Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. fast_and_curious

fast_and_curious Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2021
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    476
    Зарем сеуште не можеш да сфатиш во што е проблемот?? Толку време помина, а ти пак се вртиш во затворен круг. Освести се веќе за да не биде доцна!!! :@:@

2. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.734
    Допаѓања:
    140.088
    Ми скисна веќе, ми скисна. Завршувај си ги обврските. Не си сам, зависи некој од тебе.

Најжално и најтешко е да зависиш од некој. Кога гледаш дека е така, кога некој те моли да завршиш било што, биди фер и направи што е побарано од тебе. Не мораш на човек да му го тестираш трпението. Не мора да те молат за една мо@ана работа. Треба ли да ти се нацрта и сликовито да ти се објасни за се?!
    Јас ли морам се да организирам, да мислам, да молам?!
    Завршувај си ги обврските.
    Ќе ме натераш да ти враќам со иста мера кога ќе ти треба нешто од мене. Додуша, несвесно почнав и тоа да го правам.
    Ќе отиде се во бестрага, наскоро...

На Cecko85 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. prashinka

prashinka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2021
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    798
    Е*ате програмирањето.

На AngelSky му/ѝ се допаѓа ова.
  4. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.361
    Допаѓања:
    7.608
    Овој ден беше тежок, ми пукна веќе филмот :@
    Сите ги отерав у пм, шефот лом го напраив, се крстеше послем, се извини и ми рече: арна си денес? :lol:
    Епа мрш!! 8)

5. Beautiful Dreams

Beautiful Dreams Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2022
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    1.934
    ДАЈ БОЖЕ ДА НЕ МИ СЕ ПОЈАВАТ ПРЕД ОЧИ ЛУЃЕТО ШТО ТОЛКУ МЕ ПОВРЕДИЈАААА!!!!;(:@

На prashinka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Ljubova

Ljubova Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2021
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    3.275
    Веќе немам ни што да ти кажам.
    Тотално ме имаш разочарано.
    Не сакам веќе ни муабет да правам, и обичните секојдневни теми се сувишни. Жалам што ќе кажам толку лоши зборови, ама подобро ми би било без тебе. Ама знаеш што? Ќе останам доследна на тоа што го кажав и ќе останам, само за да ти вратам за се. Кога ќе бидеме реванширани, ќе заминам. Верувај, дека се ќе ти вратам. До збор.

На Cecko85 и Snowflake97 им се допаѓа ова.
  7. Boka98

Boka98 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2021
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    112
    Problem mislev deka ke mi bide vrab na strukata i toa so ucev, otkako go resiv toa pominaa nekolku meseci i posle sfativ seka ne e poentata vo toa deka od den na den se prezasituvam od nekoj rab muabeti licnosti predmeti koj ti stanuvaat sekojdnevie .....Stanuvam poleka razocarana licsnot onaka kako da odam kolku da zemam plata ne e kuznae koja golema se stiskam kolku da svrtam nekoj denar...i ?

8. tel-ef

tel-ef Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2021
    Пораки:
    527
    Допаѓања:
    1.122
    Не те стасала неправда тебе затоа така ми збориш оти животот не си поигра со тебе, инаку кога ќе бидеш на мое место ќе видиш дали ќе ми се правиш девица и светец. кој си ти мене да ме етикетираш како избувлива и кавгаџика, кога не знаеш секој ден јас што се трпам? Ела барем од страна следи ме секој ден како секој си бие мајтап со мене и ме понижува, како јас на тоа премолчувам, после да те видам што ќе кажеш. Како да ми е малку тоа од тие несовесни, после и дома сличната песна. Етикетирај ме ти мене како распуштеница, девојка која сама си го барa, избувлива, бунтовничка, неблагодарничка, себична... Споредувај ме со кого стигнеш, понижувај ме мене, возвишувај ги сите тие што ме споредуваш, ама ќе ти дојде и тебе редот. Кога ти ќе бидеш на мое место, кога секој ден ќе се соочуваш со неправди и кога нема да премолчуваш на тоа, јас ќе ти се правам паметна тогаш.
    На сето ова уште и такви како тебе ми фалат, аман веќееееее ;(;(;(;(;(
    До кога ќе ме споредувате и понижувате???? И моето трпение има граници и не можам повеќе, ќе полудам навистина оставете ме намира :punch:
    Барем поддршка да си ми ако не друго, ама па што има ти да ми бидеш поддршка... Кој ми бил мене поддршка, ти ќе ми бидеш. Без поддршка сум родена и без поддршка ќе си умрам.
    Кога веќе морам да трпам секој ден, зошто воопшто вака ме малтретирате? Согазете ме, убијте ме да ме нема повеќе. И онака сите ќе бидат среќни мене да ме нема.

