Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Среќа

Среќа Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    2.568
    Знам дека си заљубен во колешката со лелеавата коса, со станот на Водно, со многуте пари...
    Знам и дека повеќе мислиш на таа од странство отколку на мене...
    Јас бев до тебе во твоите најтешки моменти а ти вака ми враќаш?

Уште малку си до сеедно.

На Indiegurl, Ane_na_Bisera16, christinnn и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Ane_na_Bisera16

Ane_na_Bisera16 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2020
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    262
    Уфф кучката видела дека сум добар човек па мислела ќе се мајтапи со мене, е сега кога не сум веќе таму нека си бараат друг работник!

На Tinka2304 и темјанушка им се допаѓа ова.
  3. Ane_na_Bisera16

Се зачлени на:
    7 декември 2020
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    262
    Цел живот се дружевме а сега ти на мене вака ми враќаш?!

На Indiegurl и Tih-ana им се допаѓа ова.
  4. Tih-ana

Tih-ana Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2020
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    239
    Значи аман од продавнициве пишувам за цена во инбокс ми враќаат, не кај нас пишете овде и ми испаќаат линк и добро, што? Ќе играме расипан телефон за една цена? На човек да му се одмили да купи било што од не ставање цени.

На Ane_na_Bisera16 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.734
    Допаѓања:
    140.088
    Мислам телиња да бевте ќе сфатевте до сега. Сакам да прашам дали сте толку глупи, ама во истиот момент ми текнува дека не сте до толку бидејќи сево ова ми го правите од инат.
    "Она на нас ќе ни кажува". Така си викате гарант. Па за мојот живот и моите деца кој да каже? Вие, Рајко, Петко, Станко?!
    Значи трпам, ама веќе ми попуштија нервите па почнав да кажувам. И цел живот мислам што ќе речат другите, како да им кажам што ми смета, па да не се навредат....
    А јас што сум навредена? А јас што качувам притисок од нервози? А јас што се карам со маж ми и со децата заради сите вас?
    И после да сум пазела да не се навредите. Ако продолжам да пазам така, наскоро и мене ќе ме "пазат" на гробишта. Толку ќе биде од мене.

Најкриво ми е и најголема мака и највеќе жалам што овие години заради другите, престанав да го живеам животот како што сакам. Што се вовлеков во една таква безизлезна ситуација, или не знам ни како да ја наречам, што полудев заради другите :@
    Барем 50 % помалку проблеми ќе имав и животот ќе ми беше помирен да не се замарав со сите вас.

6. Tih-ana

Tih-ana Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2020
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    239
    Да Ви се плукнам на сите несовесни возачи што сте се умислиле дека сте некои wow ако лудувате со коли да си ги напикате во газ истите, багро нетачна да уништувате здравје на недолжни луѓе, каде ќе ви иде душата , најстроги мерки треба за вакви сељаци, аман више!!!

На flower30 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.734
    Допаѓања:
    9.255
    Не се к**чи на интернет ма, простакушо една глупа. Колку мразам вакви зајадливи створења кои се јаки само и единствено кај што е непотребно. Ќе го спуштам нивото на твоето, нема грешка.

8. GymGirl❤

GymGirl❤ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2021
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    800
    Не сум јас ни проста ни одвеана но ти многу правиш детски финти шо глумиш самоубиство. Сликата ти е лажна башка кој решил да се самоубие не се фали! И не ми глуми лудило титни или пиши доколку си здрава и жива. А си, не ти е прв пат да глумиш самоубиство и незнам као око не ти ттепна синоќа да си заспиеш мирно а нас не остави во немир и паника. Дај боже да сум во право за ова што го мислам и да ти е глума пошо ни на душман не би му посакала смрт а камоли пак на блиска пријателка како тебе. Но доколку се иживљаваше синоќа а јас останав без спиење ради тебе а бог знае колку бев уморна и плачев за сон. Сепак не се разбирам јас многу ти поверував на глумата но затоа постојат луѓе стручни во медицина и добро знаат дали е тоа реална исекотина или фејк маска. Ма да,кечап си турила мн просто изгледа не си професионалец филмски маски. :@ И незнам како си склопила око да спиеш додека јас ќе цркнев од страв за тебе...Не те можам стварно...Доколку ти е мука за бившиот нема потреба да му глумиш самоубиство,едноставно смири се но не сите да не вадиш од памет. :envy: ќе пукнам луѓе :@

9. calm-girl

calm-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2021
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    910
    Ти девојко ќе се откачиш од мене веќе еднаш или не? Те трпам од кога сум на форумов ама ај те игнорирам и сакам најдоброто да го најдам во твоите реплицирања ама ти ги премина границите! Знаеш по форум да солиш памет на тие што не мислат како тебе па бездушно ќе ги навредуваш различните мислења. Глумиш паметница, ама многу сакаш да солиш ум за толеранција и "глупостите" што ги "тропам", а истовремено да си бездушна кон мене и другите што не мислат како тебе. Одјеби од мене веќе упм!!!! Гледај си ја плескавицата!

