Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.082
    Допаѓања:
    4.002
    Znaci mi se smaci od mazi so mali ku*inja! I bukvalno go mislam ova da, so lupa da gi baras:envy:

На Nikolina35 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.323
    Допаѓања:
    126.065
    Кај се родив кај вакви без грам осет и разбирање?
    Уште малце ќе ме криват и што дишам... :@:swear:

3. Sinisa123

Sinisa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    175
    Значи комплетно повеќе не можам да поднесам роднини. На братучед му го отвараш домот за да преспие и да поседи неколку дена на гости како човек, за на крај да ти каже "ти ме правиш мене будала, и ми се смееш и ме понижуваш и зашто со рацете покажуваше дека сум луд" а лицето си прима терапија оти има психички проблеми, и од ништо ќе направи нешто. И на крај да се налути и да си замине и без да каже фала на мене. Си доаѓаш дома после трета смена и наместо да се наспиеш ко човек на сила го терав да излеземе од дома, да прошетаме и на крај да ми каже дека не бил задоволен од прошетката во природа и дека не си поминал убаво. И кога го однесов повторно ми вика зашто се смееш на мене, се смееш дека сум ненормален и така сериозно го кажува спремен на тепачка да започне. Дефинитивно мразам роднини.

На marlonbrando69 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.935
    Допаѓања:
    48.110
    скапав цел ден од трчање по доктори, сабајлето ништо не ме прегледа си сврте муабет за пензионирањето на Федерер и уште толку ме фрли во депресија за на крај на денот да си завршам на брза помош:emo:

На marlonbrando69 и Puellapulchra им се допаѓа ова.
  5. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.338
    Допаѓања:
    51.770
    Социјалните служби и полицијата под итно да си сменат начин и методологија на работа, оти на нивна душа одат убиени жени и деца. Од такви лесно донесени одлуки и пресуди рацете не се мијат.
    Откако му одобриле старателство врз 2г. дете и и го одземал на жената што ја малтретирал со години, си го удавил во сад со вода.:@

На MeowMeow, FridaodaMk и sj *O* им се допаѓа ова.
  6. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.473
    nsafndfkkgmlgl;smkldmglg,l;fmk dfgmsdsdnksdmlsd lssmflkdfmldfml knnfkdfklgfmldfn v fdngdf ffjgjf fdmgenfkdfn ggkdfmgkk mmkfgmkdfmkldf kmglmmlmkdf jdngkgprjiehf dfk ofenkv mkdnefke vvmm lb,,;gref v;ldmknksk kfnkldndvj kfnvjdndfnkfn nfnfdfndnfnn kfnbkgnjdbfjm kgfnjrjioejrbotj gomtoreopn ofmbtopmom fodmbinopsk mclsmffnpopllgfkd jjabbdeirjr nfidfnvkcvnllsdjgr smamssaofmtf ocvmfgn ksdnwbbd xklvmldfmrrn kffkn :?::?:ova mi e vo dusata:?:

На misshope и marlonbrando69 им се допаѓа ова.
  7. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.473
    Cel zivot se boram so nekoj,nekoja,so zdravje,zivot i se da ebam zivo,kako nekoj oset nema da prasa kako si mori budala,kako se cuvstvuvas,a ne samo mozi taa.jaka e,e pa mi se zdosadi da mozam se,da pram se,fuck you all,preku k....ldosta mi e od site,kako mozete da si prajte lice samo,samo lice nisto drugo,ednostavno nemozam mi se povraka koga ve gledam,nekoj bil zagreota oti zenatamu bila inaetcija,a toj pocnal da pie i da ima svalerki abe idete u pm site,ko nema madinja da i kazi v lice,i sega sekoj den da slusam istata prikazna,za drugi mozokot partal mi go naprajvete,glup coek ne se leci,nema lek jasno i glasno,a deka mozam sama se mozam ama nejkam pojke kraj,,,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

На ReinaDeCielo му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Кај ми дојде ненајавена уште си мрчела не сум те пречекала добро. Прасе да не чекаше да ти печам. Досадна жена

На ZRNO, marlonbrando69, Nikolina35 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Anah

Anah Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2022
    Пораки:
    634
    Допаѓања:
    1.380
    На крај јас испаѓам себична и самодоволна личност после сите превари што ми ги имате направено, после сите длабоки лузни кои ми ги имате оставено
    сум длабоко длабоко несреќна личност со ниеден лојален и искрен пријател, никогаш немав искрени другари сите ме зезнавте јако, најсигурно се чувствувам кога сум сама! Не толерирам веќе ништо!

