Одиш на лекар фино и културно и ја објаснуваш на докторката ситуацијата на твоето дете ... дека неќе да пие сируп пробано со сите можни начино а кашла и ненормално а таа пак ти препишува сируп за добра ноќ па дури и ти вели да си најдеш инхалатор од по комшиии!! ХАЛЛООУУ !!??
Да пробаш у маалце сок? Или млеко? Јас знам имав таков проблем само со Амоксиклав сирупот, до ден денес мислам му го осеќам вкусот од што е одвратен
гдркргфисргкдкг МРЗАМ ПЕТАРДИ МЕ ПЛАШАТ аман како децана, сеа цел ден бам бам бам се потресувам, и опасни се, не се зафрканција шо има убаво во тоа да ти пука нешто пред нозе, Бог да чува и да брани. Ме вадат од памет, плус ги плашите и животните.
А што др да ти даде ако не сируп за мало дете?Твое е да најдеш начин,нејзино да препише лек.И да,инхалаторот е важна алатка и мн корисна додека децата се помали и имаат респираторни проблеми.Пожелно е да си купиш не да зајмуваш(ради хигиенски причини).
На слепец кога ќе му ги отвориш очите да прогледа, тој сите ќе ги види освен тебе. Го правиш човек тој те гази.... Јас сум си глупа..
Им почна распустот на 8-годишните гремлини и мерат улици по цел ден, галамат, се тепаат, кола не може да мине од нив, цигари пушат на таа возраст. Колку глупи родители има во мк, мајко мила.
Ќе пукнам 12 саати на работа, и денес пак цел ден оти колешката ја нема. Не се издржува бе веќе И да.. без пауза
Djfjakdkfkkekewkwoeieieoeeooeeoeoeoeoe Значи и ја сум смотана Ама и другиот коа е смотан тоа е Врв значи Не сум толку лута ама и смешно ми е и се нервирам Еден договор скришно не знае да го истера И ја коа ќе доукакам…
https://sitel.com.mk/tatko-so-svoit...qYOi0H63IuPgFBL-2cGjHR2IXKttE&mibextid=Zxz2cZ имате ли два грама мозок во тоа главите не сфаќам? Прости им Господе не знаат што прават
Jdjdskxkdkekeodkckdkekerororodododododododoeor ДОСТА БРЕ ВИШЕ ДОСТА Да не се знаело за доста Да се прекине Да се заќути Ми рипате по ганглии дур не полудам ДОСТА ВИШЕ Ќе праам шо сакам Шо ми е убаво и шо ме исполнува ЕНДЕ.
И јас незнам за што се жртвувам ,или поточно за кој за еден неблагодарен еј животе не може вака повеќе
Шо убаво ќе беше да ги испоредев сите кои ме нервираат или ми згрешиле така во еден ред и да поминував и само да им викав: ,,fuck you, fuck you, fuck you, fuck you, fuck you especially, fuck you, fuck you..."
Да даде Господ, да ти недостасувам и да ти треба поддршка , па да ти речам, ко ти мене... Да прашуваш за мене преку сестра ти и да ме молиш да те одблокирам. Да молиш и да се извинуваш. Оставам на времето....
Ке ме бараш ти мене, всушност знам дека веке ти е мака и се каеш. Го чекам денот да собереш храброст и да ми пишеш.
Какви безобразни и дрски луѓе постојат. Најкултурно пишав mail да за нешто што и не би требало да е проблем, само во заостанат систем како во Македонија може да е проблем, па згора на се добивам одговор дрзок и некултурен, со огромни букви. Ни дома не ми се дерат, што се замислувате? Ц, немам зборови. Ама ако, веќе не ме чуди ништо, повеќе се изненадувам кога некој е фин и културен. Само да ми се тргнете веќе од животот.