Вие сте доказ дека колку и да се труди некогаш човек да направи нешто убаво за вас и да ви внесе радост и убавина, знаете се да упропастите. Ама тоа е, сама сум си крива што воопшто пробав по не знам кој пат без да претпоставам дека пак ќе заврши вака. Баш наивно од моја страна. Ќе ја памтам вечерва.
Makedonska rabota be zatoa temava se vika ispukajte se i da ne ve boli tasmata ako ste navredile nekoj
Со месеци ме замараше и набедуваше со "projection" булшит... Ако ти си се осеќала лошо шо си варала не сум ти ја крив ниту ја сум го праел тоа. Кај мене не постоеа "другарки" шо сакаа да ме слапаат... Црвено знаме доволно големо да го покрие кинескиот ѕид... Бев спремен на моите грб да им свртам и да ти помогнам со проблемите. У фаца ти го кажав тоа ти не ме рецна, како и за сѐ што се обидував да направам и помогнам. Побитно ти беше што твоите "другарки" ќе ти кажат и твојата интуиција. Само од глупости правеше компликации и драми. Другото не беше важно... Болна особа. На крај си призна што си и пак јас сум виновниот... Тешко на тие со тебе у иднина... Мрш подалеку. Лечи се.
Rabotam momentalno higiena kancelarii samo i kaj ostanuvam nekad i do deset casa use taa mi vika tebe u den ti se vazat samo sest casa, po dva od sekoj objekt a ti mozes da ostanuvas i do 12h a patot od edno na dr mesto ne se vazel,tolku sum se iznervirala mi idese na lice mesto otkaz da daam
Стварно, не сфаќам. Ај му пишувам на офис менаџер на чат, што е нормална работа, пошто така функционираме. Чоече, не ни отвора пораки, као мн работа има... Лол. Реално, сите знаеме колку има работа тука. Па и уште кога излегов на пауза, ми свика во канцеларија за да ми даде информација. Кој глуп народ сме бе... Некој ќе види поќе пари и лета одма. Од лицемерие, гледање луѓе од висока позиција, потсмев ми се гнаси. Луѓенца добри и фини, каде стеее?
Да уништиш нечиј сон е исто како да раниш и убиеш некого. Шеќерот и солта изгледаат исто. На сите ќе им биде ставено срцето на кантар, не грижете се. Секој ќе си ја плати цената за гревот шо го сторил без малку совест дали на овај или на онај свет, а богами гревот го плаќаат и блиските бидејќи гревот е како борџ - се наследува. Има око кое гледа се. Не прави го она што не сакаш да ти го направат и тебе. Секого ќе го стигни кармата.
Dojava za bombi i vo ucilisteto na sin mi. I uste ne znaele koj pusta takvi predupreduvanja! Kako ne, sami si pustaat za niski biznis interes. Marsh bre pu jazk! Naprolet ovaa lastovica ke vidi opcii kaj mozi da si zamini stranstvo. Nema drug izbor. Izvinete, ama samo edno dete imam, ne go rizikuvam za necii biznis interesi - otvoranje na firma za obezbeduvanje na ucilistata.
https://www.slobodenpecat.mk/gevgel...ja-siluval-vo-vikendichka-pod-zakana-so-nozh/ ѓубре едно скапано, многу мајчин бе уште со нож и` се силел смрад.
Никако да добијам на лото никако да погодам 4 ја камоли и нешто повеќе,не ми е за парите туку нешто да се случува да е интересно и некому да помогнам
Ајде задача по математика (може и по филозофија) : Инер имаше 2 муви во просторија, уби 3, сега уште една и остана за убивање. Колку муви има навистина Инер во просторија?
Ахааа, значи велиш дека постои контекст во кој е нормално да дрогираш луѓе без нивно знаење? А ти, како нормален се осеќаш?
Е да,сакаат да им исчистиш со брзина на светлината за помалце пари да дадат а поќе да имаш сработено хаха
коа викаат дека сум тежок карактер, не сфаќам на шо мислат ама сеа сфаќам колку сум лева, ама и така брзо ми се одмилува се`, алал да ми е