Еднаш да ме слушаш кога зборувам може? Оти не слушаш ни 100 пати кога ќе кажам. Па се прајш како да е се во ред. НЕ Е!
Да ми кажеше некој дека ова ќе го дечекаме од тебе немаше да му верувавм.Себичен,посесивен,завидлив,алчен за туѓо....жално е што немаш ментален капацитет да увидиш сам какви ти се постапките,да видиш дека ова што го праиш е равно на лудост,тоа понашање има дијагноза на психијатрија....да се работите у мои раце, одамна ќе ти покажев кај ти е местото,ама не смеам ништо да праам тоа уште поише ме дроби....Марионета,роб на туѓи желби,машко роден ,а пичкетина најголема...и да пишувам уште 100 реда нема да избацам бес ради тебе,едино што се молам е барем некогаш да го диживееш ова ја што го живеам моментално ,па ќе те прашам тогаш како ти е ...верувам во карма,и те како со нетрпиние ја чекам да ти тропне на врата.Има да се сладам со секое твое патење секоа,fucking секунда шо ја преплакаав ради тебе и стрес и нервози кроз све шо пројдов, дупло да ти се врати...и да сакам да ти укажам на некои работи не можам, јер со тебе не може цивилизирано ,со 2 метра школо неможам да најдам компромис .....терај се у бестрага ....ќе ти се врати се, а до тогаш ќе чекам трпеливо .
Да се надоврзам на ова зошто ова ми беше во искажување незадоволство, ама веќе се претвори во причина за испукување. Дознав дека секое наредно полагање (до одреден пат) станувало поскапо. Навистина е премногу. Кога ќе се соберат сите работи излегува дека дупло пари треба да се дадат, а не само почетните пресметани давачки. Премногу е за наш стандард што не ни го имаме. Разбирам и нормално е да се паѓа, ама не и по секоја цена..скапа цена. „Обуката во Битола изнесува 21.500 денари, а за полагање на полигон, градска и писмен испит е 6.600 денари. Доколку сакате да земете дополнителни часови тогаш треба да платите 600 денари, а времетраењето на часот изнесува 45 минути. Лекарското уверение е 1.600 денари, а првата помош 1.200 денари. И секако, цената од околу 30.000 денари е доколку положите на прво. Доколку паднете на писмен испит, за полагање се плаќа 2.000 денари, а ако паднете на полигон или градска, тогаш плаќате 3.200 денари.“ 2015 година ова. Извор: https://www.fakulteti.mk/news/15-11...vola?msclkid=fd60f0f3c0df11ecb92fa9509b6faa73 Сега (пред поскапувањето годинава, за после не знам): дополнителен час - 800 лекарско 1900 прва помош 1500
Извините што сум хипер ултра интелигентна и што капирам ствари Тоа е, мораш да се извинуеш што си iq 500
Ете ти забрана за повици па ѕвони ми по 100 пати во минута сега џабе е. Колега си ми и те почитував, ама ги премина сите граници. Не ме замарај повеќе и знај си го местото.
Преку онаквото веќе од сѐ во оваа недржава. Со месеци се маткам по институции, од една врата на друга, и секогаш си ја префрлаат топката едни на други сѐ додека не дојде момент да пукнам. Еден обичен извод го чекав со месеци, а здравствено осигурување уште толку. И обавезно некаде не работи принтерот, па ти дојди после празници пак. Здравството па шо да ти расправам, ќе отидеш кај 15 доктори, ќе слушнеш 15 различни дијагнози и ќе добиеш 15 различни терапии, па ти влечи ждрепка од што највеќе ти одговара да бидеш болен. Комедии.
Иста сум. Блок на една колешка, па нека ѕвони сега.. ама еднаш и текнало и од кај други да ме бара.. досада жива. Тоа е..
Сфаќаат они, така им одговара Еднашка накај Штип патував со кола, сто пати до таму ми ѕвонеше и ај да кажеш има зор, не бе.. до кај си, што направи, кога доаѓаш.. аман, кога дојдам дојдам. Повозрасна е и си велам ај, молчи ќе сфати ваљда..
Скроз исто, на моменти си викам луѓево навистина немаат осет. Да е зор не викам ништо, ама безпотребно звонење и непочитување приватност и туѓо време е премногу.
Ја малце касно на журка ама добро Знам ти пиле бол.Немој да се нервираш губиш лепота. Со години ги трпев и имав разбирање,за они тоа да си го земат како зелено светло за да продолжат уште пожустро со бахатење без осет себично, пред конечно да ми пукне филмот.Око за око заб за заб па ко жив ко мртав e решение.Кога они така и ти по нив уште пожустро.Можеш со гласна музика прво да пробаша за повеќе идеи види во спојлерСо такви профили (читај стока)веруј неможе поинаку. Од прва може нема ама кога тогаш ќе сконтаат и сфатат колку е саат.Се надевам имаш и звучник добар за подобар ефект. Have fun Спојлер: . За повеќе идеи и чисто колку да си знаеш дека не си сама и луда во маката: https://www.youtube.com/results?search_query=revenge on noisy neighbors
Еден цел месец ми пишуваше како ти недостигам бе, колку сакаш да бидеш со мене, колку мислиш на мене. Вложив се, вложив планови, моменти, искуства. Создадовме моменти ти посветив време и да ми направиш ghosting?? Ментален еден... Ќе те избришам додека трепнам. Блок веќе направив...
Ебате тоа неписменото! Ме мава ми вика мислиш ако е празник не смеам да те тепам? И викам а ако е празник мислиш не работи полицијата? Неписмена! Уште па ми вика без маж ќе сум останала она на 18 се омажила, сум немала другарки, лош човек сум била чим сум била сама, самобендисана сум била. Жмс следно идење у црква ќе се молам да умреш да не те гледам ни слушам више! Жими еден господ!
Сите сме имале такви периоди, ама ако трае подолго и не е баш период... А ова мачки ја изеле, многу некако језив израз за мајка...
Знам дека треба да се иселам, само треба време и пари. Не си ми у кожа затоа вака мислиш. Ова е малку во споредба од тоа што трпам ја.
Имаш ли некој да ти помогне од роднини? Пиши ми лп ако сакаш ќе разговараме, жал мми е што поминуваш низ ваков период