10. Fraxinus

Fraxinus Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2021
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    1.287
    Најблиските не те разбираат, па јас очекувам да ме разбере некој непознат!
    Да му се сневиди, нека ме стрефи нешто нека ме акне, да не живеам веќе да не бидам разочарување.
    Живот ли е ова да му е... матер!?

11. Kasiopaja221

Kasiopaja221 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2021
    Пораки:
    3.219
    Допаѓања:
    46.247
    Се прашувате каков малер ве прати веќе подолго време, од ден на ден се подолу и подолу пропаѓате и сето тоа било резултат на завист и уроци ?!?!?! Молам?!?! Камено време да беше не ќе бевте толку затуцани.
    Место умот да ви е во тоа како да си ја подобрите ситуацијата и здравјето,вие кривицата ја барате во други (lalala)
    Не драги мои, ова е резултатот од цел живот негрижа за себе, живот на "купи ден помини".... никој не ви е крив што сте дошле дотука.

Ова и уште повеќе би сакала да можам во лице да го кажам, ама знам дека нема да ме сфатат и пак ќе си тераат по нивно,само јас ќе сум лошата :swear:
    Нека им биде, бар ќе ми бидат пример како НЕ треба да го живеам животот

Сакам да не ме допира оваа ситуација ама неизбежно е :envy:

На Peanut Butter му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Aнонимус_

Aнонимус_ Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2022
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    1.459
    telefonot mi se rasipa, vreme mu bese za menuvanje ne e toa problem, nego site paswordi avtomataski mi bea zacuvani na toj telefon,nikade ne mozam sega da se uklucam :@
    osven na forumov od lap top sto mi zacuvan paswordot.:D

fuck.

13. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.734
    Допаѓања:
    9.255
    Колку покварена семка имате, лицемерна, да ги извртувате работите, никогаш да не признавате пропуст и против правдина да се инаетите. Племе гнасно.

На marlonbrando69, Pebeka, Anah и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.362
    Зошто е вакво времето бе??
    Зошто
    Почнува да ме боли глава ненормално.мрш
    Дајте летото назад.

15. Peppermintka

Peppermintka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2022
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    1.903
    22 години направив и уште како мало бебе ме третирате :headbang::headbang::headbang::headbang:

16. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.362
    Апел до тетовчани, у Скопје сте.
    Не сте у Тетово и не мислете дека некои ќе ви чека на пешачки даси го пичите голфот.
    На хауба ќе ме дигнеше сељак еден кој ти дал возачка

На Tanjamm и FridaodaMk им се допаѓа ова.
  17. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.074
    Допаѓања:
    9.670
    Кога ќе дојде дното и ќе престанам да тонам? Да се кренам малце нагоре? Или веќе имам треснато на него и уште си поткопнувам да видам дали има подоле?
    Полош период во животот не сум имала, погрозна година исто така.
    Џабе Стив Харви и мотивациски видеа кога ништо не е во мои раце, несакам да е вака, а неможам ништо да променам. Толку е тешко чекањево, 4 години чекај едно, чекај друго, чекај ова, чекај она и таман мислиш се среди све, ааа не не уште ова треба, па одпочеток други чекања. ;(;(;(;(;(

На Tinaaa и marlonbrando69 им се допаѓа ова.
  18. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.628
    Допаѓања:
    9.073
    Проклета да е мојата среќа што ме унесреќи

На Cyclop му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.362
  20. Pinkdust

Pinkdust Активен член

Се зачлени на:
    7 септември 2021
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    46
    Добро бе веќе до кога никој нема да ме разбира, се јас грешам, се јас се карам за глупости, се јас разбирам погрешно. Најблиските да се против тебе, божем ме учеле, сум претерувала. Мака ми е веќе од сите, животов ми нема смисла.