниту прошка сакам да ми барате ниту вас ве сакам. Јас кога знам дека на некого нешто погрешно сум направила се извинувам одма, искрено од срце,не чекам да дојде Прочка. На вакви денови сакам да сум на некоја планина, да не морам да го гледам вашето лицемерие.

На Crna Dama, Cherry blossom89, Glowy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Е така ке си згрешиш фино лепо, ке си изнакажеш све, и после фино ке се простиш како ништо да не се случило...И нема ни едно извини скапано да кажеш за сите твои грешки, и тоа тешки грешки...Срамота и разочараност од тебе до нема каде. Смири се веке еднаш биди човек, знаеш ли дека све еден ден ова ке ти се врати што го правеше ти...Размисли малце дали тоа ти е во ред, дали тие зборови што ги кажа дека некого го навреди многу до болка да го боли превише. Се каам што те имам во мојот живот, не те сакам и не ми требаш таква. Само запамти све во животот што си правела еден ден ке ти се врати све....Ете толку од мене имам да ти кажам.

На Astra30 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Astra30

Astra30 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    243
    Rascisti so bolkata,pushti ja od sebe nekako,mnogu pobrzo ke se osetish zhiva,ke zazhivees pobrzo i pozdravo dushevno,edno znaj,ke dojdat denovi koga ke pocnis da zaboravas na toa sto god ti se slucilo,prvo ke bide pola den,pa ke bide den,ke se storat dva,tri,i taka natamo...,ke izbledi,samo i na samoto vreme,vreme mu treba,a nie imame problem so toa da mu go dademe vremeto na vremeto,sekogas,za zal :) I uste nesto,se sto znaes deka e nevistina kazana,nema pricina da te boli,ostavi neka gi boli tie koi progovorile,a se svesni,ili doprvo ke se svestat,ti pls na kafe kaj maturantkite utre,da se ispukas :mm:

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  19. butterfly6223

butterfly6223 Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    1.246
    Смачено ми е од негатина енергија, од енергетски вампири, од негативни луѓе. Добро која ви е цел во животот не сфакам?! Толку немате свој живот или не сте го изживеале вашиот, па ајде удри по другите? Јас не можам да разберам свесна личност намерно на друга да и прави да се чувствува никако. Цело време боцки, цело време контра, сѐ за инает. До кога бе мме? Ако ќјутам не сум будала, пробувам да те игнорирам. Или оставете ме рает или чекајте да се испукам. Па после лоша. Абе сиктер таму :swear:

На Limpan, edna_malecka, Snowflake92 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Ех кога би можела да расчистам со таа болка јас би била пресрекна искрено да ти кажам, највише сакам да си оди и ја пуштам скроз, па да можам да живеам мирно. Ми фалат тие денови кога бев жива верувај. Секогаш се прашував кога ке дојдат тие денови кога и јас ке заборавам на таа болка и конечно ке можам да живнам малце, и да бидам како што треба. Затоа што се осекам превише повредена и некои работи не може човек да ги заборави што се кажани а не си ги очекувал. Мислам дека дојдов до степен да се разболиш од тоа, скроз паднав и не успеав да се дигнам никогаш не научив како. Мислиш дека ги боли? Можда.. можда сум единствена што ме боли превише, затоа што не си очекувал едноставно. Разочарана и повредена сум не знам како можам да си помогнам. Само јас све си ставам на срце, и ќутам не научив никогаш да вракам. Ете може кај матурантките можда ке ми олесни :) Фала ти на советот од срце :hug:

На Cutiepie1 и Astra30 им се допаѓа ова.