Мислиш дека си го испил сиот памет на светот????!!! Последно да ти е така да се однесуваш со мене!! Не се играј со оган!
Пак заглавив на административни работи. 3 мислења на темава само за тоа ми се. Да му кажувам некому ќе си помисли дека е до мене и нема да го кривам зошто и мене да ми кажува некој друг ќе помислам исто бидејќи до толку е нереално...
Значи денес ја имам најлошата енергија што постои. Полоша амин. Дали е од еклипсите дали е од некои срања немам ама баш никаков поим. Значи толку лошо се осеќам како што се осеќам тоа е страшна работа.
Она кога работиш со (млади) колеги шовинисти, кои се толку ограничени што се неспособни да си ја препознаат ограниченоста, што се преполни со двојни стандарди, ама толку им е капацитетот за да го увидат тоа, што немаат интелект за да ја сфатат простотијата со која се чукаат в гради и на крај ќе им ја видиш дебилната фаца полна со задоволство затоа што мислат дека се супериорни оти те исмеале и те ставиле во ситуација во која не знаеш ни како да реагираш од што е глупа. Гревчиња греотни припрости.
Е*ате амебите неандерталски,нарцисоидни со мозок способен само за физиолошки функции,галама и me,me,па me attention seeking.Толку.Eat,sleap па repeat.. Ај уживајте уште малце . Ма и без струја и бензин да ве остават,да ве видам тогаш галамурдете,малтретирајте и ку*чете.
Сакам да избегам во Америка и да преспијам таму два дена и да се вратам. Дури тогаш ќе се научите да ја чувате вашата ќерка/сестра/внука/братучедка/другарка како капка вода на дланка. Едноставно не сте виделе што значи да го немаш тоа што го имаат другите. Само да ме нема два дена без трага ни глас од мене, тогаш ќе научите да сакате некој кој што не ви мисли ништо друго, освен арно.
Можеби и не си во право. Пред некој месец бев на роденден кај една пријателка, ми заѕвони телефонот и имаше едни скали, таму се симнав да зборувам. Пет мин. дали поминаа, слушам «Каде е Телеф, да не ја виде некој кај отиде?» Мислев дека сите ги заболе патак за мене, но донекаде и не е било така. Затоа, немој да мислиш дека никој нема да го забележи твоето отсуство.
Ми пукна главата мислејќи на финансии... Со работа да не можеш крај со крај да сврзиш... Барам ете втора работа, сметки еден куп уште на 24 години со ова оф... Знам дека треба да си скратам, мора летово, да застанам како што треба на свои нозе. Ама ме фаќа паника...
душо не си прва вака . секоја ден се осеќам вака ... како трн во окото сум кајнего . и пред деца се караме цело време ама ќутам заради мајка ми инаку знам како сонего..
Narcis,imam takov brat,za se e pameten za site,samo ne za sebe,toa sto mu go pravat na rabota go pravi doma,tamu kjuti doma galami..ne ti treba ni muabet so nego,neka si gi leci kompleksite na drug..ti praj si uspesi i svirkaj si,ako mozes iotseli se ke ti bide podobro bez ljubomora..toa se neostvareni lugje,koi povreduvaat lugje...najdobro e da si podaleku,jas se trgnav i super mi e
Абе така "е"... Јас сум идиотка, без срам, дрска, слободна до немај каде... Прашај ме колку усти сум оставила да ме навредуваат без да се спротивставам, будала се правев дека не слушам кој што ми кажува во лице. Кога ќе кажам збор во самоодбрана, тогаш сум бунтовник, идиот. Исто така, кога си ги бранам моите мислења, и тогаш сум бунтовник. Сѐ најлошо сум јас. А, се сеќаваш како ми вршеше притисок да не се срамам кога сум во јавност? Се сеќаваш како ми се дереше да не молчам, туку да зборувам кога сум меѓу луѓе? Се сеќаваш ли? Што е? Да не ти беше срам да имаш ќерка толку многу повлечена? Нели ти се исполни желбата да имаш слободна ќерка, да не е повлечена? Знам што ти беше целта. Целта ти беше мене присилно да ме направиш во очите на јавноста дрска, идиотка, без срам, слободна до немај каде... И знаеш што? Не ти успеа тоа. Каква што сум се родила, таква и до век ќе си останам. И уште се сеќавам како ме учеше да мавам тупаници на оние што ќе ме навредат... Но... Таа желба не можев да ти ја исполнам. И уште нешто. Јас не сум ниту повлечена, ниту отворена. Знам кога треба да кажам нешто, знам кога треба да си измолчам.
Кој си ти, бе? Кој ти даде право да го ругаш моето знаење? Не ме познаваш, бе.Говедо едно. Ќе ти покажам убаво.Ќе се погрижам да си ги проголташ зборовите и други да не те почитуваат повеќе.