Последна измена: 30 март 2022
    На flower30, Cecko85, KiT и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Boka98

Boka98 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2021
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    112
    како да се пронајдов и јас овде

10. tel-ef

tel-ef Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2021
    Пораки:
    527
    Допаѓања:
    1.122
    Душа... ;( ни на најголем душман не му посакувам да е на мое место :nod:
    Ти посакувам што побрзо да излезеш од каква било ужасна ситуација. :hug:

11. Boka98

Boka98 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2021
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    112
    испукај се подобро и подетално ако ти олесни....секој овде е со мака некоја

12. tel-ef

tel-ef Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2021
    Пораки:
    527
    Допаѓања:
    1.122
    Душо, џабе ќе си ги искажеш маките... ќе ти олесни, но кога тоа се повторува секој ден, џабе ќе се испукам. Мене најдоброто испукување ќе ми биди некој со пушка да ме испука.

13. Boka98

Boka98 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2021
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    112
    nemozam da si najdam nekoj izduven ventil a i da najdam toa ke bide periodicno koa ke stanam sabajle za na rabota i znam so me ceka mi se ide usvet da fanam da mozam germanija da imav nekoj dok viza neznam bugarski ili sto ida e ke idev ke rab pleskavici samo usvet da fanam site za sekogo sudat bez da znaat koja mu e pozadinata...gledajte si za sebe ne gledaj koj kako sto ima karma ke te stasa i tebe ne e tvoe da komentrias so kako zosto jebes mu mater na opstestvo i na se ,nekogas vaka mi ide naliv na nervoza nekogas mi ide onaka se da mi e ramno i na kraj zosto sum skrenal so pametot

14. Vikktorr

Vikktorr Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2015
    Пораки:
    1.073
    Допаѓања:
    3.107
    Ми се потрошија куршумите!

На etoile, Anah и Boka98 им се допаѓа ова.
  15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.362
    Не можам
    неее можам да трпам досадни особи.Значи како да ти кажам, НЕ, кога ми е глупо.Ама тебе не ти е глупо да ме давиш, да ми пишуваш/ѕвониш.Гледаш дека те игнорирам, значи културно те одјебувам, не кур ми ѕвони пошо ќе треба у три лепе пизде материне да те отерам.
    е така.Фала шо ме сослушавте
    И џабе пак ќе се изнервирам за 15мин :swear:

16. АничеБананиче

АничеБананиче Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    3.795
    Ги мразам сите подеднакво,немам предрасуди спрема никој.

На Кена Рис, WildMk и Matotheja им се допаѓа ова.
  17. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.734
    Допаѓања:
    140.088
    Ако не па, ај јас да не живеам.
    Толкав трн во око сум ти, страшно е. Се што имам не сум ти земала јас од тебе. Ќе добиеш и ти се.
    Само љубомората толку те заслепила, што не го гледаш тоа. И да, доста со тоа играње жртва пред нив. Обвинуваш, без срам, без да размислиш дека ги навредуваш и дали ги повредуваш нив.

И да, мене најде да ми љубомориш?!? Знаеш за се што сум поминала. И пак мене ми љубомориш. Па уште и си кажуваш. И ме болат зборовите кажани од тебе, отворената љубомора, завист и бесчувствителност. Иако не си ми битна особа во животот.

Епа еве, ако толку ми љубомориш на животот, да ти посакам се што имам јас да имаш и ти?! Да бидам таква гнаса од човек и да посакам да имаш се што имам?! Ама овде спаѓаат сите болки и нервози, сите солзи, сите болнички ходници, сите извештаи од доктори.
    И тоа е мое, и тоа е дел од мојот живот.

И за жал не само мене. Им љубомори на сите околу тебе , што имаат нешто што ти го сакаш. Страшно е тоа.

Размисли малку !!!!

Се додека некој не пружи рака и земе нешто што е твое, се дотогаш треба да внимаваш на љумобората, зависта.
    Јас мислев јас сум лоша, со никаков карактер, ама богами ти си нешто посебно . Алал да ти е.

П. С. И полека со лигавењето и лицемеритето. Провидна си.

На st-el и MeowMeow им се допаѓа ова.
  18. Зегзи

Зегзи Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2015
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    189
    Зошто одиш на нешто што не е за тебе. Кој е тој ѓавол што те тера се да привлекуваш што не е за тебе, се те повредува само, џабе си добра со секој кога сите тие ти го гребат грбот на суво. Џабе се објаснуваш кога никој не те разбира, џабе ти е се. Откажи се и направи го тоа што си наумила...

19. peace_rage

peace_rage Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2022
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    8
    Сите ќе платат за моите чувства и мојата болка. Моите родители, другарки кои правеа се за да се чуствувам најгорко. Сите ќе платат , кој од љубомора ме присилуваше невербално да се нервирам, да се осеќам непотребна, неприфатена. Може јас сум изморена , зачадена и не можам да се борам. Но има многу други фактори кои можат да повлијаат на нивни животи.

На mira.mira и Cecko85 им се допаѓа ова.
  20. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Не си со сите :@