Добро, зошто кога одиш на некој настан и носиш поклон за личноста што слави, одма истиот е предаден на децата да се служат како играчка со него и да го уништуваат? Па ни ти идам друг пат, ни ти носам нешто! Кај и да е, ќе престанам и да ти честитам. Секоја година истото Ама па сама сум си крива, ве знам многу добро какви сте и пак си одам со главата в ѕид Преку глава веќе од вакви што не ценат ни туѓ труд, ни пари, ни време. Мизерија! Разбирам и деца и се, ама што е многу- многу е. Гледаш некој се ангажирал, се потрудил, потрошил можда последни пари за тебе и сега ти поклонот на детето да го даваш да го касапи буквално, па не е во ред да му се сневиди И после се чудиме зошто не сум сакала да се дружиме... Немаат крај испадиве твои, дури ова е ситница за твојот дебилен карактер.
Се каам што завршив средно гимназија. Требаше нешто стручно да си завршам и да одам во странство, глупача. Дипломава за бришење шупак сега може да ми послужи само.
Исто,секогаш кривицата ја бараат во тебе,без да размислат како ти се чувствуваш. Без да пробаат да те сфатат...
Ваквите се за у мои раце Ама ви кажувам кожата од коски ќе им ја дерам и ќе ме молат да умрат одма, ама нема. Душа ме боли не можам да прекинам да плачам…леле душа таа Шо е проблемот со луѓево Господе зашто ова секогаш им се дешава на добри луѓе? Не можам да се совземам буквално И јас имам баба што е во дом, душата ми гори Душата… ПРЕДУПРЕДУВАМ дека ВИДЕОТО Е ПРЕМНОГУ ВОЗНЕМИРУВАЧКО Не го отварајте ако не сте ок или неќете да ви се расипе мудот.. Ова е буквално препрежално Ова пред мене некој да го направи, е тогаш насилник со тапија ќе станам пошто само Господ ќе може да им помогне.. Не ми искача од глава ова Ќе ја мислам и баба ми сеа. Пу да ти жените да ти Ела мене вака удри ме, или некој посилен од тебе да те видам.Се силите на стари лица, загреота сте бе.Дупли враќа Господ. Спојлер: ВОЗНЕМИРУВАЧКО!!!!! https://newshunter96.com/2022/11/02/вознемирувачко-видео-медицински-сес/Вознемирувачко видео: Медицински сестри тепаат бабичка, се смеат доека плаче и ја снимаат во дом за стари лица во Пеќ
Значи не можев да се совземам Мислам цела крв ми отиде во мозок. Потрауматично и пожално нешто одамна немам видено… Загреота. Овие не се плашат од Господ бе, психопатки болни. Не ли имаат мајки дома Пу јзк ѓубриња
У притвор е идиотката, татко и се огласил да ја судат според сите закони, глупача невидена! Греота за бабичката...
До кога ќе читаме вакви глупи коментари? Дај Боже Господ да ми даде ќерка, па и две-три ако треба, има да ги избрусам на ваквите да им ебат матер. не е смешно Уште па со ,хаха” смајли му реактнале Како шо е воведено да не смее да се шири омраза по етничка основа на Фејбук.Треба да се воведат и санкции за говеда со мизогонистичку ставови Кај може да се пријавуваат вакви работи? И нека стави Марк опција да се пријавуваат коментари, има да им го расипам системот
Се јас да имам разбирање, се јас да излезам во пресрет, се јас да удоволам на некого... Зошто толку, зошто се плашам да не ги изгубам сите? Зошто се погазувам себеси од страв дека ќе ме напуштат? Глупача, многу си наивна, многу.
Многу се изнервирав од страна на постар човек ,виде куче на улица кое куца (криви )со ногата и му рече мрш ајде сите по дома и јас само го погледнав и кучето тргна по мене . Никакво сочувство кон животното немаше ,а тоа кутрото само беше гладно срце умно со очите благо гледаше .И сигурно го повредиле на ногата и многу ми падна тешко .Го нахранив секако и би го згрижила но имам мачка и така .Од лоши луѓе веќе ми е преку глава, неодамна добив погрдни зборови дека мој пријател се разочарал во мене ме мислел за фина но згрешил (оти не прифатив да бидам со него).Кога и како се разви толку лошото во народот?
До кога ќе трпам немам сили секогаш крива на сите да гледаш да не ги изгубиш, а они си играат со тебе ми иде да умрам
Не си сама. Јас сум магнет за будали. Никој не се доближил до мене да се насмее да праша како си се држип ли со умот итн итн
Некогаш ми е срам што воопшто контактирам со жени и што сум жена... Толку малоумни има..... Па добро бе, не ли знаете да се цените себеси