За тоа нарушувањето приватност како би ве млатела со некое подебело дрво, еден по еден. Секако, ме спречува тоа што ќе одговарам ко за човек и не вреди. Но во животот се ќе се нареди на свое место на овој или на оној начин.... И мило ми е што во живо немам контакт со гнаси и чудаци ко вас. Ајде мрш.
Се испукувам. Тука. Затоа што нема да сносам последици. Ми се смачи цел ден да трчам по газот негов, и негов. И едно кафе не успеав на раат да испијам, ама кој ме прашува. Секој своето си го гледа, јас ако си погледам за себе на 10 минути само хаварија ќе биде.
Зошто носиш две маски??? Па, прележа Ковид ти. Не ти требаат тебе, ти имаш антитела сега. А јас со луѓе, низ автобуси... Луѓето секогаш знаат да ни кажат што треба, а што не треба да правиме. Не знам зошто не се замарам со другите, или сум будала или паметна.
Имаат ли осет од наградни игри,купи две пакувања влошки и сликај фискална.сега ни траг ни глас ,од наградата ништо
Безкрајни допишувања без никаква цел, ефект... и до кога? Додека ми помине младоста. Секогаш мора да постои некаква пречка!
За сите се знаете, не мислите кога ќе се излаете, па ве боли после игнорот од моја страна. Ќе се научам полека и јас да бидам себична и да не се замарам со никого.
Колку слепа сум била боже? Кај све сум раздавала добрини и искрени намери а сум добивала лицемерие и ножеви , кој ке ги видиш меѓусебно се лаа а ваму пија кафе да ти се приповрати, си се трудел да се свидиш да угодиш да бидеш прифатен а од кого од луѓе шо сами не се сакаа ниту се приффаќаа толку влегле у улогите шо ги играа шо и самите си веруаа у сопствените говна! Не фала со таквите ко вас дистанца валкајте се у сопствените гомна.
Те сонував. Истиот гаден 16ти август. Само незнам дали беше ти или оној, истиот став го имате. Ебате машката к*ва. Све по список јас на вас! Сонував толку реално што неможев да се разбудам, чуствував болки, истото одбивање од моја страна а игнорирање од твоја, помислив на бог, што и тој во моментот не можеше да ми помогне. Кога се разбудив несвесно си помислив "во ред е ова е само сон" а веќе наредниот момент ми беше страв да се мрднам. П*ка ти ќорава! Да ти е*м и турско и каурско. У живот ќерка да немаш и да на ѝ се врати! Одвратни!
Аман веќе со глупавиве профили на Инстаграм! Секоја втора пишува скинкер ревјус или продава ролери и бижутерија од Алиекспрес! Па уште ќе те заследат, па отследат, абе мислиш селебрити! ОЧАЈНИ СТЕ!!!
Ај што се прават селебритис, ама па што има такви кои им го купуваат накитот дупло поскап. А на али за 1 долар можат истото да си порачаат.
Ете гледате дека ако не му пикате леб во уста детето ќе јади ; не само сте се научиле. "Да ти даде "папо" деде ".. Простаци..
Оф бе, неможам да бидам до него поради многу околности, а тој е во болница и тешко му е.. знај тука сум иако неможам ни да ти се јавам, абе пукнав ете
Да одам кај психијатар мислам 10 врсти апчиња ќе ми препише, а после разговор со мене и тој би пиел барем 3!
Ако се разболам и јас после мм, не признавала веќе дома седење ради корона т. е решение. Боловање да си вадам, да може да ми крати од плата.... Крати ми и сега гуско проклета, јас сум за многу сиромашна не сум за малку. Боловање да си вадиш за најмилите да даде господ дома да ги чуваш и некој уште притисокот да ти го крева, ко мене ти... У очи Велигден, те проколнува чиста и праведна душа...