Пак почна да досадвиш? Мило ми е што в лице ти кажав дека си двличен кретен! хаха Тоа и си! Уффф кој ќе те гледа утре нашкола?! Ма само игнор...
Стваро што и им текна пак да си играат со клик-клак!!! У мозок ме мава тоа!!! Али да беше само тоа. Глупак еден како ме изнервира.Неможам веќе со тебе, сериозно!!!!!! Ќе ме полудиш!!!!
Остави ме! ОДИ СИИ !!!!! Те МРАЗАМ !!!!!!!!! Уфф незнаеш само колку те мразам!! Што сум ти јас на тебе? Курва која мислиш дека можеш само да ја ебешш !!!! Уфф идиотуу еден.. !! ТЕ МРАЗАМ, ТЕ МРАЗАМ И МРАЗАМ !!! Кај си сега зошто не ми пишеш? Барем само еднаш титни ми на мобилниот да знам дека ме мислиш, да знам дека сепак постојам во твојот животт!!!! Ахххххххххххх да си сега тука би те фатила со голи раце да те убијам!!!! НИКОГАШ повеќе нема да ме видиш НИКОГАШ! А кога ќе ме сретнеш на пат завти си ја главата на страна и прави се дека не се познавамее !!!!! Идиоту!! Идиоту мој.. Сепак те сакам..
досаден си со тое твоето домашно секој ден уживај си цел час , ништо не објаснувај а после 10 задачи за дома старче не оди тоа така , ако ти се смачило од објаснување не барај ние да решаваме 4та година сме не сме 1рво одд
Се откажав од многу работи само затоа што вие не ги сакавте. Уште колку такви работи има? Па сега значи ќе учам нешто што не е по моја волја? Сега брани се. Лесно е да наполниш нечија глава и после го подржаваш. Секогаш викаше и столар да идел он ќе го пратиш, а мене? За мене тоа не важи нели? Пак сум дискриминирана од ваша страна. На моменти и се прашувам дали ја имам подршката што некогаш сум ја имала. Само пазете еден стар план да не почне пак да се реализира, е тек тогаш ќе биде весело.
ГОНИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!! И ТИ СИ МИ БИЛА НЕКОЈА ДРУГАРКА?? САМО КОГА ТИ ТРЕБА НЕШТО ТОГАШ МЕ ЗНАЕШ НЕЛИИ А ИНАКУ ТЕ НЕМА ДА ПИШИШ НИ ЕДНО ЗДРАВО! е нема веќе така! а ти глупаку еден ако мислиш дека ќе те молам се лажишшшшшшшшшшшшшшш!!!!!!!!! Ако немаш време за мене тогаш некој друг ќе има! не те молам веќе оди УПМ!
Е стварно за два дена ми ја пукна главата како никој за овие мои 33 години. Престани да ми звониш на мобилен, батеријата ми ја потроши . Работааам алоооо, морам да си ги завршам овде обврските не си токму. И уште еднаш ако и се јавиш на мајка ми ќе ти ја скршам главата. Како мало дете си цццц. Јас одам, на сите да ви е јасно, нема да ме предомислите. Еј па професор ќе бидам, што сте се запнале сите. Леле бе убивте
Ajjjjj колку само се нервирам...леле....чдњвгбсубчвдќагбвгчаб в чиувљерѕаебцјдсгвб9оад хгоаерги иељрхгдфанрггоахихгро5т98 зхг098љрнгоиаехљбвуињхќпфцн4394 89 нцруг8ѕхарјх9љ8гвб чв незнам веке што да правам збунета сум...
аманн веќе од овие сонови АМАННННННН!!! како да не знам дека вадење на заб (на сон) значи смрт, па веке 3 пати сонувам исто и како сега да излезам у град, како???
И на крај пак јас кривата а? Цел живот јас сум ти крива за нешто? Јас сум ти сега крива што ти ќе искачаш со тие , и со таа глупача гнасна грда т.е. твојата бивша која е сеуште убутана кај вас во друштво?! Знам, сакаш и ти да искочиш .. Ама мора ли со неааааааааааааааа?
Ама многу мразам некои луѓе што на било кои начин ги повредуваат животните ..... И неможам да сфатам како можат да го прават тоа...
Добро кој ти е проблемот? Сакам кажам не знам речам работава! Ако имаш нешто да ми кажеш, БУЈРУМ, ако не не ме замарај пријателе!!! Ееееееее, ама се нервирам вака
што да правам јас кога ти имаш е**н шеф, јас ли да го јадам подебелиот крај ако ти треба да возиш. знам те разбирам преморен си а не е блиску. и знам дека ќе се вратиш дури во 3 сабајле али не сум јас криваааааааааа. те разбирам те сваќам што ми викаш на мене. постави се малку возрасно и справи се со проблемитееееееееее
ААА у пм више.. мора ли баш за викенд да се разболам па и ти глупак мислиш јас нејкам да те видам?? нејкам да испаднам да се журкам???? епа да моментално нејкам да те видам оти ме наааапа многу . ајде мрш !!