Темана за Амбер ми го дига притисоков колку глупави жени има можда и ќе дочекам некогаш да видам дискусија каде мажи толку жустро бранат жени, хаха секако дека не, никогаш, никаде! терале правда они, им бил убав тој идиот кој се обраќа со такви погрдни зборови кон жени??!! A и тие што се со став дека нема да влијаела целава мизогиниска претстава врз цел женски род, мало морген!
A be nesho mi tekna, malce e jezivo, ama u takov mood sum. Chudna rabota, nitu eden podol neprijatel ne umre. Od rodnini i poznanici, se samo za smrtta na dragi lichnosti slushnav vo zhivotov... Onie loshotiite sho ne sedat mirni ako ne nashtetat, stotka kje dochekaat, hm... bizarno.
Бизарно напишав оти мисли за умирачка ми дојдоа од нигде никаде. Инаку, јас да сум во пакт со ѓаолот ќе побарам најголема ѕвезда во Холивуд да ме напрај нема како на овие животна цел да ми биде да им го расипувам денот на комшии, роднини, колеги и останати низ Македонија.
Такво време дојде на чоек му остана уште само на то да мисли Не мораш во Холувуд толку далеку да ојш, можиш во МРТВ
Мене стварно не ми е јасно како КАКО МОЖЕТЕ ДА СПИЕТЕ МИРНО ОД КОГА ЌЕ МУ КАЖЕТЕ ЛОШ ЗБОР НА ЧОВЕК? И тоа не на обичен човек, туку на некој што ви е у блиска ФАМИЛИЈА! ЌЕ СЕ ФРЛАМ НА ВАРДАР ЖИМИ КРСТ!
Од друга роднина дознавам дека тој роднина е добро наместо од тебе. Човекот одамна нема стапнато дома кај нас ради твојот простотилак.
Ми го палиш фитилот инстантно. Се трудам да не те третирам како идиот и да сум цивилна и пријателски настроена, ама однесувањето ти е... Едвај чекам да се тргнеш до крајот на летото, жими ја. Нервозата ми поминува како што доаѓа за секунди јер кој се разбира со детско комплексарско понашање, ама не можам да сум над тебе секогаш. Не мо жам. Силно се надевам дека новиот почеток во октомври ќе те смени, ќе те натера да се отвориш кон подобрите работи за да израснеш, и да може да комуницираме.
Сабајле бев на лекар демек за поарно да ми направат. Моментално УМИРАМ ОД БОЛКИ ЗНАЧИ УМИРАМ. Арно викаат старите, не одете на лекар уште толку ќе се разболите! Еве доказ пред мене у право дека се, уште толку ме разболеа. Ти ебам скапаната држава ти ебам. Барам работа, сегде дипломи бараат или сведителство за завршена година, го барам класниот он уште по неписмен ми вика у август сите дукументи со дипломите ќе ви ги дадам. Ти ебам државата ти ебам све!
Едно нешто ке ти побарам да ми купиш дека ми се јаде и ти ке ми се вратиш и ке ми кажеш дека нема тоа, зарем не ти тека нешто друго да купиш а и секако имаш и друга продавница од карши....
Denes i vcera ke oteram se vo P.M. -LUGE TRGAJTE MI SE OD PATOT.Se sto mi se sobiralo ke pukne kako balon.Epa ne mozes bre da sedis i pies kafe so majka ti,a mene samo na masa da mi go tupnes i odam rabotam.,NI MUABET NI NISTO.Mislam da videv kako se onakvuvas so nekoja ,nemase tolku da me boli i knedla da imam vo grlo.Poveketo si mislat izneveruvanje e najtesko.E ne e,NAJTESKO E PAPOCNA VRVCA DA SE ISECE NA VOZRASEN MAZ.
Слушај женска,вака нема со мене.Еднаш ме повреди,втор пат оди у пичку материна. Она мене,ама жал ми е,ама сама сум,а после пред сите ме убрука.Бегај тамо краво една.
Со мене сте нашле да играте на карта национализам?! "macedonia is not in eu check somewhere else" каква врска има моето барање со тоа што мк не е у еу, каква!!?? па после "ама зашто пријава", е сега ќе си имате лоша репутација пошто се правите паметни, а слушнав ќе сте плателе и казна :/ какви баксузи сте бе да налетате на мене? они си мислат она нема да се замара со нас епа ќе ви го извадам низ нос секој еден збор!
Rabota eden kup, a nema nikoj vo javna administracija so treba da raboti, sekoj den se poveke zelba da ja napustam drzavata