Eve vaka da objasnam vo kalva drzava ziveeme.. Letoto, vo avgust, ne zastanuva so decko mi policija vo kola.. Jas samo sto se simnav od voz, doagav od drug grad i vleguvam kaj nego vo kola si ja spustam maskata da vdisam vozduh posle 4 saati.. Ete ja tetkata policajka vo ista sekunda zastanuva do kola, bara dokumenti vozacka, soobrakajna i tie stvari, i vika dajte mi i licni karti.. I davame licni karti, ni gi vraka po 20 sekundi i vika ajde odete sega, ama nareden pat da nosite maski... Okeeeej, samo so ja simnav maskata koga vlegov vo kola ama dobro.. Eve da receme sme zasluzile kazna, nebitno so sme decko i devojka, ne sme na isti adresi vo licna karta, ne mozes da dokazes.. Ama da ni pise kazna, a da ne ni kaze nitu da ni dade livce da potpiseme i da odime da si ja platime?? I deneska da mi stigne pokana za na sud POSTO NE SUM SAKALA DA JA POTPISAM KAZNATA, A NE SUM JA NI PLATILA??? Mislam deka se e jasno... Tolku...
Иди си на суд. Кажи си го своето што и како се случило. После тоа кажи дека си психички измалтретирана, и ти тужи ја полицајката". Ќе си легне мачка на погачка.
Значи мразам доцнење мразам мразам мразааам..... Ако речеш ке дојдеме у 5 нека биде 5 најкасно 5 и 15. Почитувај го моето слободно време аман.
Во каква држава живееме. Поради диви приклучоци на струја патиме ние што си плаќаме редовно. А што плаќамр и зошшто кога цело време снемува некоја фаза нешто се случува да нема мир човек. Во ЕВН неможеле да го средат тој проблем а кој треба да го реши ? И најлошото и да сакаш да тужиш никогаш нема да докажеш дека си во право....
Ех грејна ти лимпан,уште колку само господ ќе те тестира со љубовта..? Незнам веке и дали да се надевам дека ке се појави некој вистински што ќе знае да ме сака и цени и што исто јас ќе го сакам... Глупа сум тоа е.
Такво е времето се потешко дојде да се најде сродна душа ,и јас се прашувам дали ќе најдам но тоа не ми е главната цел во животот.
Многу си завидлива и лицемерна. Глеј си работа и не замарај. Ако не ти одговара работата дај си отказ и најди си боље.
Ти си стварно посебна личност. Ама ти имаш таква "посебност" (ок, зборов е ), што ги доведува луѓето до лудило. Јас мислев само мене, ама не, делуваш на сите. Значи ок е да сакаш, уствари глумиш позитива, ама кога гледаш дека му е тешко на човек, па ислушај го па после давај "позитива". А не кога некој ти кажува колку се плаши ти му викаш "е како не, ќе се плашиш, не смееш да се плашиш, јас не се плашам" Не, се плашиш, само добро глумиш. И го иритираш човекот кој има мака. Друго, кај се местиш да ставаш ред во туѓа куќа?! Значи ценета си, почитувана (и повеќе од што треба), но што мајка бараш да кажуваш ти. И аман веќе еднаш, дај малку простор на луѓето. Не мораш да ги гушиш. Уствари, тоа го правиш само на оние смотаните, што не знаат како да те стават "во ред". Оние другите те средија брзопотезно. И го злоупотребуваш тоа што некој е воспитан па се воздржува да не ти покаже кај ти е местото..... Свести се малку, и направи чекор назад... Оти секој има своја граница, или секој може да полуди.. Е тогаш ќе ти се смеат сите...
Хäää, ти не си саалам, на теп ти фале нешто, тебе и психијатер не може да те дијагностицире! Колко си арна, трипти повеќе си психо. Дек да терам книги да прочитам и да откриим шо дијагноза ќе ти извадам, шо чувек си? Ја седам пишам и се мислам как да го опишам твојо понашај, твојте маабете и твојте мисли? Затава и со браќа и сестри се нејќаш!!!