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.678
    Допаѓања:
    79.752
    Само да биде добро. А ти, ти како ќе ги испереш овие гнасни работи од тебе, мисли му ја.

11. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.822
    Допаѓања:
    39.491
    Психопатите и социопатите прават повеќе штета на светов од било кој. И индивидуално и групно. Нема испукување од нив, на крај најневините ќе испукаат.

На Milobebence, Fraxinus, steela.honey и 2 други им се допаѓа ова.
  12. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Глупак, се ќе ти искочи на глава, таа што си ја прибра дома ќе го овозможи тоа :!:
    Има да уживам тогаш како никогаш до сега (fingers)

На TutiFuti и Ane_na_Bisera16 им се допаѓа ова.
  13. Ane_na_Bisera16

Се зачлени на:
    7 декември 2020
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    262
    Ne razbiram... Te vara a ti go trpis... Prv pat te vara, vtor pat te vara I ti gi obvinuvas devojcinjata koga on e kriv, koga ednostavno ne te saka I gleda da te otkaci, ako te saka zosto addnuva drugi.

14. Среќа

Среќа Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    2.568
    Мислам дека дојде моментот кога ми е сеедно за тебе. Сега ти ме молиш ама знаеш што имам други желби и планови. И знаеш што? Ти не си дел од нив.

На Hortenzija и MeowMeow им се допаѓа ова.
  15. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.734
    Допаѓања:
    140.088
    Ќе си пукнам од мака што дозволувам едни прости, необразовани луѓе да ме деградираат и да ми кажуваат како треба да си ги гледам децата или да си го живеам животот.

И би прифатила и она што не го сакам, само да се каже на културен начин, а не "како така на 1,5 годишно дете не даваш чоколатце Животинско царство, му ги ускратуваш потребните калории и протеини" (facepalm):@Пази молим те, овие педијатриве и стоматолозите како така се неуки и викаат не мора чоколадо од толку мала возраст. Ама што знаат тие, учеле 10 години, па што ако :wasntme:(facepalm)

На eliesaab, Hortenzija, MeowMeow и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Unread

Unread Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2021
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    201
    Колку не е фер животот... Не е фер. Ми се плаче.... Ако има Господ нели можеше да се сожали на тоа бебе старо едвај 10 дена па го остави без мајчина љубов и на таа жена што замина од овој свет без да си го мирисне чедото што никогаш не го виде... Не е фер... душава ме боли!!!!!

На hermosa, Hortenzija и flower30 им се допаѓа ова.
  17. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.734
    Допаѓања:
    140.088
    Битно ти гледаш и збориш што даваат на другите. А тебе ти годи кога ви даваат вас, оти нели мора на вас, инаку ќе настане војна.
    А сега па ти се погоди, ги фати на емоции и вина, иако ни тој ни тие се виновни за ова што ви се случува. Ама ти направи таква драма, па лутење, па не зборување. И паднаа пред тебе.
    А греота е, зошто тој е многу добар човек, а ти манипулираш со него како сакаш.

А па и тоа што ги мразиш сите други што имаат нешто што ти сакаш. Ко сите ние да сме ти криви. Па игнорираш. А кога не игнорираш, директно или индиректно си кажуваш дека не сакаш да бидеш во наше присуство.

Е да, кога ти треба нешто, слободно без срам се јавуваш и си бараш...

На Milobebence и st-el им се допаѓа ова.
  18. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.734
    Допаѓања:
    9.255
    Дебилен народ.

На eliesaab, elimkd, hermosa и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.734
    Допаѓања:
    9.255
    Гледајќи ги отстрана, колку ми се трагикомични некои дигнати особи кои немаат со што да се дичат :rofl: Изгледа ваквите си се занесуваат дека преку ароганција ќе делуваат опасно, ко да имаат став или дека ќе си придодадат на цена, кога оно.... само повеќе се закопуваат и стануваат уште понепожелни.

На steela.honey, Ane_na_Bisera16 и hermosa им се допаѓа ова.
  20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.362
    На овие над мене се по список да им ебам мрднато, сто пати се иам жалено овде од нив за бушењето, таман оалабавија периодов еве денес више 40минути само бушат нешто.Па да му се невиди 3 е саатот ручек време, сакам у мир и тишина да јадам.Жими се ако треба цел стан ќе го расклопам ќе почнам и ја да бушам.Или ќе купам звучници со јак бас и ќе им ебам матер.Нема смисла више ова, моиве да не беа до сеа ќе им се качев пуздер ќе се напраев, не може фудбал дома да се игра, да се влечат столови, да се гази ко коњ, да се буши секој ден, па не живеат сами бе.Као ја имам осет за овие под мене?Или ја глупа сум

На Milobebence, steela.honey и Jana06 им се допаѓа ова.