Форумџика на годината

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Глуп еден, не знам јас како си земал ти диполома. Или од што си им бил многу напорен, те пуштиле.
    Не знам јас каде постои тој метод за оценување кој повеќе ќе молчи, е ќе зборам, за инат. Се си мислам дека се оценуваше знаењето на учениците. И велиш, никој нема да има петка на крај? Така а?! И денес не сакаше да ме испрашаш, зошто знаеше дека се ќе знам?! Глупав еден! Оди лечи комплески на друго место, во училиште НЕ. Да беше ти саглам, ќе се оженеше до сега. Глуп старец! :swear:

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    престани да ме копирааааааш !!! :@ :@ :@ :@

3. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Одии маа... Мене ќе ми кажвите?! Не смејт брачед ми да ме кренит во прегратка?!?!?! :o Молиим? А ќерките твои смеет не? Пак тебе одма умот на она ти појде. хаха Јас ко ќе имам дечко немат да кријам од вас, затоа што нема потреба да кријам. Ама вие не ја знајте уште целата моја фамилија и зато не фантазирајте ми многу. Што сакам јас то ќе прам!!!

4. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Тебе хоби ли ти е играњето со чувства :?:Сакам да ти кажам многу , за да ми биде полесно , да престанам да бидам секогаш крива за твоите грешки и подли игри .Но некои работи единствено е најдобро да се премолчат ..иако таа тежина секогаш ќе постои . Не сакам да си отварам стари рани ниту да зборувам за веке зборувани теми , криво дрво не се исправа :|

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Е кај се наоѓа де?!!!
    Да лутам ли по цел град?!
    УФ!

6. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    41
    Ок, до кога ќе си играме како мали деца???? Па пиши нешто, не јадам луѓе! Уфффф, како ме нервираш!

7. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Другарка? И тоа меѓу подобрите? ВИКАВ ЗА НЕА БИ УБИЛА? :puke:

На martincencee му/ѝ се допаѓа ова.
  8. martincencee

martincencee Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    75
    Ме разочара ееејјј :@ Не ми се верува која жртва за тебе ја прават а ти к.... си го играш.Баш те заболе за мене а?! Акооооо бркај си работа и убаво да си поминете а ја и ти здравје ќе се видиме НЕКОГАШ! :x

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Немој да ти текне да дојдеш. Само ти учи сии... |(
    Ќе си учам и јас викендов... А башка втора смена што си, а јас прва... Ама ако, ќе дојдат и моите 5 минути па ќе видиш. :!:

10. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Ти ќе ми кажеш на мене каде смеам да ја носам керка ми :@ Немаш никакво право кретен еден недоквакан. Да ќе го носам детето и преку свет ако треба, само да му биде убаво. Јас и ти сме одамна завршена приказна така да си знаеш. Помири се со тоа дека неможеш да ме спречиш. Имам целосно старателство над Сара и само јас одговарам за неа. Кога се откажа од неа требаше да мислиш, кога ме избрка зашто сум останала трудна. Ееее тогаш сакаше да бркаш кариера, еве ти сега. Јас успеав а ти остана лигуш, на исто место кај што беше пред 5 години. Пукни сега од мака. Ќе ти пратам разгледница :rofl:

На Phyramide, 2468, Offspring и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105
    Ти си ми била другарка?! Сите овие години ти верував.. не знам каде згрешив. :x

12. Anabela.06

Anabela.06 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ауффф денес сум посебно нервозна ми се чини дека нервоза и од уши ми испага а се поради некој невредни личности......:@

13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Ме ставаш на игнор а? Ќе ме бараш, ќе видиш. Тогаш јас ќе се правам на Тошо. ;) ]:)

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    http://www.youtube.com/watch?v=L7UaD1NPXbM

Daddy's flown across the ocean
    Leaving just a memory
    Snapshot in the family album
    Daddy what else did you leave for me?
    Daddy, what'd'ja leave behind for me?!?
    All in all it was just a brick in the wall.
    All in all it was all just bricks in the wall.

:x

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    животот ми го уништивте алооооо :@
    може ли еднаш да не ме игнорирате и да ме сослушатеееее :devil:
    ама и во очи ти кажав и пак ќе кажам, ќе зажалиш :!: да ме срам да ти побарам 100 денари? :o е па срамита е , срамота ееее :@
    еве кажувам дека ќе заминам и не се враќам , само болести ми предизвикавте во неполна година :@ се оболев од вас :devil: :devil:

милост немате, е па немам ни јас. сите околу мене го забележаа вашиот однос кон мене. и во животот волку не сум се влечела по болници како последни 7 месеци :@
    срам да ви е...

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    тууууу бре за момент помислив дека со теке ќе можам нормален муабет да напраам :fubar:
    ама ништо....и ти си од оние што трчаат по секое здолниште и што сакаат да се прават фЛаери :tmi:
    бркај работа и не ме замарај...не паѓам на твоите провокации....ај ем кул 8) ју ар НОТ :P

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Аман детиште не ми тропај со клик клакот под прозор, ако ти се симнам доле во г*з ќе ти го набутам ! :@

На skyAngel, 2468 и Go-Girl им се допаѓа ова.
  18. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    ДАЈ ПРОБАЈ СТАВИ СЕ НА МОЕ МЕСТО. БАШ БИ САКАЛА ДА ВИДАМ КАКО ЌЕ СЕ ОДНЕСУВАШ ТИ СПРЕМА НЕГО. :swear: :@

19. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Ако не знаеше ко ќе си одвиш се викат чаоо. Ама неее... сега си имаш женскаа, малку ќе сме важни и то е то. Секогаш имам некое погрешно мислење за луѓево. :envy:

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    денеска се пукам по втор пат во темава :@ и има жива да испукам ама веќе ;(
    ова не се издржувааа :@ сите мои желби и амбиции само од вас ми се скратени, само од вас... е веќе претеравте :@ да немав дечко до сега веќе ќе бев замината некаде во странство и очите немаше да ми ги видите :@
    не сакам да стојам во место како што ме терате вие, не сакам да бидам домаќинка уште сега со крпа во рака додека вие сте на работа јас да ви робувам дома :@
    и јас си имам мој живот, мои желби, мои планови... :( оставете ме да се истакнам, да се покажам...
    лелеее колку ми е само тешкоо ;(