Значи да бевте глуви или слепи подобро ќе се договоревте. Со мимики подобро ќе се разберевте. Која е таа потреба кога некој зависи од тебе и твоето време, а си се понудил и не си одбил, да го заебаваш човекот. Да, извинете на израз, амаМРАЗАМ такви луѓе. Значи, добиваш прашање и молба за услуга. Викаш да. Никој не те тепа по уста да мора да прифатиш. Се договараш. И лажеш. ... Еве идам за 5 мин... ....Еве ќе завршам скоро и идам... .... Ќе ти се јавам јас кога ќе завршам... И ти чекаш ко будала. А не чекаш да одиш на лекар. Имаш потреба, реална потреба. А во моментов не можеш да си дозволиш друга опција. И чекаш. Спремен. Тупкаш во место, оти знаеш дека поске ќе биде касно. И не е само за ова. Ехее колку примери има. "Сакам да дадам пари да го купите тоа и тоа". Ама не, не треба. Добиваш - неее обавезно купи го, договори, ти давам пари. Соговараш и тргнуваш да го купиш, добиваш одговор - ааа сега немам, друг пат ќе дадам И се заради тоа што се договараш со дебили. Кои не можат да ти кажат, извини терај, јас не можам. Или не знам колку ќе се задржам, ако ти одговара чекај, ако не оди. Значи, јас сакам да си стојам на зборот и никој да не се нервира заради мене. Ако вршам услуга, ти кажувам. Ако не, се извинувам многу и пак ти кажувам. Истото го очекувам и јас. Ама некој не се замара и не му е гајле....
Ужасен работен ден кога нешто не оди не оди.Нека заврши денов едвај чекам да одам дома облечам пижами и да заспијам.Утре нов ден нова надеж.
Odamna ne sum se ispukala ama i ne sum pominala vaka ruzen den. Sakam se da zavrshi sakam da pocne nov den... Kolku sum naivna i teram pravda i nikako da svatam nema pravda vo ovoj svet. Ili ke se snajdes ili ne. Go mrazam denov
Знаете што?! Одете сите во п.м. Ми набивате грижа на совест, ми се мешате сите во животот, одлуките. Не почитувате ни еден мој збор. Ми правите сите да се осеќам мизерно. Сите до еден. Дел намерно, дел ненамерно се однесувате вака. И никој не се извинува за своите постапки. Само јас треба да се објаснувам , извинувам за се. И срам да ви е. Овој период кога се "борам" со сите лоши мисли, стравови, паника. И гајле ви е. Битно да си кажете вие, да обвините, да ми кажете која одлука да ја донесам, па зошто така сум направила. Кога ви треба, ми се жалите мене сите. Сите ве ислушувам и не осудувам. Не ви правам да ви е мизерно после разговорот со мене. Кога јас се жалам, не е ок. Одма осуди, коментари. Ми иде да избегам некаде на планина заради вас. Заради сите вас......
Зошто не можете да си ја задржувате приватноста аман, зарем мора проблемите да си ги објавувате јавно. Па сите не се гладни за туѓа несреќа и кавги, ме вознемируваат неубави работи, за било кого. Очигледно треба да направам една чистка и од овие 200 пријатели
Ало луѓе каде живеете??? Под камен??? Wake up! Погледнете што се случува околу нас! Јас не ширам паника само споделувам информации од луѓе што ги познавам, тие ми бараат научни студии. Yeah right, министерствата не ги признаваат повредите и смртните случаи!!! Никаде во светот!!!
Тенка е линијата помеѓу љубомора од љубов и љубомора од болест! Очигледно ти го имаш оваа второто! Како може да сте толку толку токсични аман! Како може да сум магнет за вакви луѓе?!
преку к ми е од учење, од токсични родители, од простоќата на народот и последици од стрес по организмот
Многу сум изреволтирана од луѓе со кои ја предоговараш, договараш и на крај те извисуваат. Демек еве гледај, зафатени сме.
Значи одиш на фризер, покажуваш слика од боја на коса, покажуваш слика од фризура. 3 пати препрашуваш дали може таа боја дека знаеш дека косата ти е фарбана и може нема да излезе . Три пати ти даваат одговор - може. Завршува цел процес. Ни фризура ко што сакаш ни боја. Ама оваа боја била подобра, вака шатирана била ок. Не бе госпоѓице. Имаш среќа што не сум конфликтна со други и што не сум дрска. Ама мислам дека е време да си одам од таму. Па без пари не доаѓам. Уредно плаќам за се. Ама толку ќе е.
Мислам како ви успева, не знаат со кого се ебааваат ,типкава си наоѓа жртва оп одма се сели кај него, трудноча,па глумење лудило демек она не е за пари дојдена.провидно.
Секој месец се повеќе се револтирам што живеам во ваква вукојебина. Не вреди тука ни труд, ни знаење. Секој ден може да те омаловажува некој со едвај 8мо ради тате и бате што му се влијателни. Совет до сите млади луѓе: не си го трошете времето тука, 18 години и патот под нозе и директ странство. Ако веќе останувате тука, дружејте се колку што можите повеќе. Тоа е рецептот за "успех" во нашето општество. Знаеш дека ти е преку глава кога не можеш да замислиш твоето дете да живее во ваков систем и со вакви луѓе. Се надевам дека за кратко ќе ми се наместат коцките и ќе фатам гитла од тука. Заслужувам i guess.
Во суштина сум љубезна личност. Ама сега ќе се испукам! Што мислиш бе ти дека сум глупава, те прочитав, ај СИКТЕР !!!
Шо не ми се падне ваков копук мене Да му го дотерам паметот Шо е со машкиве бее ало, ме фаќа страв, утреден ваков некој може дечко да ми е а потајно да поддржува вакви работи
Да ги ебам тоа курвата расипана! Крвта да ти ја ебам! Ебате тоа неписмената! Да даде господ кола да те зафука на сред партизанска и тука да завршиш! Ја 8 месеци пишувам неможам ко човек да се договорам друго машко немам погледнато со чуства а ти секој месец со друг се среќаваш одиш! Психата ми ја поеба алоооооооооо! Ми се згрози животов со кого делам ваздух, леб, вц! Црева ќе исповратам! Животов ми се згрози! Кај секој ден трпам секакви зборови од тебе уште ова остана да дознаам! Ебате тоа неписмената! Жмс ти кажувам ќе ти искршам и телефон и све! Никад немам осетено од тебе љубов! Никад! Н И К А Д! Глупава сум сама сум си крива за све! Да даде господ у пеколот да гориш! Неписмена! Знаеш да ме понижуваш мене ќотек да јадам 18 години да ме брукаш пред сите а ти не се гледаш каква си! Неее пред другите фина си безгрешна на мравка не газиш. Ебате тоа неписмената!
Во кој век живееме вода да нема На што личи ова, преку еден ден иста песна, во 21 век ова ни во планина не личи